4.12.2020 ''Mergen'' Açıklama

Rammstein

Üye
saat 19:18
@here

Herkese selamlar. Kendi içimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı testlerinde henüz olumlu bir sonuca varamadık maalesef.
Sizlere dış etkenlerden kaynaklanan, sorunlar yaşayacağınız bir oyun sunmayı kesinlikle istemiyoruz.
Hali hazırda altyapı testlerine devam ediyoruz ve problemi çözmek için tüm ekip çalışıyoruz.
Şuan için sizlere kesin bir tarih verememekle beraber altyapı testlerinde olumlu sonuca ulaştığımız ilk an oyunu sizlerle buluşturacağız.
Lütfen yaşanılan her gecikmenin sizler kadar bizleri de üzdüğünü, her gecikmenin bizleri mental ve finansal zarara uğrattığını unutmayalım.
Ancak bizleri her ne kadar zarara uğratsa da erken açılan ama problemli bir oyun hepimizi daha fazla hüsrana uğratacaktır. Sağduyunuz için hepinize teşekkür ederim.

Kendi düşüncelerim: Artık Alpha sürecinin açılışını takip etmeyi bırakıyorum. Geliştirici ekibe başarılar diliyorum, umarım en yakın zamanda tüm sorunları çözersiniz.

Son düzenleme:

anil

Üye
Kısacası, alfa yeni yıla kaldı gibi :) Geçmiş olsun ve şimdiden çalışmalarda başarılar. Umarım her şey en kısa sürede düzelir.

toxhin

Üye
bence bagıs bolumu acılmalı kım ne derse desın destek olmak isteyen olur kım ne dıyor dıye dusunmek yanlıs olur bence biz desteklere hazırız

May Payne

Üye
Geç olsun ama güç olmasın. Yerinde verilen bir karar. Yönetimi kutluyorum.

AsiTR

Üye
Açıklama yapılıp oyuncular bilgilendirdiği için Sayın Mergen'e teşekkür ederim. Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda çözerler. Kolay bir iş değil bunun farkındayım. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok.
Tek sıkıntı lütfen "erken açılan ama problemli bir oyun hepimizi daha fazla hüsrana uğratacaktır." gibi cümleler etmeyin. "Erken açılan" ne demek lütfen Allah aşkına. Sanki oyun için 2021 Haziran demiştiniz bizim baskıcı ısrarlarımız yüzünden Aralık'a yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Gayet makul ve mantıklı bir açıklama yapmışsınız. Eleştirdiğim cümleye hiç gerek yok.

Bu arada şunuda eklemek istiyorum: Lütfen arkadaşlar fazla duygusal tepki vermeyin. Kapalı beta olacak nihayetinde yani sistemdeki sorunları tespit etme ve serverı test etmek amacıyla. Ertelemeler son dakika sorunları muhakkak olur. Durumu dramatize edip dahada strese sokmayalım insanları. Evet ertelemeler can sıkıcı ve bizde bir hayal kırıklığı oluşturuyor ama adamların ellerinde olan bir durum değil. Olan oldu. Muhakkak tepki verin ama bunun için oyuna desteğinizi çekmeyin, küsmeyin.

Son düzenleme:

bigHead

Üye
Maalesef bende anlık olarak community i takip etmeyi bırakıyorum. Bildirim gelince oyunu deneyimleyeceğim. İlk baştaki sorunla şu an ki sorunun aynı olduğunu düşünüyorum. Umarım başarılı bir sonuca ulaşırlar.

JohnPlane

Üye
saat 19:18
@here

Herkese selamlar. Kendi içimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı testlerinde henüz olumlu bir sonuca varamadık maalesef.
Sizlere dış etkenlerden kaynaklanan, sorunlar yaşayacağınız bir oyun sunmayı kesinlikle istemiyoruz.
Hali hazırda altyapı testlerine devam ediyoruz ve problemi çözmek için tüm ekip çalışıyoruz.
Şuan için sizlere kesin bir tarih verememekle beraber altyapı testlerinde olumlu sonuca ulaştığımız ilk an oyunu sizlerle buluşturacağız.
Lütfen yaşanılan her gecikmenin sizler kadar bizleri de üzdüğünü, her gecikmenin bizleri mental ve finansal zarara uğrattığını unutmayalım.
Ancak bizleri her ne kadar zarara uğratsa da erken açılan ama problemli bir oyun hepimizi daha fazla hüsrana uğratacaktır. Sağduyunuz için hepinize teşekkür ederim.

Kendi düşüncelerim: Artık Alpha sürecinin açılışını takip etmeyi bırakıyorum. Geliştirici ekibe başarılar diliyorum, umarım en yakın zamanda tüm sorunları çözersiniz.
Bugün itibariyle bende bıraktım artık ne ola hayrola böyle bekle bekle bıktırdı çünkü daha oynamadan oyunu bırakıcak seviyeye geliyoruz. En temizi resmi duyuru yapılınca başlamak.

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
Bi süre takibi bırakalım yapcak bişey yok belli ki bu yıl zor belki 2021 şubat mart'ta anca

eNdo

Üye
Olmasaydı iyiydi ama malesef elimizden birşey gelmez, heyecanlı bir şekilde beklemek yerine artık sanıyorum ki oluruna bırakmak en mantıklısı olacaktır ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum güncel ve şeffaf paylaşımları ve paylaşımlarının devamı için de ayrıca teşekkür ederim.

Unutmayın ki oyunun açık ve kapalı beta olmak üzere henüz bir kaç aşaması daha var bu aşamada bizler elbette ki oyunu deneyimlemek istiyor ve heyecanlanıyoruz ama stabil olmayan bir oyunu bu alfa süreci bile olsa kimse oynamak istemez sunucuların açıldığını ve sizin oyuna sağlıklı bir şekilde bağlanamadığınızı yahut bağlandıktan sonra sürekli kopma gibi sorunlar yaşadığınızı düşünün, eminim ki bunu hiç birimiz istemez. Sabretmeyecek olan ve sabır etmemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlara çeşitli ithamlarda bulunacak diğer oyuncu arkadaşlarımada bu aşamada başarılar diliyorum :)

Sartre

Üye
Ben de bırakıyorum arkadaşlar. Yeni yılda görüşürüz.

TearFall

Üye
Ne zaman açılır bilemem tabi ki, lakin şu açıklamaları sürekli birileri dc den alıp burada paylaşıyor,

Forum neden var ! forumun amacı nedir, Bunu idrak etmek gerek önce...

Yöneticilerden ricam düşüncelerinizi dc den önce buradan paylaşın.

Son düzenleme:

BySavas

Üye
Aman bea knight oynuyorum birazdanda utc giricem girebilirsem sonra akarım pkda keyfime bakarım.

CarLions

Üye
2021 de görüşürüz öyle gözüküyor.

Son düzenleme:

TheNullHero

Üye
başka bahara :D Süreç inanılmaz amatör bir biçimde yürütülüyor. Alfa tarihi sunuldu, sorun var dendi ertelendi. Sonra client indirtildi, clienta patch atıldı, alfaya gireceklere mail gönderildi ve yine bir umut içeren discord mesajı verildi.. Peki sonra, yine başka bahara yine sorun, yine bir hikaye... Gram hevesim kalmadı şahsen, cafede yapılan ön gösterime katılmış olmama rağmen.

TheNullHero

Üye
Zor bu oyunun açılması 4 yıldan beri toparlamaya çalışıyorlarmış knıght aynı sistemi yapmak için ki yapamazlar zaten öyle bir şey knıght yanından bile geçemez knıght hedef alarak yapmasalar belki bir şeyler başara bilirler
Bir yol haritalarının olduğundan bile şüphe duyar oldum, Cyberpunk bir bu iki... İkisi de ertelene ertelene bitemedi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt