0.7 Saniyede Havada 2 Skill Vuralabilen Wariorlar Şaka Mı ?

Oppai

Üye
0.7 saniyede warirorun 2 adet yere vurma skilini nasıl açıklayacaksınız sabırsızlıkla bekliyorum.
Onuda geçtim havadayken vurma yeteneği nasıl oluyor, adamlar yere inmeden öldürebiliyorlar.
Orjinal video ;

Yavaşlatılmış version ;

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Assas skilleri gibi warrior alan skilleri de 0.6sn arayla vuruluyor.

Mage havada iken warriorlar tp olmuslar. Doğal olarak onlarda tp gerçekleştikten sonra magenin bulundugu konum itibariyla havadan yere düşmeye başlamışlar. Yere düşerken de vurmuşlar. Mage zemine basıyor olsaydi warriorlarda tp olduklarinda zemine basmış olurlardi.

Sınıfların skill vurma süreleri;
Okçu 85: 0.6-0.7 sn
Okçu 3/5: 0.5-0.6 sn
Assas skilleri: 0.6 sn, R hasarlar: 0.6 sn
Priest tekli: 0.5 sn
Mage staf: 0.5 sn
Warrior alan skilleri: 0.6 sn
Warrior 85: 0.8 sn

Oppai

Üye
O zaman senin mantıkla bakınca magelerin nova skilleri de insta bi şekilde vurması gerekmezmi ? biz 1 skile elimizi kaldırıp vurmadan adam yere 2 kere havada vuruyor.
Madem öyle mage alan skilleri de 0,6 saniye olsun iyi vuran kazansın - hatta açıp tıklamaya gerek kalmasın direk kafamıza bassın direk.

Videoda mage buglu zıplıyor - warirorlar havada daha yere inmeden yere vuruyor ( baya komik bi cümle oldu. Ayakları yere değmeden yere vurmak komik :D )
Sonra oyunda heryer niye melee doldu diyoruz bizde . Bu kadar üst meta bir job daha olamaz.
Mage oynamak kolay diyorsunuz - o noktada aldığımız pozisyon dağılmamız - prinin daha adamlar gelmeden heal castingine geçişi - cc daha adamlar gelmeden casting e geçişi - nasıl bir eziyettir farkındamısınız - bu kadar emek verip de işe yaramaması daha da üzücü.

Sonra mageler çok güçlü diyorsunuz. Biz adamlar zıplamadan casting'e başlayıp düşürüne kadar warirorlar yere 2 kere vurabiliyor-
85 skili deseniz çöp - adamların üstüne atıyorsun 1 kişiye değiyor - onu geçtim onda da casting var.

Artık yere vurma skillerine Cooldown konulmalı yada castingli olmalı ( target açarak vurmalı ) o zaman görürüz makro lu makrosuz - pedallı - pedalsız oyuncuları.

O zamanda şuan warrior oynayanların %70 'i bırakmazsa ben oyunu bırakırım bu kadar da büyük konuşuyorum.

N3v3N

Üye
Havada vurmayı blink ile mage, slide ile assas, whirlwind ile warrior ve yüksek yerden atlayan herkes yakından vurma skili ile yapabilir.

Bahsi geçen tp olayında da zeminin dümdüz olması veya malum oyun gibi 3. Boyutun kapatilmasi, space tuşuyla ziplamanin iptal edilmesi gerekir. Kısacası oyunun ilk tanıtım videosunda yüksekten atlayan assasinle dikkat çekilen oyun mekaniginin kapatılması gerekir.

Yere 2 defa vurma süresi minimum 1.2 sndir. Ping ve fps i de işin içine katarsak 1.3-1.4 sn sürelere çıkmakta.

Belli alana vurma olsa bence de çok daha iyi olur. Kör etme yiyince vuramama sorunu ortadan
kalkar.

HugeGrandman

Üye
Warrior un şuan aşırı broken olduğunun herkes farkındadır. Defans itemi almadan tank olabiliyorlar. Full warlord legi takan bir warrior full + full atak takılarına sahip olsa da inanılmaz tank bir Job olabiliyor. Mana barı int priestın barında fazla can barı min 2 k fazla oluyor, makro kullanarak rampage surge blink ardından 3 yere vurmayı sadece atadığı tek makro başlangıç tuşu ile yapabiliyor. Bunların hepsine katılıyorum ancak mage skilleri de eğer boşta ise gereksiz fazla vuruyor. Will power set + küpe will + radiant kullanan bir int priest ı ne olursa olsun 1.7 k hasar vuramaması gerekiyor, henüz +2 +3 chaos seviyesinde oynayan magelerden bahsediyorum vurulan hasar 1.4 1.5 k X6 yaparsan tek Novada ilk 9 k healı alıyor ikincide ciftleme ile diğer 9 k nı alıyor elinde varsa eğer healing circle skillin restore un ve toplu 1 er k skilin kalıyor. Herhangi 60 44 vurmaları yeterli senin partinin düşmesi için püskürme skill ini hiç denkleme eklemiyorum bile püskür 70 püskür 60 70 70 püskür 70 rakip partinin ayakta kalma şansı yok 12k canlı partileri bile siliyor staff skillinin antisi yok anti shielddan alamıyorsun, anti beltlerde staf yok anklette anti yok, 6 mage 1.5 saniyede sen hedefe heal alana kadar düşürüyor normal bir hasar değil bunlar +5 e takı seviyesine yaklaştıkça bu kırıklık seviyesi daha da artıyor. Çoğu magede baş harfi S Anklet var can barları 9 k aralığını çoktan geçti hem range atak yapıp hem toplu alana vurabilip hemde yıkılmayan partilere dönüşüyorlar. Warriorun ütopikliği ile benzer kırıklık seviyesine sahip.

Son düzenleme:

Prodix

Üye
Kaç kere ticket attık ancak ne bir nerf ne bir çalışma. Mageler ve okçulara nerf düşünmekten başka bir şey yapmıyorlar . O yere vurmayı birde eli ile vurmayanlar var ;) 01. saniyede 4 skil vuruyorlar.

Pitou

Üye
Şuan açık ara oyundaki en güçlü Job Magedir. En çok ağlayan sınıfta magedir. +2 takı set ve radiant set takan mageler hem ölmüyor hem de 14k canlı warriorleri anında kesebiliyor. Magelerde 4 nova var. 1. novaya ben 9 k heal atıyorum 2. novaya diğer priest 9 k heal atıyor. 3. novaya kim atacak ? 4. novaya kim heal atacak ? Bunu düşündünüz mü ? 44 yeteneğini saymıyorum zaten oda çok yüksek vuruyor.
Bizim warriorler ellerinde full +9 item ve takıları +3 olmasına rağmen radiantlı mageleri kesemiyorduk. Radiant takan Mageler ölmüyor. İlk atlamada adamlar tb block atıyor hadi atladın diyelim attack kırma yiyorsun o sırada 3 novayı boşaltıyorlar zaten ölüyorsun direkt.
Bir karakter bu kadar bozuk yapılamaz +8 radiant setli warriorum vardı tek yiyordu. Ben oyunu bıraktım yönetimin bir şey yapacağı yok kafam rahat istediğiniz gibi Mageler eğlenin.
Oyunda denge diye bir şey yok. O mageler +2 takı setiyle bunları yapıyor +5 yaptıklarında ben o zaman görecem sizi.

Oppai

Üye
Oyunda mage kaldı mı ? Dönüp bi bakın derim. konu açılalı 2 ay olmuş... Kıyaslamayı siz yapın

Oppai

Üye
Oyunda mage kaldı mı ? Dönüp bi bakın derim. konu açılalı 2 ay olmuş... Kıyaslamayı siz yapın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt