Zindanlar

FabLos

Üye
Zindanlara giriyoruz he ve def sc basıyoruz 2. ye giremiyoruz. Maksimum limit diyor. Hem sc lerimiz boşa gidiyor hemde komple zaman kaybı oluşuyor. Şu işe bir el atıp zindan kapasitesini yükseltseniz kimse beklemese?

Paris

Üye
Zindanların limitleri gelen güncellemeyle birlikte yükseltildi. Yoğunluktan dolayı sunucular dolu, aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.

Yakar1m

Üye
Oyunda bulunduğum son 4-5 saatte yaptığım aktivite. ( Macera - Zindanlar - Basla - Tamam - Max servers limit reached. You can try again latter. )
Güzel etkinlik oldu. Zindana girmeye çalışırken ne exp. kasmaya girebildim , ne de farmlık birşey yapabildim :) Şu an için serverda +9 item basma ihtimali zindana girme ihtimalinden yüksek sanırım.

Upriseonlineworld

Üye
Zindanların limitleri gelen güncellemeyle birlikte yükseltildi. Yoğunluktan dolayı sunucular dolu, aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.
zindan2.jpg

böyle mi kanka

Nihâvend

Üye
gecenin 3 ünde 15 dakika denememe rağmen giremedim, daima yoğun olması güzel ama girememek can sıkıcı...

skaebneN

Üye
Ardı ardına deneyince ben 2 kere girdim. 5 dakika içinde.

Pr0life

Üye
Dungeon giremeyenler kanal değiştirip sürekli spamlasın 10-15dk içinde giriyor. Sabit tek bir kanalda denemeyin. Sıra sistemi gelene kadar böyle idare edicez artık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt