Powerslave
Üye

Yardım lazımsa OrcCocugu'na yazabilirsinAz kaldı 2 kişi daha lunaskar free win kervanına katılıyor![]()
Yardım lazımsa OrcCocugu'na yazabilirsinAz kaldı 2 kişi daha lunaskar free win kervanına katılıyor![]()
Dostum saçma sapan konuşmayin Allah'ın aşkına zaten ayda 3 4 defa giriyorum np puanım çok yüksek değil lunaskar full simgeli adamlar geliyor hemde kırmızı değil üst seviye daha başlamadan bitiyor kendiniz çalın kendiniz oynayın alın basiniza çalın etkinliği 50 kere yazdık çözümü yok tabi sizin hoşunuza gider bedava Gold chest sesiniz cikmaz tabiBW-CFW savaş puanlarınız niteliğinizdir. savaş puanlarına göre eşleşiyorsun bu kadar basit.
Açıklama gelmiş yorumumla ilgili, forumu çok kullanmıyorum. Ama dalga geçmek amaçlı yazmadım belirtmek istedim. Durduran derken 120. De foruma konu açmanızı kastettim hocam. Aynı sorun bende de varHocam espiriniz komik olmamakla beraber isabetli de değil, 120de durmuş muyun? 126 yazıyor orada. Bugun 127inciye girip kaybettim. "durduran"dan kastınız nedir?
O yorumu yazarken "durmadım ki hâla giriyorum" falan demistim ama 130da bıraktım ciddenAçıklama gelmiş yorumumla ilgili, forumu çok kullanmıyorum. Ama dalga geçmek amaçlı yazmadım belirtmek istedim. Durduran derken 120. De foruma konu açmanızı kastettim hocam. Aynı sorun bende de var![]()
Lunaskar olunca karşınıza lunaskar geliyorYA BEN NE BAHSTIZ ADAMİM demek istemiyor @Powerslave in önerisi ile gittim lunaslar açtim. ONLA DA KAYBETTİM. lLUNASKAR OLUO DA KAYBETMEYE DEVAM EDEN BİR TEK BEN MİYİM
YA BEN NE BAHSTIZ ADAMİM demek istemiyor @Powerslave in önerisi ile gittim lunaslar açtim. ONLA DA KAYBETTİM. lLUNASKAR OLUO DA KAYBETMEYE DEVAM EDEN BİR TEK BEN MİYİM