Craft Area

IScorpioN

Yeni Üye
Katılım
7 May 2026
Mesajlar
2
Puanları
1
Race
Protean

Warrior
Rise Online’da craft sisteminin haritanın her yerinde kullanılabiliyor olması bana biraz fazla kolay ve dağınık geliyor. Bunun yerine haritaların belirli bölgelerinde “Craft Area” tarzı özel alanlar olsa daha güzel bir atmosfer oluşabilir.

Oyuncuların craft yapmak için bu alanlara gitmesi; hem oyunun sosyal tarafını güçlendirir hem de şehir ve haritaları daha canlı hissettirir. Aynı zamanda craft sistemine daha gerçekçi ve düzenli bir yapı kazandırabilir.

Böyle bir sistemin oyuna farklı bir hava katacağını düşünüyorum.

IScorpioN
 

Ekli dosyalar

  • 42E4310C-2F44-4D74-82BD-C4E16723DB10.png
    42E4310C-2F44-4D74-82BD-C4E16723DB10.png
    2.7 MB · Görüntüleme: 58

ilkoerto

Yeni Üye
Katılım
11 Şub 2026
Mesajlar
7
Puanları
3
Race
Lunaskar

Priest
Valla çok mantıklı da yapılacağını hiç sanmıyorum, yapılsa dediğin gibi sosyallik ve aktivite açısından harika olurmuş.
 

Reverentia

Yönetici
Game Master
Katılım
11 Şub 2026
Mesajlar
9
Puanları
3
Race
Protean

Warrior
Merhaba,

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Önerinizin geliştirici ekibimize daha hızlı iletilmesi adına oyun içi Destek bileti sisteminden iletmenizi rica etmekteyiz.
Bizlerde ekstradan notumuzu alacağız.

İyi forumlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

X
Üst Alt