1. si oyle ezbere konusmamak lazimmis, degil mi ? yine iddia ediyorum 1200 de vuramiyor o mageler

vurdugu hasar gozukebilir ama gercekte oyuncular master skilleriyle 10 15% daha azini hasar aliyorlar.
2. olarak oyun piyasasini oyuncular belirliyor, yani bir job a veya iteme ne kadar talep olursa item piyasasi yuksektir, LR mage kac tane var Archmage's thunder staff 7.5m, +7si 1.7 gb (epic sc ile basilsa o item 70m etmez talepten dolayi.) fire i se 90m 1 gb. ice mage hic gormedim oyunda ben pk atan , yan skill olarak bile kullanilmiyor.
Sen maliyet olarak bakiyrosun ben grade olarak bakiyorum. Grade olarak silahim seninkisinden ustun, ben minimum unique staff'in +7sini ve ekstra olarak runlusunu takmak zorundayim , her run denemesi 1 gb. sen ise 500k lik silahin +8ini, 4m lik hatredin +8ini rahatlikla bulabilrisin. benim staffim clan dungeonu , onyx taslari ve orta monudan bowl bosslarindan dusuyor sadece. en iyi epic staff yine orta monu boss yan moblarindan ve crafttan uretilebiliyor ve pk icin tamamen cop item durumunda. Facelifter ve hatred'in dustugu mob oldukca fazla. dedigin gibi fiyat olarak bakmak istersek Yine chaos ring Blue dragon Ring den pahali, kupe ise ayni fiyat.
OZELLIKLE BUNDAN SONRASINI DIKKATLI OKUMANI RICA EDIYORUM.
2. konu olarak zirhlar. ben zirh giymek icin bi halta yaramayan int statini vermek zorundayim, 80 intten basliyor +7 imperial giymek icin tam 72 tane statimi bosuna harciyorum. sen ise dex ve hp mainin oldugu icin extradan stat harcamiyorsun. taktigin silah sadece dex istiyor ben yine int vermek zorundayim. Senin verdigin 1 hp 21 can ve mana veriyor, benim verdigim 1 hp ise 15 can veriyor mana vermiyor. Burda bile sikinti var.
Benim staffimdaki elemental damage calismiyor ama asaslarin okcularin herseyi duzgun calisiyor, siz lr damage ine fire poison damage ine gore spesifik silah secebilirken bizde ise sadece kullanilabilecek durumda olan 2 staff var ve de silahtaki attack power calisiyor. Chaos setlerimizdeki sun belt teki staffimizdaki fire damage vurdugun nova hasarina etki etmiyor. statlarindaki mp gucune gore hasarimiz artiyor. benim mp statim 255 (+205) . vurdugum hasar 1700 1800 aldigin hasar 1500 1600. ben o +205 icin , o hasarlari vurabilmek icin defansimdan canimdan fedakarlik etmek zorundayim.
Aslinda butun sorun elemental damage lerin calismamasindan kaynakli. halbuki calissa ve mp bonuslu kiyafetlerim takilarim yerine hp set takabilirim , canim da defansim da artar bu kadar kolay dusmem. 3 warrior yere vurmayla tum partynin icinden geciyor. hasar bile vuramadan oluyoruz 85 tukurme skili dibindek iadama vurmuyor, acilan co kdar bi alanin ortasindan itibaren vurmaya basliyor dibine giren meleye karsi 0 sin , KOCAMAN BIR SIFIR. 3 warrior sizin icinize girse siz ayakta kalir ve hatta kesebilrisiniz item oyunculuga bagli olarak. bizim imperial setli radiant setli magelerimiz bile dayanamiyor, hamle bile yapamiyoruz isyanimiz buna. mage metasinin tamamen revize edilmesi gerekiyor.
BIR USTTEKI ALINTILADIGIM MESAJINDA DA DEDIGIN GIBI; önce bir okuyup sonra anlayıp ondan sonra yorum yapmanızı tavsiye ederim.
eklemek istiyorum.
kritik + savage + fatal blow
Diye yazan da N3v3N

gerci farketmez sonuc degismeyecektir. boyle bilale anlatir gibi anlattim ama gerisi sana kalmis ,art niyetli olmayip biraz empati yapabilirsen sikintilarimizi anlamis olursun bi nebze.