keyifli keyifli yayını acıp %25i görmek üzdü kanka sevgilime yazar gibi yazayım dedimkankaa burayı whatsapp gibi kullanma A:SDasa.
Bencede saçma çok kişi 65 zaten geride kalanda bi zahmet yetişsinkeyifli keyifli yayını acıp %25i görmek üzdü kanka sevgilime yazar gibi yazayım dedim
Bencede saçma çok kişi 65 zaten geride kalanda bi zahmet yetişsin
boss eventin her zaman pk'sı tatlı olur eglencesi bol olurBoss event ne kadar mantıklı tartışılır. Event olacak diye insanlar işini gucunu bırakıp o saatte PC başında mi olmak zorun da yani hard MMO diye tanittiklari oyun da boss event yapıp kolaylık sagliyorlar.
İzle ve görboss eventin her zaman pk'sı tatlı olur eglencesi bol olur
boss eventin her zaman pk'sı tatlı olur eglencesi bol olur
eventsiz 65 olundugunda her sey cok guzeldı taksı muhabbeti bile yoktu simdi 0dan hesap kasayım dedım oracle slotunda adam yok (protean icin konusuyorum ) olanlarda hepsi 1 clan adı altında selam yazdıgımda bile dönmüyorlarEventsiz 65 olduğum günleri hatırlıyorum da gözyaşım pıt
%25 eventmi toxic adamlardan oyun oynanmıyoki adam gelmiş zevkine slotta ks atıyo atak kesiyon o da kesiyo seni şikayet eteçm diyorum gm selamımıda ilet beni bu sebebden banlayamaz diyo adam haklımı haklı oyunda toxic kitleye bi ceza yok biz yan hesap kasarken milleti alırız pt ye kasılsınlar diye taksiden ban yeriz zaten oyun solo oyuncu oynamasın diye yapılmış bide böle toxic insanlarla uğraşınca iyiçe çekilmiyo
evet bildirdim bi şey değişmedi bizim pt sonra 2 pt daha dağılmasına sebeb oldular 2x8=16 kişini oyun şevkini kaçırdılar en son saat 21 :00 da pk 3 soot çıkındaki harpy de kasıyolardı 2-3 saat bu adamları takip etmeme ramen hiç bi online işlem yapılmadı olan benim kasıçağım exp e ve oyundan alçağım zevke olduBu tarz kullanıcılara karşı tavrımız net ve her zaman böyle kalacak. Oyun kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorsan mutlaka bize bildir.
o konuda haklarını asla yıyemem slotun huzurunu bozanlara bile atak ban cezası veriyor adamlar ayrım yapmaksızın toxic oyunculara karsı tavırları oyun basından beri aynıevet bildirdim bi şey değişmedi bizim pt sonra 2 pt daha dağılmasına sebeb oldular 2x8=16 kişini oyun şevkini kaçırdılar en son saat 21 :00 da pk 3 soot çıkındaki harpy de kasıyolardı 2-3 saat bu adamları takip etmeme ramen hiç bi online işlem yapılmadı olan benim kasıçağım exp e ve oyundan alçağım zevke oldu