126 Crystal Fortress, 3 Galibiyet

Tengrikut

Üye
BW-CFW savaş puanlarınız niteliğinizdir. savaş puanlarına göre eşleşiyorsun bu kadar basit.

presto_86

Üye
BW-CFW savaş puanlarınız niteliğinizdir. savaş puanlarına göre eşleşiyorsun bu kadar basit.
Dostum saçma sapan konuşmayin Allah'ın aşkına zaten ayda 3 4 defa giriyorum np puanım çok yüksek değil lunaskar full simgeli adamlar geliyor hemde kırmızı değil üst seviye daha başlamadan bitiyor kendiniz çalın kendiniz oynayın alın basiniza çalın etkinliği 50 kere yazdık çözümü yok tabi sizin hoşunuza gider bedava Gold chest sesiniz cikmaz tabi

Genci

Üye
Yeter yahu lütfen yeter dengeli yapılsa ne olur party priest classı priestlik yapmadıktan sonra ne anlamı var kapatın lütfen priestin atack skillerini cf de bunu bir bp oynayan biri olarak istiyorum .Yine bir cf de sadece birilerini kesme kafasıyla gelen bp yüzünden karşılık bile veremeden party dağıldı. Bu etkinlik rasgele eşleşen oyuncuların karşılıklı savaşmasına dayalı bir etkinlik sen partye 2 priest atsan ne olur adam kendini priest olarak görmüyor ki ektinlikten çıktıktan sonra dv de istediği kadar solo atacker oynasın.

İndeterminekolit

Üye
lunaskar arkadaşlar tabi ki mutlu bu durumdan. Her gün free gold chest. Yönetim şuna bi düzenleme getirmezse hepimiz yan char lunaskar açıcaz, protean tarafı da kazanamadıgı için git gide daha da azalacak, oyun saçma bi dengesizliğe sürüklenmeye devam edicek

teslatheg

Üye
lunaskardakiler iyi kasıyor he. Bende yan hesap açıyorum bu hafta 60 level lunaskar charla girip chest alırım. amele miyim o kadar sc pot basıcam takımımdakiler 60 level, karşıdakiler full sembollüyken:)

Alkoer

Üye
Lunaskar olarak karşıma lunaskar geliyor ve kaybediyorum. Protean gelirse kazanıyorum.

Alkoer

Üye
o kadar kötü oyuncular denk geliyor ki deli olmamak elde değil. üstünde item yok , lv yok , sc yok.

nasıl kazanmayı düşünür bu şekil insanlar anlamıyorum.

nasıl eşleştirme sistemi doğru değilse bu şekilde arkadaşların beleş kutu almak için cfw girip bizim hakkımızı yemeside doğru değil.

BrhnGndz

Üye
Hocam espiriniz komik olmamakla beraber isabetli de değil, 120de durmuş muyun? 126 yazıyor orada. Bugun 127inciye girip kaybettim. "durduran"dan kastınız nedir?
Açıklama gelmiş yorumumla ilgili, forumu çok kullanmıyorum. Ama dalga geçmek amaçlı yazmadım belirtmek istedim. Durduran derken 120. De foruma konu açmanızı kastettim hocam. Aynı sorun bende de var :)

Balerion

Üye
Açıklama gelmiş yorumumla ilgili, forumu çok kullanmıyorum. Ama dalga geçmek amaçlı yazmadım belirtmek istedim. Durduran derken 120. De foruma konu açmanızı kastettim hocam. Aynı sorun bende de var :)
O yorumu yazarken "durmadım ki hâla giriyorum" falan demistim ama 130da bıraktım cidden :D Beni 13da durduran ne oldu derseniz, kendime bir söz verdim, artık her crystal fortress join butonu ekrana geldiğinde bunun bir zaman ve keyif israfı olduğunu, başkalarinin eglendirip vaktimi heba ettiğimi kendime hatırlatıyorum :D

Balerion

Üye
YA BEN NE BAHSTIZ ADAMİM demek istemiyor @Powerslave in önerisi ile gittim lunaslar açtim. ONLA DA KAYBETTİM. lLUNASKAR OLUO DA KAYBETMEYE DEVAM EDEN BİR TEK BEN MİYİM

Alkoer

Üye
YA BEN NE BAHSTIZ ADAMİM demek istemiyor @Powerslave in önerisi ile gittim lunaslar açtim. ONLA DA KAYBETTİM. lLUNASKAR OLUO DA KAYBETMEYE DEVAM EDEN BİR TEK BEN MİYİM
Lunaskar olunca karşınıza lunaskar geliyor :D

Partinize elinde tokmak olan priest gelirse yine işiniz zor.

Sc basmayan 600hp li mage gelirse yine zor.

N3v3N

Üye

Lunaskar olunca rakip lunaskar oluyor. Cfw çekişmeli geçiyor. Kaybetsen bile zevk alıyorsun. Ayrıca çekişmeli geçtiği için ödülleri bile alıyorsun.

Protean olunca karşı full simgeli geliyor. Zevk -100. Boşa pot israfı. Sıfır ödül. Ayrıca BP azaliyor. Rakibi tatmin ediyorsun.

Bakalım sistemi ne zmn düzeltecekler. Yayıncılar bile lunaskar geçti.

Sistemdeki yanlışta şu;
En son girdiğim cfw de 800 kusur lunaskar, 350 civarı protean vardı.
BP sıralamasına göre iki ırkta sıralanıyor.
Lunaskarda 300. Sıralarda BP si yüksek kişiler yer aliyorken, proteanda bu siralarda bpsiz kişiler yer alıyor.
BP sıralamasına göre ilk 350 lunaskar ile 350 protean eslesiyor(protean sayisi kadar). Devamındaki lunaskarlar ise kendi aralarinda eslesiyor. O yüzden lunaskar olunca bpsiz bile olsan bpsizlerle kapision. Protean isen orta sıradaki simgelilerle kapision.

Normalde nasıl mı olmalı? Dw gibi.
BP e göre diz. Protean lunaskar diye ayirma. Karıştır hepsini.

Mesela lunaskarda 100k üstü BP kasan 20 kisi mı var? Bunlari niye 50k BP kasan proteanlarla eslestriyorsun? Veya bpsiz proteanlarla? 20 kişiyi kendi arasinda eşleştir. Proteanda tek tük 100k üstü varsa onları da katarsin içeri.

Sistemi duzeltmemekteki ısrar anlaşılır gibi değil. Exp ödülü de oh günde 30m exp cepte. Lunaskar free Gold chestlerden sonra exp SC ve exp ödülleri de eklendi.

Çar açacaksınız lunaskar açın.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt