17 saat 0 drop -5m farm yaptım karakterim de sorun var

Tengrikut

Üye
oyun yöneticileri oyundaki herşeyin bir nedeni olduğundan bahsediyor su-gemi savaşları, arkeoloji-hazine sandığı, simyacılık-pot yapma tonla şey ""oyuncular için""

Geo

Üye
Yonetime bakarsan drop oranlari hic degismemis fakat realiteye bakarsan server basindaki haftalarda 3-4 saatte alinan droplar artik birkac gunde bile cikmiyor

SandraB

Üye
şuan epicler bile seri düşmüyor daha uniqueler doğru düzgün ortada yok +1 leri 20 gb falanken birde legendary mythical eşyalar gelicekmiş milyarda bir mı cıkacaklar :D

vardenl111

Üye
hem drop cıkmıyor cıkan1 tane itemıde 8 kisiye nasıl pay edecez upgrade yapsak yine batacaz ki %100 kesin yanacak ben karaktere item yapabilmek için hafta sonu sabahın 5 inde işe kalkarmış gibi gidip farm yapıyorum Ailemden feragat edip oyunla ilgileniyorum elimde ne var koca bir hiç Tamam Droplarla oynanmamış 15 saat kesiyorsun drop yok senden sonra adamlar gelip 15 dk da 2 drop alıp gidiyor. DROP DAGITIMINDA SIKINTI VAR ALGORITMANIZ BOZUK SN. yönetim item fiyatları Merchant da geçen aya göre yarı yarı artık farm yapanda kalmayacak Erken erişim muhabbetnin arkasına saklanmayın artık

SandraB

Üye
hem drop cıkmıyor cıkan1 tane itemıde 8 kisiye nasıl pay edecez upgrade yapsak yine batacaz ki %100 kesin yanacak ben karaktere item yapabilmek için hafta sonu sabahın 5 inde işe kalkarmış gibi gidip farm yapıyorum Ailemden feragat edip oyunla ilgileniyorum elimde ne var koca bir hiç Tamam Droplarla oynanmamış 15 saat kesiyorsun drop yok senden sonra adamlar gelip 15 dk da 2 drop alıp gidiyor. DROP DAGITIMINDA SIKINTI VAR ALGORITMANIZ BOZUK SN. yönetim item fiyatları Merchant da geçen aya göre yarı yarı artık farm yapanda kalmayacak Erken erişim muhabbetnin arkasına saklanmayın artık
8 kişiyi geçtim hadi diyorsun 5-6 saat tek keseyim bi drop atsa zaten bütün emegimi karşılar diye düşünüyorsun yok oda olmuyor atmıyor 7-8 saat kesip drop alamamak saçmalık üstüne birde pot masrafın oluyor yani tekte kessen partylede kessen şuan drop farmı zarar, zaten youtube video atanlar bile dogru düzgün video cıkartamiyor gidip sansa bala 2 drop alıyor onu atıyor bakıyorsun birdaha video yok cünkü alamıyor :D

Maximiliantr

Üye
Yönetim dengeyi sağlamazsa insanlar Premium ve Rise Cash satın almaklar birlikte sitelerden GB satın almaya zorlanacak. Buda atı alan üsküdarı geçti anlamına geliyor. Denge çok yanlış korunuyor. Saatlerce slotta kalan insana drop düşmez mi?. İnsanlar bir gününü oyunda harcıyor. İnsanların en değerli şeyi vaktidir ve bunuda hiçe sayarsanız oyunu bırakan tonlarca insan olacaktır. O zamanda en başta farm yapan ilk oyuncular döne durur farmlarda. 1 saat stalkerde döndüm bir pot parası çıkarmak için 1 +7 spike bile düşmedi. hayırlı işler.

Alkoer

Üye
Tabi karşı çıkanlar da var katılanlarda.

Benim burda en beğendiğim olay çok oynayanın ilerde olması para verenin değil. Kimsenin ne kadar oynadığı bizi ilgilendirmez.

Drop oranları çok çok düşük.

CanavarHun

Üye
Tabi karşı çıkanlar da var katılanlarda.

Benim burda en beğendiğim olay çok oynayanın ilerde olması para verenin değil. Kimsenin ne kadar oynadığı bizi ilgilendirmez.

Drop oranları çok çok düşük.
3 gündür hiç bir şey kasamadım artık pes ettim çok çok düşük değil bence droplar kapalı hiç bir yerden hiç bir şey atmıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt