Aslında çözümü çok basit, yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz, genelde multi demek oyun yayınlayanlar için ekstra gelir kaynağı demek, 1 kişinin 1 karaktere pre vb. alması var, 1 kişinin 200 karaktere pre vb. alması var.
Umarım bi çözümleri vardır da solo mu exp kasacaksın row olmadan ne kadar dayanabilirsin acaba ?Umarım 7/24 ROWA sistemi olmaz, ROWA'lar için ayrı channel kurulur, örnek veriyorum 1-2 biz solo oyuncular için, ROWA sistemi çalışmayacak şekilde, 3-4-5-6-7 ROWAcılar için ama drop oranları düşük gibi, bu tip şeyler en azından bizi oyuna bir nebze olsa da bağlı tutar.
Korktuğun oldu başkanUmarım 7/24 ROWA sistemi olmaz, ROWA'lar için ayrı channel kurulur, örnek veriyorum 1-2 biz solo oyuncular için, ROWA sistemi çalışmayacak şekilde, 3-4-5-6-7 ROWAcılar için ama drop oranları düşük gibi, bu tip şeyler en azından bizi oyuna bir nebze olsa da bağlı tutar.
valla yapacak şeyler yok bizim istediklerimiz değil onların uygun gördüğü onlar için doğru olan demek ki, bi açılsın da görelim nasıl bir ilerleme olacakKorktuğun oldu başkan)) oto atağı max 8 saat yapacaklardı olacaktı bitecekti, atıyorum 10 kanalın 5 i 8 saatli oto atak, diğer 5 i hiç oto atak çalışmayacak. İsteyen oynar istemeyen oynamaz.
benim gibi adam yönetimde olacak varya oyunun ömrü en az 8 ay olurdu.