80 grup dungeon 2 kere drop aldım biri brutal öbürü mage elite kolluk adalet mi buarkadaşlar size henüz denk gelmemiş olabilir ben bir chaos earig ve hope kalkan aldım. he ondan sonra bişey alabildinmi coinden baska birşey görmedim. pazar epic item dolu bunlar biyerlerden düşüyor sonuçta
80 grup dungeon 2 kere drop aldım biri brutal öbürü mage elite kolluk adalet mi bu
uniq bir silahtı sabah görünüyordu şimdi yokHocam drop nedir bende görünmüyor?
uniq bir silahtı sabah görünüyordu şimdi yok
fotorğaf eklendiDrobu göremiyorm fakat 2 gün önce arkadas gungar aldı 63 zindandan ben ise 2 ay 17 gündür 1x battle kalkan harici elite kıyafet bile alamadım
63 zindanı hocam, 65 lvl olduğuma bakma pt yok diye 63lerle girdim. diğer arkadaşalra sorablrsn pm atıpNe attı gözükmüyor ama 63 zindan drobu yok kimse inandıramaz bana. 63%0 dan 65e sadece zindan girerek kastım 1 tane epic item görmedim chitin filan dahil o yüzden oranın item attığına kimse inandıramaz bana
Hee alan konuşuyor tabi , 2 aydır sende coinden başka bişey almasaydin , inonmoyommm drop yoook diye aglardin burda63 zindandan chaos earing aldım ve hope kalkan arkadaşım inanmayacak ne var