3v1 Bugün 20:00'de | 53. Gününde Rise Online'ı Her Yönüyle Tartışacağız.

AzametAbi

Üye
Selamlar, Bugün Saat 20:00'da
Kanalında 3v1 Programında Rise Online'i 53. gününde @hakoez ve @Bigjest 'le birlikte tartışacağız ve toplamda 1000TL'lik Rise Cash dağıtacağız.

15 Nisan'dan bugüne kadar olan güncellemeleri yorumlayıp, gördüğümüz hata, eksik, öneri ve şikayetlerimizi konuşacağız.

Sizlerde öneri, şikayet ve hataları bu konu altına yazarsanız yayında tartışıp yorumlarınızı alıntılayıp tek konu altında isteklerimizi yönetime bildirmiş olacağız.

iyi forumlar.

Tengrikut

Üye
yapılan bakımların saat ve zamanlaması, "ağaç,gölgelendirme vesayre" grafiklerin kapatma seçeneğinin eklenmesi - meslekler

monitör gecikme süresi,tepkime hızı, saniyedeki kare sayısı fps'nin oyuncuya artı eksi avantajları olacakmı

Son düzenleme:

RainOfFire

Üye
Etkinlikler cok yetersiz gecen vakit bosa gidiyor. O 2 mayista 65 oldum Oyunda yapialcka hic birsey yok, dogru duzgun giremedigimiz zindan disinda hic bir etkinlik yok. isin PVE kismi cok zayif, farm atsan aki b... kurtarmiyor , bir meslegimiz vardi onu da elimziden aldilar tek yaptigim bilgisayar acik oldugu zaman baliga birakmak. bunun isinda hic bir aktivite yok. Battle royal tarzi etkinlikler, Border defence war gibi pvp haritalari gibi etkinler acilen gelmeli.

xEnes

Üye
Sayın Content Creator'um öncellikle oyuncu kitlenin sesi olduğunuz için size teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerde öneri, şikayet ve hataları bu konu altına yazarsanız yayında tartışıp yorumlarınızı alıntılayıp tek konu altında isteklerimizi yönetime bildirmiş olacağız.

Günlük görevlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, hatta Seasonpass gibi bir etkinlik gelirse de tadından yenmez.

Şikayetime gelecek olursak, bence aynı set NFT'lerin tekrar satışa sunulması ilk NFT drobunda NFT satın alan her birisine haksızlık olmuş oluyor.

Yayında görüşmek üzere.

Iyi forumlar.

Bruce_Lee

Üye
- Oyunda harcanılan vaktin ve emeğin karşılığının alındığını düşünüyor musunuz ? ( Drop, quest, event, v.s )

- İleride gelecek olan etkinliklerde de bosslar z3z3 mekaniği ile mi kesilecek ?
( Unreal Engine nimetlerinden faydalanılacak mı ? )

- Belirli bir update haritanız var mı ?

- Kozmetik ürünleri süreli olmaya devam edecek mi ?

- RPG, rollerin yetenek kitleri yeterli mi ?

Son düzenleme:

wHDexteR

Üye
Selamlar, Bugün Saat 20:00'da
Kanalında 3v1 Programında Rise Online'i 53. gününde @hakoez ve @Bigjest 'le birlikte tartışacağız ve toplamda 1000TL'lik Rise Cash dağıtacağız.

15 Nisan'dan bugüne kadar olan güncellemeleri yorumlayıp, gördüğümüz hata, eksik, öneri ve şikayetlerimizi konuşacağız.

iyi forumlar.
Sabırsızlıkla bekliyoruz iyi yayınlar şimdiden

AzametAbi

Üye
Eleştirinizi yapmayıp oyunun eksiklerini konusmazsaniz ve doğruları doğru yanlışlara yanlış demezseniz bir kere izlenirsiniz benden demesi. Oyun lağım çukuruna döndü hiç birşey yapılmıyor. Archer çöp oldu hasarlar düştü mob buglari kaç saattir devam ediyor. Vur kaç mi planlaniyor ? Güncelleme ile ilgili bildirimler neden erken yapılmıyor. Neden yönetim sessiz sedasız takılıyor oyuncular yeterince huzursuz böyle giderse yarın oyunda kimseyi bulamayacaklar.
Sert geçeceğinden emin olabilirsiniz

hakoez

Üye
Bu çocuğun ölü doğduğunu, NFT marketin yoğun bir istek olmadığını bildiğimizi, NFT markete ayrılan zamanı oyundaki sorunlara ayrılması gerektiğini söyleyebilirseniz geliriz tabii. Kendiniz çalıp kendiniz oynayacaksanız bize gerek yok
içiniz rahat olsun buraya yazmanız yayında gündeme geleceği anlamına geliyor siz yazın biz tartışalım

jwely

Üye
Zindan sonunda 3 tane seçenekli kutu koyulup Örneğin: 1. Kutuya Basic - Rare - Epic item
2. Kutuya belirli bir miktarda exp
3. Kutuya Belirli bir miktarda pot veya mana ( En azından zindan süresinde harcadığımız pot veya mana karşılanabilir )
3 kutudan herhangi birini alarak en azından harcadığımız zamanın bir anlamı olur diye düşünüyorum.

Her ne kadar acelesi olmasa da karakteri oluşturduktan sonra ten rengi veya saç şekli değiştirebilmeli sonuçta karakter oluştururken kostüm ve itemlerin nasıl gözüktüğünü bilmiyoruz sinir bozucu bir görüntü oluşabiliyor. Buna ek olarak da kask (kafalık) görüntüsü isteğe bağlı kapatıp açılabilmeli saç tasarımı boşuna yoktur herhalde :)

Okçularla ilgili olarak da 5 li okun istediği mana oranına göre çok az hasar vurduğunu düşünüyorum en azından biraz manası düşürülebilir veya manası sabit tutulup bir tık hasar arttırılabilir diye düşünüyorum.

PENCHE

Üye
Etkinlik ve etkilesim eksikligi. Twitch yayinlari, boss eventler vs. gibi oyuna ilgi cekicek seylerin eksikligi.

Ve tabi, lag sorunu skillerin gec islenmesi vs. Bunun gibi sorunlar yakin zamanda cozulmezse malesef ben dahil bircok oyuncu iyice soguyacaktir.

Bigjest

Üye
Herkese Merhaba;
Konuk olarak yayında hem bir yayıncı hemde bir oyuncu olarak bende sorularınızı cevaplıyor olacağım. Bu süreçte neler yapılabilir, neler daha güzel olabilir hep birlikte tartışacağız.
Yayında görüşmek üzere, sevgiler.

fstab

Üye
belki sizin sayenizde bizi duyabilirler, oyunun temel mekaniklerinden biri olan bir sorunun 17 saattir neden düzeltmediğini yorumlarsanız seviniriz iyi yayınlar şimdiden

hakoez

Üye
belki sizin sayenizde bizi duyabilirler, oyunun temel mekaniklerinden biri olan bir sorunun 17 saattir neden düzeltmediğini yorumlarsanız seviniriz iyi yayınlar şimdiden
temel mekanikten kastınız nedir tam detaylı yazarsanız daha kolay dile getirebiliriz.

bradypodidae

Üye
Benim de söylemek istediğim; death valley haritasında yapılan yaratıkların atak range güncellemesinden sonra mageye farm olarak sadece harpy slotları kalmasıdır. Eski haline döndürülmeli bence. Zira melee ekipler isterse deathlord isterse archdemon isterse styr gibi bütün slotlarda farm atabilirken mage parti artık hiç biryerde farm atamıyor. Hadi staff skili ile melee partiyle farma girelim desek, hem atağımızın düşük olmasından partiye almıyorlar, hem de defansımız düşük olduğu için sürekli ölüyoruz yüksek levelli slotlarda. Mageler nerede farm yapsın? Bize bir yer göstersinler, tamam diyelim hiç birşeyi değiştirmesinler böyle olduğu gibi kalsın. Ama şu an için benim gördüğüm magelerin farm atabileceği bir yer yok!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt