100+ Adet Mage Oyuncusunun Ortak Fikri

PistoleroTR

Üye
şimdi herşeyi geçelim. Bu oyun 2 yıldır erken erişim sürecinde ve 1 arpa boyu ilerleme yok. Erken erişim oyun preleri çok pahalı. Oyunda doğru düzgün event yok yapılan exp event başka birşey yok. Tahminime göre m.s 30. yüzyıla girdiğimde inşallah offical sürüme geçebilecekler. Gidişat bunu gösteriyor. Çünkü geliştiriciler çok ağır çalışıyor. Ya da bu işi yapamıyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Ya 1 aydan fazla süredir AH kapalı olur mu? Sırf offline pazar kurmak için pre alan insanlar var. Bunların zararını nasıl karşılayacaksınız? Hep alma taraftarısınız da hiç vermiyorsunuz arkadaş be. Bırakın 3 5 contentcreator un lafını dinlemeyi de gerçek oyunculara kulak verin artık. Bu düzen böyle yürümez.

Pitou

Üye
şimdi herşeyi geçelim. Bu oyun 2 yıldır erken erişim sürecinde ve 1 arpa boyu ilerleme yok. Erken erişim oyun preleri çok pahalı. Oyunda doğru düzgün event yok yapılan exp event başka birşey yok. Tahminime göre m.s 30. yüzyıla girdiğimde inşallah offical sürüme geçebilecekler. Gidişat bunu gösteriyor. Çünkü geliştiriciler çok ağır çalışıyor. Ya da bu işi yapamıyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Ya 1 aydan fazla süredir AH kapalı olur mu? Sırf offline pazar kurmak için pre alan insanlar var. Bunların zararını nasıl karşılayacaksınız? Hep alma taraftarısınız da hiç vermiyorsunuz arkadaş be. Bırakın 3 5 contentcreator un lafını dinlemeyi de gerçek oyunculara kulak verin artık. Bu düzen böyle yürümez.
Abartma istersen. "CFW , İNFERNO , MAUNT RACE , KALEB ve DRAGON SLAİR DUNGEON" bunlar etkinlik değil mi ? Oyunda sürekli yenilik oluyor gelişiyor . Bu arada bu oyunda ne kadar yenilik gelirse gelsin şunu anladım ki büyük ekipler bu oyuna Yeni server gelmeden başlamayacak. Oyun başından beri aynı ekipler oynuyor. Yeni ekip farklı ekiplerin başladığını hala göremedik. Hepsi yeni serveri bekliyor . Buda Optimizasyon gelmeden çok zor.
Oyunda olmayan tek şey "OPTİMİZASYON" SunRise optimizasyon büyük oranda bitti dedi biz hala optimizasyon patchi bekliyoruz.

PistoleroTR

Üye
Yani seninki de biraz garip olmuş. Oyunun kendi içeriği olan zindanı tutmuş event diye yazmışsın enteresan. Güncellemeden önce giriyordu çoğu insan ama artık kimse yüzüne bakmıyor. Bu oyundan bahsettiğine emin misin?

N3v3N

Üye
Abartma istersen. "CFW , İNFERNO , MAUNT RACE , KALEB ve DRAGON SLAİR DUNGEON" bunlar etkinlik değil mi ? Oyunda sürekli yenilik oluyor gelişiyor . Bu arada bu oyunda ne kadar yenilik gelirse gelsin şunu anladım ki büyük ekipler bu oyuna Yeni server gelmeden başlamayacak. Oyun başından beri aynı ekipler oynuyor. Yeni ekip farklı ekiplerin başladığını hala göremedik. Hepsi yeni serveri bekliyor . Buda Optimizasyon gelmeden çok zor.
Oyunda olmayan tek şey "OPTİMİZASYON" SunRise optimizasyon büyük oranda bitti dedi biz hala optimizasyon patchi bekliyoruz.

Optimizasyon patchi her yamada gelmekle birlikte asıl optimizasyon patchi client değişikliği patchinde gelmişti...

RainOfFire

Üye
:) optimizasyondan kasıt nedir bilmiyorum ama bende fps artışı oldu fakat 10 x daha fazla crash yemeye başladım
Thunder bossuda bi ara fps im 18e dustu, kasilmalardan bahsetmiyorum. epic ayarlada townda 200+ fps aliyorum, 7 pksindaki bowlda bossun altinda 100 civari ama ne zamanki 11 thunder pksina ciktigimda fps diplerde. bukadar dusmesi normal degil. kalabaliksa kalabalik yine ayni.

fstab

Üye
kalabalık alanlarda fps düsüsü devam ediyor evet normal bölgelerde iyileşme var ama önemli olan zaten kalabalık alanlarda akıcı oynayabilmek

kimyasal

Üye
Abi benim anlamadığım UE4 kullanıyor oyun, daha ne kadar optimize edecekler. Motor zaten sistem canavarı gibi, amacınız 2 gb ekran kartı ile mi oynamak, bu oyun sağlam PC ister bunu söyleyebilirim.

RainOfFire

Üye
Abi benim anlamadığım UE4 kullanıyor oyun, daha ne kadar optimize edecekler. Motor zaten sistem canavarı gibi, amacınız 2 gb ekran kartı ile mi oynamak, bu oyun sağlam PC ister bunu söyleyebilirim.
oyunda ekran karti cok fazla etkili degil, islemcim 5800x3d. 10400 le aldigim fps nin 4 katini aliyorum ayni ekran karti ile. bu sistemle ben bile sorun yasiyorsan bi sikinti var demektir...

CASH

Yeni Üye
Mage i kralda yapsalar yine bir ağlayan çıkacak. Bu haliyle güzel kardeşim. Biz adamda kesiyoruz eğlene eğlene pk mızıda atıyoruz. İçimize mele girincede ağlamadan ölüp towna düşüyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz, zaten içimize kadar girmişse mele ve biz hala ölmüyosak ozaman oyunda sorun vardır.

ahmetnwpal

Üye
Bir partide 1 priest 1 tp mage geri kalan 6 kişi aynı karakter olarak oynanıldığından damage defans sıkıntıları hep olacağını düşünüyorum.

Oyunun metasının değişmesi lazım. Bir parti PVP için alana girdiğinde bütün joblardan oluşmalı. Mage karakterinin büyü gücünden, warrior karakterinin tank ve atack gücünden, rogue sınıfının suikast gücünden yararlanması lazım. Şuanki düzende bir karakterin gücünü azalttığınızda bir partinin gücünü azaltmış oluyorsunuz. Ama aynı zamanda bu karakter solo takıldığında daha da güçsüz oluyor. Oyunu solo olarak oynaması imkansız hale geliyor. Veya tam tersi solo bir karakterin gücünü arttırdığınızda aynı zamanda bir partinin gücü artırmış oluyorsunuz. Bu da bence PVP tarafında denge oluşturmayı imkansız hale getiriyor. Partileri her karaktere ihtiyaç duyacak şekilde oluşturacak bir meta hazırlanması gerektiğini düşünüyorum.

Böyle bir düzenleme olursa PVP alanında çok farklı taktikler görebiliriz. Herkes oynadığı karakterden zevk alır. Sabit bir görevi olmaz. Duruma göre değişen taktikler uygulamak zorunda kalır. WORLD PVP yapmak çok daha zevkli hale gelir.

asruh03

Yeni Üye
TS de gelmeli level kasarken magelere TS şart çok zor oluyor

N3v3N

Üye
Sonuç olarak mageler nerf yedi :D

Artık duvar kenarlarından rahatça ilerleyemiyorlar. Tekleme skillerininde rangeleri düşürüldü.

DeadLegion

Üye
Sonuç olarak mageler nerf yedi :D

Artık duvar kenarlarından rahatça ilerleyemiyorlar. Tekleme skillerininde rangeleri düşürüldü.
Official ve yeni serverlar acilmadan kendi ayaklarina siktilar. Resmen bir jobu yokettiler. Buff gereken jobu hala neden nerfliyorlar anlamis degilim. Sorun bence magelerin iki elementi birarada kullanabiliyor olmalarindan kaynaklaniyor. Bir mage fire oynuyorsa sadece fire skillerini kullansin. Ice oynuyorsa sadece ice skillerini kullansin. Baska hicbir oyunda ben fire lightning ya da fire ice ikilisini birarada oynayabilen mage gormedim. Stafin fire ise sadece fire kullanirsin atak skillerinin yaninda diger skillerin karakterini ofansif ya da defansif anlamda guclendiren skiller olur. Mesela fire skillerini kullanirsin diger skill sayfanda casting suresi azaltan cooldown azaltan can ve defans artiran skiller olur. Ama burda boyle bir durum yok.

fstab

Üye
kusura bakmayın ama taa ebesinin şeyinden vurmanızda pek normal değildi 50 metre menzilmi olur, onun dısında gelen nerfin yeni serverlara yönelik olduğunu düsünüyorum ilk etapta mage oynamak cok cazip ve maliyetsiz olacağı için bu kalabalığı güçlendirmek yerine nerflemeleri oyunun bası için bence iyi bir hamle

DeadLegion

Üye
kusura bakmayın ama taa ebesinin şeyinden vurmanızda pek normal değildi 50 metre menzilmi olur, onun dısında gelen nerfin yeni serverlara yönelik olduğunu düsünüyorum ilk etapta mage oynamak cok cazip ve maliyetsiz olacağı için bu kalabalığı güçlendirmek yerine nerflemeleri oyunun bası için bence iyi bir hamle
Sadece menzil avantaji olan can def vb. herseyde diger joblardan geride kalan jobun da bir zahmet menzilini nerflemeselerdi kardesim. Kotu oldu bu.

fstab

Üye
Sadece menzil avantaji olan can def vb. herseyde diger joblardan geride kalan jobun da bir zahmet menzilini nerflemeselerdi kardesim. Kotu oldu bu.
yeni serverlar için konusuyorum emin ol 2-3 ay mageler cok fazla can yakacak, o yüzden eğer mage oynuyorsan ve iyide bir ekibin varsa bence fazlasıyla zevk alacaksınız tabi oyun izin verirse bekleyip göreceğiz

RainOfFire

Üye

Aarvard'da bir mage oyuncusu olarak soyluyorum range i biraz fazlaydi kisilmasi dogru karar ama biraz fazla kisilmis yine her zamanki gibi ayarini tuturamadilar. nerf gelince cok fazla buff gelince de cok fazla yapiyorlar. haliyle malum jobdakiler isyan edince eski halinden beter nerf geliyor. Katildigim nokta eksigi cok fazla olan bir job mage. Lunaskar tarafindaki igrenc armor tasarimlari, genel anlamda zirhlarin ve silahin istedigi gereksiz int stat pointi olsun (mage sinifinda int tamamaen kaldirilmali.) hplerimizin kepazenin otesinde oldugu bir sinifiz. can yok def yok , defans hp takilsan hasar veremiyorsun rezalet bir metasi var magenin. malesef bu oyunda job dengesi diye bisey yok. yeni serverda malum jobu oynamayi dusnuyorum size de tavsiyemdir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt