%25 exp event sizi zora sokmasın

KOROW

Üye
bu bir eleştiridir lütfen konuyu kaldırmayın ama okadar cok umutlandım ki boss event dısında 1 tane mutlu edici event yok

GizliPriest

Üye
Boss event ne kadar mantıklı tartışılır. Event olacak diye insanlar işini gucunu bırakıp o saatte PC başında mi olmak zorun da yani hard MMO diye tanittiklari oyun da boss event yapıp kolaylık sagliyorlar.

KOROW

Üye
Boss event ne kadar mantıklı tartışılır. Event olacak diye insanlar işini gucunu bırakıp o saatte PC başında mi olmak zorun da yani hard MMO diye tanittiklari oyun da boss event yapıp kolaylık sagliyorlar.
boss eventin her zaman pk'sı tatlı olur eglencesi bol olur

Hedvein

Üye
Eventsiz 65 olduğum günleri hatırlıyorum da gözyaşım pıt

cebraaa

Üye
exp evetten çok mutluyuz şuan hagardda bütün slotlar dolu sevgilersssssssss

KOROW

Üye
Eventsiz 65 olduğum günleri hatırlıyorum da gözyaşım pıt
eventsiz 65 olundugunda her sey cok guzeldı taksı muhabbeti bile yoktu simdi 0dan hesap kasayım dedım oracle slotunda adam yok (protean icin konusuyorum ) olanlarda hepsi 1 clan adı altında selam yazdıgımda bile dönmüyorlar

starboy61

Üye
Oyun değeri cortladı 1m 1tlyi görürse bunu oynayacagıma gider malum oyunda para kasarım daha iyi :D orda daha kolay.

kukmina

Üye
%25 eventmi toxic adamlardan oyun oynanmıyoki adam gelmiş zevkine slotta ks atıyo atak kesiyon o da kesiyo seni şikayet eteçm diyorum gm selamımıda ilet beni bu sebebden banlayamaz diyo adam haklımı haklı oyunda toxic kitleye bi ceza yok biz yan hesap kasarken milleti alırız pt ye kasılsınlar diye taksiden ban yeriz zaten oyun solo oyuncu oynamasın diye yapılmış bide böle toxic insanlarla uğraşınca iyiçe çekilmiyo

BEARFACT

Yönetici
Game Master
%25 eventmi toxic adamlardan oyun oynanmıyoki adam gelmiş zevkine slotta ks atıyo atak kesiyon o da kesiyo seni şikayet eteçm diyorum gm selamımıda ilet beni bu sebebden banlayamaz diyo adam haklımı haklı oyunda toxic kitleye bi ceza yok biz yan hesap kasarken milleti alırız pt ye kasılsınlar diye taksiden ban yeriz zaten oyun solo oyuncu oynamasın diye yapılmış bide böle toxic insanlarla uğraşınca iyiçe çekilmiyo

Bu tarz kullanıcılara karşı tavrımız net ve her zaman böyle kalacak. Oyun kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorsan mutlaka bize bildir.

kukmina

Üye
Bu tarz kullanıcılara karşı tavrımız net ve her zaman böyle kalacak. Oyun kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorsan mutlaka bize bildir.

evet bildirdim bi şey değişmedi bizim pt sonra 2 pt daha dağılmasına sebeb oldular 2x8=16 kişini oyun şevkini kaçırdılar en son saat 21 :00 da pk 3 soot çıkındaki harpy de kasıyolardı 2-3 saat bu adamları takip etmeme ramen hiç bi online işlem yapılmadı olan benim kasıçağım exp e ve oyundan alçağım zevke oldu

KOROW

Üye
evet bildirdim bi şey değişmedi bizim pt sonra 2 pt daha dağılmasına sebeb oldular 2x8=16 kişini oyun şevkini kaçırdılar en son saat 21 :00 da pk 3 soot çıkındaki harpy de kasıyolardı 2-3 saat bu adamları takip etmeme ramen hiç bi online işlem yapılmadı olan benim kasıçağım exp e ve oyundan alçağım zevke oldu
o konuda haklarını asla yıyemem slotun huzurunu bozanlara bile atak ban cezası veriyor adamlar ayrım yapmaksızın toxic oyunculara karsı tavırları oyun basından beri aynı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt