Uçan Zürafa
Üye

5 dakikada bir oyun donuyor. Premiumlar, scrollar, özellikle sabrım tükenmeye başlıyor. Bu probleme kalıcı bir çözüm yok mu? Böyle 5 dakikada bir düşecek miyiz oyundan?
Problemi sadece ben yaşamıyorum. Alt yapım ve donanımım da oyunun maksimum düzeyde oynamamı sağlayacak düzeyde.Güncel olarak bir sorun bulunmamakta, Bilgisayar özellikleriniz/internet bağlantınız ile alakalı bir problem yaşıyor olabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Merak ettiğim şu, 120 fps sabit ve akıcı oynadığım oyun neden böyle bir sorun çıkarabilir?Merhabalar grafik ayarları konumu inceleyip deneyebilirsiniz. Düşük sistemler de ben bu ayarlarda sorun yaşamıyorum
Donanımsal yada bağlantınız da kopma sorunu olabilir . Geçen günlerde modemimi 5G hız ayarlamıştım ve sürekli kopmalardan oyunum düşüyordu. Bu tip bir sorun da olabilirTeşekkür ederim. Merak ettiğim şu, 120 fps sabit ve akıcı oynadığım oyun neden böyle bir sorun çıkarabilir?
Seninle bi iletişime geçelim dostum. Sistemin bütün özelliklerini ve ne kadar akıcı yüksek fps ile oynadığımı göstericem ve konuyu açan arkadaş gibi yaklaşık 10 dk da 1 oyunun kilitlendiğini göstericem sende burda özür dileyeceksin boş konuştuğun için. Uygun mu ?Dostum sen daha oyunun adını bilemezken ben oyunun testlerini yaptım. Daha bir hafta önce gelmişsin buraya neyin ne olduğunu bilmeden, forumu tam anlamıyla takip etmeden konuşma istersen.
İyi forumlar.
Konuyu ben açtım ama yine bana giydirmişsinSeninle bi iletişime geçelim dostum. Sistemin bütün özelliklerini ve ne kadar akıcı yüksek fps ile oynadığımı göstericem ve konuyu açan arkadaş gibi yaklaşık 10 dk da 1 oyunun kilitlendiğini göstericem sende burda özür dileyeceksin boş konuştuğun için. Uygun mu ?
Güncel olarak bir sorun bulunmamakta, Bilgisayar özellikleriniz/internet bağlantınız ile alakalı bir problem yaşıyor olabilir misiniz?
+1 O dediğin alt deleteyi bende surekli yapmak zorunda kalıyorumWow u ayna gibi oynarken bu oyunda donma yaşıyorum sorun sadece tek kişide değil malesefOyun kilitleniyor ve ctrl+alt+del ile sonlandırılabiliyor anca. Bu çok can sıkmaya başladı optimizasyonu söylemiyorum bile hala betada oynuyor gibiyiz.