neden alsın şundan dolayı alsın diyebilirim öncelikle gelen pet ve mount olarak bakabilirsin ayrıca öldüğünde giden exp olayı ciddi manada can sıkıcı..
pre ile 65 levelde : 2.5 m civarı kaybediyorsun
presiz 65 levelde : 6 m civarına yakın bir exp
aradaki farkı rez skili ile kapatamıyorsun pre varken 300-400 k gibi bir hasarla atlatıyorsun..
ayrıca skill stat sıfırlama gibi bir durumu ücretsiz olarak yapmak ve % lik gold bonusu + gerekli cooking itemiyle güzel sonuçlar alabiliyorsun..
crafting ile uğraşıyorsan üretimdeki % lik gold indirimi toplu üretimde ve'ya tekli üretimde güzel bir indirim sağlıyor sana...
gatelerden ışınlanma parası vb. çok şey var ki 65 lvl %100'e bile elinle kasman cok zor predeki %10 exp artışı yemekle beraber sana Group zindandan easy modda bile %8-9 gibi bir exp bırakıyor ki sen bunu hard modda yaparsan %100'e cok rahat dayıyabilirsin... tabi tercih yine kullanan kişinin..
Premium 65 lvl seviyesine ulaşan kullanıcılara ne gibi etkisi var ki ? Son zamanlarda arkadaşlarımla konuştuğumda çoğunun almadığını anladım. Ben priest olmasam sürekli skill sıfırlayacak olmasam bende alma taraftarında değildim. premium cazip kılacak bundle paketleri veya drop rate artsın en azından