4.12.2020 ''Mergen'' Açıklama

GGunique

Üye
Takip etmenin heyecan duymanın bir anlamı yok artık. Kendi değerinizi kendiniz belirliyorsunuz. Kimse size şunu yapın bunu yapın bu zamanda açın bu tarihi verin demedi. Siz dediniz biz umutlandık. İşinizde başarılar dileriz oyun çıkınca oynarız. Kolaylıklar.

DvCTfD8WkAA1iDF.jpg

gecekor5366

Üye
Hergün ayrı bir heyecanla acıyordum bilgisayarı artık bu yıl içinde olacağını düşünmüyorum ,hüsrana uğratan bir acıklama olmuş saygı duymak lazım başarılar diliyorum ... inş kapalı beta acılana kadar takipte olan oyuncu kitlesini kaybetmez yazık olacak...

kodalingo

Üye
oyun dünyasında sürekli olan şeyler bunlar ama kapalı alpha'da ilk defa görüyorum böyle sürekli ertelemeyi. neyse beklemedeyim ve takipte kalacağım. olur böyle şeyler arkadaşlar koskaca cyburpunk erteleniyor defalarca hemde tüm dünya beklerken. 20 kişilik ekipleri var. asıl sıkıntı oyunu oynarken yaşayacağız gibi geliyor ama hadi bakalım göreceğiz. takipteyiz...

May Payne

Üye
Sabırsızlar ne oldu? Size bekleyeceksiniz demedim mi? Kih kih kih. :) Bekleyin bir şey olmaz. 8 ay sonra oynayacaksınız zaten. Şimdilik forumu takipte kalın. Bugsuz Rise Online World bizleri bekliyor olacak. ;)

May Payne

Üye
Knıght oynuyan böyle senin gibi 3 5 ay oynamış insanlar değil ! yıllarını vermiş hala oynuyan insanlar oynuyor ! Belli bir yaş kitlesi var ve oyun tamamen paralı bu oyunu senin gibi çoluk çocuk oynamıyor !
Taş devrinden kalma bir oyunu neden bu kadar savunuyorsun? İlginç... :unsure:

Bigjest

Üye
Aranızdaki tartışma, hakaret ve sansürlü küfürlü tartışma devam ettiği takdirde ikinizide cezalandırmak zorunda kalacağım.Lütfen forum kurallarına uyun.Konu başlığı altında spam yapmamaya aynı şekilde özen gösterin.
İyi forumlar.

AsiTR

Üye
Aranızdaki tartışma, hakaret ve sansürlü küfürlü tartışma devam ettiği takdirde ikinizide cezalandırmak zorunda kalacağım.Lütfen forum kurallarına uyun.Konu başlığı altında spam yapmamaya aynı şekilde özen gösterin.
İyi forumlar.
Anlaşıldı.

Son düzenleme:

May Payne

Üye
Savunuyorsun diyorsun adamlar knıght bire bir aynısını yapıyor ? Demek ki oyun güzel dimi yıllarca geçmesine rağmen milyar paralar döken insanlar var ?????????? Canlı yayında adam 100 milyarlık itemi yakıp itemlerini satıp mageye geçti ? eee bu adamlar 100 milyarlık itemi yakıyor neden hala oynuyor ? demekki oyun güzel dimi ?
Bana full çarda verseler, ben KO, M2 falan oynamam hocam. Gerçekten çok dandik oyunlar. O zamanlar da 3-5 tane oyun vardı zaten. Şimdi çıkmış olsa o oyunlar kimse yüzüne bile bakmaz. Dediğin gibiyse millet resmen kafayı çizmiş. :D

CarLions

Üye
Bana full çarda verseler, ben KO, M2 falan oynamam hocam. Gerçekten çok dandik oyunlar. O zamanlar da 3-5 tane oyun vardı zaten. Şimdi çıkmış olsa o oyunlar kimse yüzüne bile bakmaz. Dediğin gibiyse millet resmen kafayı çizmiş. :D
Daha niceleri var kardeşim. rahat rahat yorum da yapamıyoruz biri çıkar hadi lan oradan diyor biri çıkıyor o oyun oynanır mı sanane olm size oynuyanlar zaten milyar veren insanlar senin gibi 2 3 bin veren insanlar değil. Sana demiyorum kardeşim rahat rahat bir şey de yazamıyoruz Forum ama işte adı var sadece

Imbaboy

Üye
Büyük ihtimalle kendilerine saldırı yapıyorlar Ddos olsun Koxp tarzı programlar olsun, güvenliği test ediyorlar. İnşallah en kısa sürede çözersiniz...

May Payne

Üye
Daha niceleri var kardeşim. rahat rahat yorum da yapamıyoruz biri çıkar hadi lan oradan diyor biri çıkıyor o oyun oynanır mı sanane olm size oynuyanlar zaten milyar veren insanlar senin gibi 2 3 bin veren insanlar değil. Sana demiyorum kardeşim rahat rahat bir şey de yazamıyoruz Forum ama işte adı var sadece
İsteyen istediğini oynar tabide ne bileyim eski bir oyuna binlerce TL yatırılıyorsa demek oyun hâlâ daha seviliyor.

CarLions

Üye
İsteyen istediğini oynar tabide ne bileyim eski bir oyuna binlerce TL yatırılıyorsa demek oyun hâlâ daha seviliyor.
Bağımlılık kısaca yıllardır hep sabit belirli insanlar oynuyor çoguda yayında ve eskiden tanınmış kişiler yeni başlayan insana pek denk gelemezsin çünkü oyun tamamen para üzerine yöneldi

May Payne

Üye
Sevilme ile alakası yok. Oyun ticarethaneye dönüştü. Bildiğin sanal madencilik. Kas item yap sat. İtem al yükselt sat.
İyide bu kadar pahalı olmasına rağmen talep varmış oyuna. Yeni çıksa anlayacağım ama eski de bir oyun hani. Bilemedim. :unsure:

Mirage

Üye
Bende öyle diyordum ama baksana binlerce TL yatıranlar varmış. Bu nasıl iş anlamadım. Zengin oyunuymuş meğer. Benim gücüm KO oynamaya yetmez belli ki. Şimdilik BDO'ya falan devam. :D
Onların bazı sıkıntıları var kral. Şöyle düşün, bir çocuğu bir odada tutuyorsun, içerisinde oyuncaklar vs. var, orada 15-20 yıl geçiriyor. Dışarıya hiç çıkmıyor, dışarının varlığını dahi bilmiyor. Sonra diyorsun ki " Dışarıda çok daha geniş bir dünya var, çok farklı yerler, çok farlı oyuncaklar, insanlar var vs." O da sana diyor ki "Yalan söylüyorsun, benim kaldığım bu oda, bu ev dünyanın en iyi yeri, daha iyisi yok." KO oynayan o binlerce TL yatıran arkadaşlar da at gözlüklü bu örnekteki gibi arkadaşlar. Sorarsan dünyanın en iyi oyunudur. Öyle derler. :)

AsiTR

Üye
İyide bu kadar pahalı olmasına rağmen talep varmış oyuna. Yeni çıksa anlayacağım ama eski de bir oyun hani. Bilemedim. :unsure:
Pahalı olması ile ne alakası var anlayamadım. Aynı durum diğer mmorpglerde de geçerli örnek m2 ve pvpleri. Hepsinde sistem aynı. Ev geçindirenler var bu oyunlar üzerinden. Asıl şu soruyu sorman lazım "bu kadar pahalı olmasına rağmen ne kadar zengin olursa olsun 20 yıl boyunca aynı oyun oynanır mı?" bunu sevgi ile izah edemezsiniz. Hele ki Wow gibi başarılı büyük çaplı güncelleştirme paketleri almazken.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt