O zaman senin mantıkla bakınca magelerin nova skilleri de insta bi şekilde vurması gerekmezmi ? biz 1 skile elimizi kaldırıp vurmadan adam yere 2 kere havada vuruyor.
Madem öyle mage alan skilleri de 0,6 saniye olsun iyi vuran kazansın - hatta açıp tıklamaya gerek kalmasın direk kafamıza bassın direk.
Videoda mage buglu zıplıyor - warirorlar havada daha yere inmeden yere vuruyor ( baya komik bi cümle oldu. Ayakları yere değmeden yere vurmak komik

)
Sonra oyunda heryer niye melee doldu diyoruz bizde . Bu kadar üst meta bir job daha olamaz.
Mage oynamak kolay diyorsunuz - o noktada aldığımız pozisyon dağılmamız - prinin daha adamlar gelmeden heal castingine geçişi - cc daha adamlar gelmeden casting e geçişi - nasıl bir eziyettir farkındamısınız - bu kadar emek verip de işe yaramaması daha da üzücü.
Sonra mageler çok güçlü diyorsunuz. Biz adamlar zıplamadan casting'e başlayıp düşürüne kadar warirorlar yere 2 kere vurabiliyor-
85 skili deseniz çöp - adamların üstüne atıyorsun 1 kişiye değiyor - onu geçtim onda da casting var.
Artık yere vurma skillerine Cooldown konulmalı yada castingli olmalı ( target açarak vurmalı ) o zaman görürüz makro lu makrosuz - pedallı - pedalsız oyuncuları.
O zamanda şuan warrior oynayanların %70 'i bırakmazsa ben oyunu bırakırım bu kadar da büyük konuşuyorum.