65 lvl'e ulaşan kullanıcılar neden pre alsın ?

Rheme54

Üye
Premium 65 lvl seviyesine ulaşan kullanıcılara ne gibi etkisi var ki ? Son zamanlarda arkadaşlarımla konuştuğumda çoğunun almadığını anladım. Ben priest olmasam sürekli skill sıfırlayacak olmasam bende alma taraftarında değildim. premium cazip kılacak bundle paketleri veya drop rate artsın en azından

psikolog

Üye
yada exp birikmeye devam etsin açıldığında direk eklensin

istanblue61

Üye
Premium %10 bi etkisi var gereksiz Bencede % 20 lere çıkarılması gerekıyor Premium lu oyuncuların bi önceliği olması gerekiyor .

OBRE

Üye
Kardeşim adamlar oyuncuyu düşünüp pay to win olmasın diye mis gibi premium paketi yapmışlar 65 e kadar işini görmüş bundan sonra premium almana dediğin gibi ihtiyacın yok oyun senden sürekli para yatırmanı beklemiyor ki premiumsuzda gayet oynanabilir bir oyun 65 e kadar için söylüyorum. 65 olduysan tebrikler artık oyuna aylık 90 TL yatırmak zorunda değilsin. Müthiş birşey.. Biz mi çok ezildik malum oyunlarda yoksa bu oyunda herşey lütuf gibimi geliyor ben anlayamadım ya ?

istanblue61

Üye
Premium %10 bi etkisi var gereksiz Bencede % 20 lere çıkarılması gerekıyor Premium lu oyuncuların bi önceliği olması gerekiyor .

OBRE

Üye
Lag 'dan aynı mesaj 2 kere yazılmış hata mesajıdır.

Son düzenleme:

TheJimmyQ

Üye
neden alsın şundan dolayı alsın diyebilirim öncelikle gelen pet ve mount olarak bakabilirsin ayrıca öldüğünde giden exp olayı ciddi manada can sıkıcı..
pre ile 65 levelde : 2.5 m civarı kaybediyorsun
presiz 65 levelde : 6 m civarına yakın bir exp
aradaki farkı rez skili ile kapatamıyorsun pre varken 300-400 k gibi bir hasarla atlatıyorsun..
ayrıca skill stat sıfırlama gibi bir durumu ücretsiz olarak yapmak ve % lik gold bonusu + gerekli cooking itemiyle güzel sonuçlar alabiliyorsun..
crafting ile uğraşıyorsan üretimdeki % lik gold indirimi toplu üretimde ve'ya tekli üretimde güzel bir indirim sağlıyor sana...
gatelerden ışınlanma parası vb. çok şey var ki 65 lvl %100'e bile elinle kasman cok zor predeki %10 exp artışı yemekle beraber sana Group zindandan easy modda bile %8-9 gibi bir exp bırakıyor ki sen bunu hard modda yaparsan %100'e cok rahat dayıyabilirsin... tabi tercih yine kullanan kişinin..
Premium 65 lvl seviyesine ulaşan kullanıcılara ne gibi etkisi var ki ? Son zamanlarda arkadaşlarımla konuştuğumda çoğunun almadığını anladım. Ben priest olmasam sürekli skill sıfırlayacak olmasam bende alma taraftarında değildim. premium cazip kılacak bundle paketleri veya drop rate artsın en azından

CanavarHun

Üye
premium olsa suç olmasa suç fiyatı da çok uygun bence bu gibi şeylere değilde daha cok oyundaki bug ve gerçek sorunlara öncelik vermeleri gerekiyor çok gereksiz bir konu bu

Bulgasari

Üye
70 lw gelmesi hem taksiciler için kötü hem. Alltan kasacak adam için party kapısı.

Ogi

Üye
Crafterım 65 olmama rağmen yine almam gerekiyor. Ayriyetten rpr parasını düşürüyor.

JaxSui

J
Premium paketlerinin artması lazım şöyle ki Farm pre ve Pk pre diye ikiye ayrılabilir.

ikisinde de ortak özellikler (exp stat skill sıfırlama rpr masrafı düşüş vs ) şu anki mevcut premium gibi olur.

Farm premiumda item drop rate increase (% 10 %5 vs ) olabilir. Ek olarak envanterde 2. sayfayı (şu an kilitli) açabilir. Ek olarak matta vs olabilir.
Pk premiumda BP puanı artış (+10 vs) gelebilir. Bunda da Bp arttıran pelerindi galiba o verilebilir 1 hafta 10 gün vs.

Sonuç olarak 2 farklı premium olmasını ben isterim açıkçası...

WoxHades

Üye
Premium paketlerinin artması lazım şöyle ki Farm pre ve Pk pre diye ikiye ayrılabilir.

ikisinde de ortak özellikler (exp stat skill sıfırlama rpr masrafı düşüş vs ) şu anki mevcut premium gibi olur.

Farm premiumda item drop rate increase (% 10 %5 vs ) olabilir. Ek olarak envanterde 2. sayfayı (şu an kilitli) açabilir. Ek olarak matta vs olabilir.
Pk premiumda BP puanı artış (+10 vs) gelebilir. Bunda da Bp arttıran pelerindi galiba o verilebilir 1 hafta 10 gün vs.

Sonuç olarak 2 farklı premium olmasını ben isterim açıkçası...

Bence premium tek tip olmalı ama daha çok teşvik edici olmalı.Örneğin %5 drop rate ve +5 BP eklenirse herkesin alması için bir sebep olur.Gelip de ne güzel free2play oynuyoruz denmemeli siz bu oyuna para vermezseniz bu oyun böyle bedavaya köfte dağıtamaz ki premium da gayet alınabilecek bir fiyatta diye düşünüyorum.

iGorDivandakoR

Üye
Ben sadece usko belasından kurtardılar diye 65 lv bir oyuncu olarak ve oyuna yardım olsun dıye alıyorum 90 tl pvp serverlarda bıle alamadıgın bır pre verılen hızmet karsısında bır tesekkur benım ııcın premıum.

Makarov

Üye
Bende skill ve stat için aldım. Alma mecburiyetinde bırakıldık sanırım biraz.

UNDERT0KER

Üye
90 Lira Verip Oyunu Satın Aldığını Düşünen Bir Kitle Var Galiba. 65 Level Adam Niye Mi Pre Alır ? Rpr Yapıyorken Daha az Para Öder %10 Ve %5 Coin Arttırır Premium Bu İki sebep Bile Farm Yapan 65 Leveller İçin İyi Bir Seçenek. Ayrıcı İtem Basarken Maliyeti Yani İtem Basmada Ödedeğimiz Coini Düşürüyor. Rpr Yaparken Sürekli Işınlanıyoruz Onun Maliyetini Düşürüyor Işınlanma Ücreti %10 Daha Az. Ee Tabi sen İnt Pri Olduğun İçin Galiba Ne Solo Farm Atıyorsun Nede Upgrade Yapıyorsun Ne de Rpr Yapıyorsun Nede ışınlanıyorsun. Kendi Çıkarın Doğrultusunda Heal Attıgın Warriorlerin Daha Çok İtem Çıkartıp sana Drop Vermesini İstiyorsun Ama Biz Solo Oyuncularının Baya İşine Yarıyor Pre.

JaxSui

J
90 Lira Verip Oyunu Satın Aldığını Düşünen Bir Kitle Var Galiba. 65 Level Adam Niye Mi Pre Alır ? Rpr Yapıyorken Daha az Para Öder %10 Ve %5 Coin Arttırır Premium Bu İki sebep Bile Farm Yapan 65 Leveller İçin İyi Bir Seçenek. Ayrıcı İtem Basarken Maliyeti Yani İtem Basmada Ödedeğimiz Coini Düşürüyor. Rpr Yaparken Sürekli Işınlanıyoruz Onun Maliyetini Düşürüyor Işınlanma Ücreti %10 Daha Az. Ee Tabi sen İnt Pri Olduğun İçin Galiba Ne Solo Farm Atıyorsun Nede Upgrade Yapıyorsun Ne de Rpr Yapıyorsun Nede ışınlanıyorsun. Kendi Çıkarın Doğrultusunda Heal Attıgın Warriorlerin Daha Çok İtem Çıkartıp sana Drop Vermesini İstiyorsun Ama Biz Solo Oyuncularının Baya İşine Yarıyor Pre.
Güzel başladın saçmaladın. O int pri olmasa ne warrior farm atabilir ne mage alan dönebilir. Mesele int pri mint pri dğil. Dediğim gibi iyi başladın sonunu getiremedin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt