5 dakikada bir oyun donuyor.

Uçan Zürafa

Üye
5 dakikada bir oyun donuyor. Premiumlar, scrollar, özellikle sabrım tükenmeye başlıyor. Bu probleme kalıcı bir çözüm yok mu? Böyle 5 dakikada bir düşecek miyiz oyundan?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Güncel olarak bir sorun bulunmamakta, Bilgisayar özellikleriniz/internet bağlantınız ile alakalı bir problem yaşıyor olabilir misiniz?

Uçan Zürafa

Üye
Güncel olarak bir sorun bulunmamakta, Bilgisayar özellikleriniz/internet bağlantınız ile alakalı bir problem yaşıyor olabilir misiniz?
Problemi sadece ben yaşamıyorum. Alt yapım ve donanımım da oyunun maksimum düzeyde oynamamı sağlayacak düzeyde.

Uçan Zürafa

Üye

RajBhera

Üye
ya adam dalgasına açmış konuyu nerden vururum diye konu kapatılsın bence bu zürafada afrikaya otlanmaya gitsin

Not : Oyunda şu ana kadar böyle bir sorun hiç olmadı

Uçan Zürafa

Üye
Dostum sen daha oyunun adını bilemezken ben oyunun testlerini yaptım. Daha bir hafta önce gelmişsin buraya neyin ne olduğunu bilmeden, forumu tam anlamıyla takip etmeden konuşma istersen.

İyi forumlar.

Murphy

Üye
Dostum sen daha oyunun adını bilemezken ben oyunun testlerini yaptım. Daha bir hafta önce gelmişsin buraya neyin ne olduğunu bilmeden, forumu tam anlamıyla takip etmeden konuşma istersen.

İyi forumlar.
Seninle bi iletişime geçelim dostum. Sistemin bütün özelliklerini ve ne kadar akıcı yüksek fps ile oynadığımı göstericem ve konuyu açan arkadaş gibi yaklaşık 10 dk da 1 oyunun kilitlendiğini göstericem sende burda özür dileyeceksin boş konuştuğun için. Uygun mu ?

alwaysthebest55

Üye
Yok kardeşim biz dalga geçiyoruz milletle yalandan donuyor diye biyerimizden element uyduruyoruz zaten hep bizim pc lerimiz dandikmiş demekki 15 klık değil 50k lık bilgisayar dizmemiz gerekiyor herhalde :D binlerce kişinin bu sorun yüzünden oyun oynuyamadığının solo oyuncunun hep parti bulup partiden düştüğü için yerine adam alındığı için nasıl bir bıkkınlık yaşadığını kimse anlayamaz..

Uçan Zürafa

Üye
Seninle bi iletişime geçelim dostum. Sistemin bütün özelliklerini ve ne kadar akıcı yüksek fps ile oynadığımı göstericem ve konuyu açan arkadaş gibi yaklaşık 10 dk da 1 oyunun kilitlendiğini göstericem sende burda özür dileyeceksin boş konuştuğun için. Uygun mu ?
Konuyu ben açtım ama yine bana giydirmişsin :DDDD

skaebneN

Üye
Adam haklı benim sistemimde en üst düzeyde sabit FPS ile oynayabiliyorum. Ama client bazen yanıt vermiyor kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Klandan arkadaşlarda da aynı sorunu yaşayan var. @BEARFACT

Murphy

Üye
Dert anlatmak istiyoruz çözüm istiyoruz, ben geçici olarak çözüm buldum fakat bu şekilde oynamak çok rahatsız edici, ayarlardan oyunu orta ya çekin, fps'i 40 a sabitleyin birdaha asla donmuyor oyun. Tabi 200 fps lik makinede 40 fps ile oynamak zorunuza gitmez ise. Çözüm istiyoruz lütfen ilgili davranın.

kaan26

Üye
1651722687953.png

lobolop

Üye
Wow u ayna gibi oynarken bu oyunda donma yaşıyorum sorun sadece tek kişide değil malesef :D Oyun kilitleniyor ve ctrl+alt+del ile sonlandırılabiliyor anca. Bu çok can sıkmaya başladı optimizasyonu söylemiyorum bile hala betada oynuyor gibiyiz.

kaan26

Üye
Wow u ayna gibi oynarken bu oyunda donma yaşıyorum sorun sadece tek kişide değil malesef :D Oyun kilitleniyor ve ctrl+alt+del ile sonlandırılabiliyor anca. Bu çok can sıkmaya başladı optimizasyonu söylemiyorum bile hala betada oynuyor gibiyiz.
+1 O dediğin alt deleteyi bende surekli yapmak zorunda kalıyorum

DramaCode

Üye
Bugün Attığım Patch'den Sonra benimde Oyun Durduk yere Donmaya Başladı Pazarı dolaşıyorum oyun donuyor Camp değiştiriyorum Oyun Donuyor Daha Dün'e kadar Böyle bir Sorun Yaşamıyordum Bugün Gece Gelen Patchden Sonra böyle olmaya Başladı.

Uçan Zürafa

Üye
İki hafta olmuş konuyu açalı bir Allah'ın kulu yönetici cevap yazmamış. Nice!!!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt