Klan Arıyorum 39 Yaş. Clan arıyorum.

v1nsanity

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir çok mmorpg ( ultima online, ko, wow, dark age of camelot , black desert , lineage, new world, guild wars2 , diablo , path of axile) tecrübesi olan eski bir hardcore bir oyuncuyum. Yaş ortalaması yüksek, iyi oyuncuların olduğu, kaliteli ve seviyeli bir clan arıyorum. Daha önce ko da uzun zaman priest oynadım .( remember me clanı) . Rise online da her classı oynayabilirim ama tercihim öncelikli Mage sonra Priest. Toksik bir ortamı olmayan arkadaşlar mesaj atabilirler. Saygılar sevgiler.

Charly1993

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir çok mmorpg ( ultima online, ko, wow, dark age of camelot , black desert , lineage, new world, guild wars2 , diablo , path of axile) tecrübesi olan eski bir hardcore bir oyuncuyum. Yaş ortalaması yüksek, iyi oyuncuların olduğu, kaliteli ve seviyeli bir clan arıyorum. Daha önce ko da uzun zaman priest oynadım .( remember me clanı) . Rise online da her classı oynayabilirim ama tercihim öncelikli Mage sonra Priest. Toksik bir ortamı olmayan arkadaşlar mesaj atabilirler. Saygılar sevgiler.
vay eskiler eskiler...olympia RememberMe ? Bende Alanya'dan RememberMe clanının bir zamanlar ufaklığı idim şuan yaş 30 olmuş ŞAKA gibi....Karakterim serifalanya idi . Row'da görüşmek üzere ...

DeLLeChiaie

Üye
Online süren yüksek olacak ise beklerim dostum 1 pt kemik kadro ile keyfimize bakmayı planlıyorum. https://discord.gg/nx5SUpgr

Kido

Üye
Jetgiller ROW Community
Topluluğumuz genel bir topluluk olma çabasının yanında kendine ait bir klan olma görevini de üstlenmektedir. Topluluğumuz da her klandan birey yer alabilir. Eğer siz de klanımız veya topluluğumuzda yer almayı düşünürseniz :
https://discord.gg/jetgiller adresimizden aramıza katılabilirsiniz.

Sizi de aramızda görmek ve beraber oyuna başlamak çok isteriz
Forum Konumuz : https://forum.riseonlineworld.com/k...dan-daha-fazlasi-genel-oyuncu-toplulugu.6139/

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Umarım aradığınızı bulursunuz.

İyi forumlar

ALGHEMIST

Üye
Hello friends. I'm a former hardcore gamer with a lot of mmorpg ( ultima online, ko, wow, dark age of camelot , black desert , lineage, new world, guild wars2 , diablo , path of axile) experience. I am looking for a clan with high average age, good players, quality and level. I played priest for a long time in ko before.( remember me clan) . I can play any class in Rise online, but my preference is primarily Mage and then Priest. Friends who do not have a toxic environment can send a message. Regards, love.
what was your priest name in Professional KO then since you say RememberMe....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt