emeklerin boşa gitmesi üzücü...şuan epicler bile seri düşmüyor daha uniqueler doğru düzgün ortada yok +1 leri 20 gb falanken birde legendary mythical eşyalar gelicekmiş milyarda bir mı cıkacaklar![]()
8 kişiyi geçtim hadi diyorsun 5-6 saat tek keseyim bi drop atsa zaten bütün emegimi karşılar diye düşünüyorsun yok oda olmuyor atmıyor 7-8 saat kesip drop alamamak saçmalık üstüne birde pot masrafın oluyor yani tekte kessen partylede kessen şuan drop farmı zarar, zaten youtube video atanlar bile dogru düzgün video cıkartamiyor gidip sansa bala 2 drop alıyor onu atıyor bakıyorsun birdaha video yok cünkü alamıyorhem drop cıkmıyor cıkan1 tane itemıde 8 kisiye nasıl pay edecez upgrade yapsak yine batacaz ki %100 kesin yanacak ben karaktere item yapabilmek için hafta sonu sabahın 5 inde işe kalkarmış gibi gidip farm yapıyorum Ailemden feragat edip oyunla ilgileniyorum elimde ne var koca bir hiç Tamam Droplarla oynanmamış 15 saat kesiyorsun drop yok senden sonra adamlar gelip 15 dk da 2 drop alıp gidiyor. DROP DAGITIMINDA SIKINTI VAR ALGORITMANIZ BOZUK SN. yönetim item fiyatları Merchant da geçen aya göre yarı yarı artık farm yapanda kalmayacak Erken erişim muhabbetnin arkasına saklanmayın artık
senin kafan ayrıkde birleşik
yanisenin kafan ayrık
sensin
teşekkür ederimsensin
olduteşekkür ederim![]()
Çok medenice tartışmışsınız şukunuzu verdim.
3 gündür hiç bir şey kasamadım artık pes ettim çok çok düşük değil bence droplar kapalı hiç bir yerden hiç bir şey atmıyorTabi karşı çıkanlar da var katılanlarda.
Benim burda en beğendiğim olay çok oynayanın ilerde olması para verenin değil. Kimsenin ne kadar oynadığı bizi ilgilendirmez.
Drop oranları çok çok düşük.