Zoom sorunu

gentleman

Üye
Selam millet oyunda şöyle birşey farkettim Yani oyunda bir tuhaflık var ama ne diye sürekli düşünüyordum sonunda buldum ekranı uzaklaştırdığımızda görüş alanımız artıyor ama bu seferde karakterler küçülüyor zayıf çelimsiz gözüküyor mobil oyun gibi oluyor ekranı yaklaştırdığımızda ise karakter büyüyor iri yarı güzel gözüküyor ama bu seferde görüş alanı daralıyor kamera açısından mı kaynaklaniyor aceba buna bir çözüm lazım.

Son düzenleme:

mimolog

Üye
Uçağa yakından ve uzaktan bakınca da aynı görünmüyor. Gayet normal bir durum.

gentleman

Üye
Haklısınız zaten ben bu oyunu sevdiğim için gelişmesini istediğim için buraya bunu yazdım dün diğer oyunu açtım dedim neden bu oyunda karakterler bu kadar iri yarı heybetli güzel gözüküyor dedim sonra bunun zoomdan kaynaklı olduğunu farkettim bu oyunun iyi olmasını istiyorum sonuçta Türk yapımı bir oyun bu oyunun çok daha iyi olacağından hiç şüphem yok. İlk zoomu sinirlamislardi millet etrafı göremiyoruz dedi bu seferde karakterler küçüldü millet zoomu sona kadar cekiyor etrafı gormek için sonra karakterler çok zayıf ya diyorlar. Kamera açısından mı kaynaklaniyor aceba tam bilmiyorum.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt