Multi Hesaplar

ilkoerto

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Sizce multi hesaplara karşı bir önlem alındı mı? Genel bir açıklama gelene kadar hep beraber bi tartışalım bu konuyu...

cngzhnshn

Yeni Üye
Race
Protean

Rogue(Archer)
Ben sanmıyorum alındığını her zaman olduğu gibi burasıda aligcak

ilkoerto

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Emsal oyunlardan biliyorum, bazılarını ifşa ettiğim videolarla da bitirmiştim, emulatörden bile girip oynayanlar vardı, hali hazırda elinde 200'den fazla android tablet telefon olan insanları da tanıyorum, eğer ciddi ciddi bunlara bir şekilde engel gelmezse bir kaç aylık deneyim olur, sonra ortalık multilere kalır.

ilkoerto

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Aslında çözümü çok basit, yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz, genelde multi demek oyun yayınlayanlar için ekstra gelir kaynağı demek, 1 kişinin 1 karaktere pre vb. alması var, 1 kişinin 200 karaktere pre vb. alması var.

TearFall

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Warrior
Aslında çözümü çok basit, yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz, genelde multi demek oyun yayınlayanlar için ekstra gelir kaynağı demek, 1 kişinin 1 karaktere pre vb. alması var, 1 kişinin 200 karaktere pre vb. alması var.

Belirttiğiniz gibi bu bir gelir kaynağı olduğundan ve Her şey kitabına uygun olduğundan bu konuda bir aksiyon alınmyor.

ilkoerto

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Umarım 7/24 ROWA sistemi olmaz, ROWA'lar için ayrı channel kurulur, örnek veriyorum 1-2 biz solo oyuncular için, ROWA sistemi çalışmayacak şekilde, 3-4-5-6-7 ROWAcılar için ama drop oranları düşük gibi, bu tip şeyler en azından bizi oyuna bir nebze olsa da bağlı tutar.

MiniK

Yeni Üye
Race
Protean

Priest
Umarım 7/24 ROWA sistemi olmaz, ROWA'lar için ayrı channel kurulur, örnek veriyorum 1-2 biz solo oyuncular için, ROWA sistemi çalışmayacak şekilde, 3-4-5-6-7 ROWAcılar için ama drop oranları düşük gibi, bu tip şeyler en azından bizi oyuna bir nebze olsa da bağlı tutar.
Umarım bi çözümleri vardır da solo mu exp kasacaksın row olmadan ne kadar dayanabilirsin acaba ?

emircolak

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Warrior
Kesinlikle önlem alındığını zannetmiyorum aksine slot mafyalarının lehine düzenlemeler yapılmış 24 rowa ve 24 saat drop gibi 1 magic puppet ise 24 saate çıkarılmış

HARMESYA

Yeni Üye
Race
Protean

Rogue(Archer)
Korktuğun oldu başkan :))) oto atağı max 8 saat yapacaklardı olacaktı bitecekti, atıyorum 10 kanalın 5 i 8 saatli oto atak, diğer 5 i hiç oto atak çalışmayacak. İsteyen oynar istemeyen oynamaz. :) benim gibi adam yönetimde olacak varya oyunun ömrü en az 8 ay olurdu.

ilkoerto

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Korktuğun oldu başkan :))) oto atağı max 8 saat yapacaklardı olacaktı bitecekti, atıyorum 10 kanalın 5 i 8 saatli oto atak, diğer 5 i hiç oto atak çalışmayacak. İsteyen oynar istemeyen oynamaz. :) benim gibi adam yönetimde olacak varya oyunun ömrü en az 8 ay olurdu.
valla yapacak şeyler yok bizim istediklerimiz değil onların uygun gördüğü onlar için doğru olan demek ki, bi açılsın da görelim nasıl bir ilerleme olacak:cool:

AlmilowskiPodowski

Yeni Üye
Race
Lunaskar

Priest
Multilere en büyük gelir kaynağı kim olsa oyununda tutmak ister sonucta kar gütmek amaç ancak tabi solo oyuncu içinde kanallar yapılabilir örneğin bir kanala tıkladığımızda bir toplama işlemi sorup 10 sn içinde cevabı yazmamızı isteyebilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

X
Üst Alt