Zindane drobu

emrdrc

Üye
oyun başından bu yana zindana giriyorum, 2 solo 1 adet 65 zindan...
Warrıor ayaklık ve mage elıt kafalık aldım ..!!!!
Bu kadar mı bahtsız bedevi olunur anlamadım kı :S

maticmeta

Üye
Hayırlı olsun bende chaos earing aldım 65 zindandan priesti o sayede dizdim. 5. Zindanımda atmıştı

theTitan

Üye
şikayetlerini bldirin ben ansıl bildiriyorsam sizde bildirin sonuçta bir etkinlik aylarda boş dönülmez saçmalık ben aldım ama çoğu arkadaşım daha epikkıyafetten ilerisine geçemedi birde mage ya da prist atınca npc satıyorlar

zukcu

Üye
Gördüğümüz kadarıyla 65 ve 63 dungeon dropları farklı değil. Ben 65 dungeondan sadece assasin ring alırken 63 dungeonundan deli gibi item atıyor. Zaten dungeon exp amaçlı olduğunu düşündüğüm için dropları farklı olmayacak.

theTitan

Üye
kanka :D 2 ay olsa iyi
diyorum bol bol konu açın ticket açın. ben nasıl zindada forumda oyunda tickette söylüyosam millet susuyor. alınmıyorsa drop restore edilir grup ve sololarda seviyelr farketmeiyorsa açıklasınlar ne anlamı var lwl 65 adam hell giriyor easy girer zamnı gitmez. sesimizi duyurmak gerek

glaurung

Üye
Bi yanda sürekli item düşürenler bi yanda da 2 aydır tek item düşüremeyen bizler, drobun dağılımı çok saçma.

theTitan

Üye
Adam 2 çarla 2 haftada bir garanti drop alı
Bi yanda sürekli item düşürenler bi yanda da 2 aydır tek item düşüremeyen bizler, drobun dağılımı çok saçma.
Aynen öyle hiç olmasa bir teselli dandik kutu versin hiç olmas milelt boş dönersek pişmankar almasınlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt