65 Oldum oyuna girmiyorum

iGorDivandakoR

Üye
Bence War scy 50-60 m arası bir item ve drobuda güzel atıyor deadlord donebılırsın undead donup arc swıord droplaya bılırsn. Bir ekibe dahil olup veya kurup bowl donup boss yakalıyıp random kutuya sahıp olabılırsın sen oynamak ıstemıyorsun. :) @Unbeatable

Unbeatable

Üye
Bence War scy 50-60 m arası bir item ve drobuda güzel atıyor deadlord donebılırsın undead donup arc swıord droplaya bılırsn. Bir ekibe dahil olup veya kurup bowl donup boss yakalıyıp random kutuya sahıp olabılırsın sen oynamak ıstemıyorsun. :) @Unbeatable
Bu saydıklarının hepsi ekiple yapılıyor ve saatlerce uğraşmana rağmen dediğim gibi yine adam başı 10m düşüyor.Ayrıca ben kimseyle oynamak zorunda değilim Solo oynamaktan daha çok keyif alıyorum.

iGorDivandakoR

Üye
Bu saydıklarının hepsi ekiple yapılıyor ve saatlerce uğraşmana rağmen dediğim gibi yine adam başı 10m düşüyor.Ayrıca ben kimseyle oynamak zorunda değilim Solo oynamaktan daha çok keyif alıyorum.
Solo boss koyuldu bowla onu dönebilirsin :) veya emc troll donup mıno droplıyabılrsn bence haklı cıkmaya calısma haksız cıkarsın her cevabında.

sertan123

Üye
aynı durumdayım :D saldm bende arada 1-2gün boyunca dread cyclops kesiyodm son resette onun drobunuda kısmışlar sanrm 14saat kestm 1. gün 2. gün 9 saat kestm drop çıkmadı bende saldım sadece zindanlara girip çıkıyorum

WoxHades

Üye

Ekip bul farm yap bowl dön dungeon gir yapabileceğin bir ton şey var ama sen tek başına z1z1 yaparak farm atıp 40m 50m almak istiyorsun sanırım.Görüşürüz kendine iyi bak.

mmtakiff06

Üye
Çünkü Saatlerce 10mlik item için farm yapacak kadar asalak değilim ve bunun haricinde karakterime item almak için oyunda yapacak hiçbirşey yok.
Bu kadar.
boşuna farm atmayın 3 gündür droplar kısık bunun bir farmer olarak farkındayız.
ayrıca 10 saatlık grim rpr farmında aldıgımız drop sadece 3 epic sc ve 2 parça cihitin hep cepten !

xDoggyz

Üye
Kanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...

mmtakiff06

Üye
Kanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...
bak kanka şöyle olabilir mesela pot parası vs. azda olsa bazı mobların karşılaması gibi bir kaç epik item daha basit olabilir

sertan123

Üye
suan 10mi oyunda en baba 4-5saate kasıyosun hiç kalkmadan tlyle karşılaştırırsan 60tl ediyor 4 dolar yani 4tane patlıcan parası :d 1aydır 7 24 oynuyorum +7 mino parası cıkartamadım ne bi upgrade yaptm nede pk çıktım sadece farm yaptım +1 çıkarttıgımı sattım ugraştm

WoxHades

Üye

Buna kesinlikle katılıyorum.Exp çok zor şu kadar sürede 65 oluyoruz bosslardan düşen itemler çok pahallı şu kadar para gerekiyor dropları kapattınız item fiyatları çok pahallı ee kardeşim sen kısa sürede 65 olucaksan her kestiğin bossdan item alıcaksan her yaptığın farmdan 1gb alıcaksan sence gb bu fiyat olur mu o farmdan düşürdüğün item bu fiyat mı olur?Tabii ki uzun süreni harcıcaksın herşey kolay olsa şuan tüm server 65 tüm serverda 7 elite set 7 silahlar vardı bu seferda yapıcak bişey yok diye ağlamalar başlıcaktı.Bunun en büyük örneği protean ve lunaskardaki mino dropları kapatılmadan önce 4m olan mino şuan kaç para yani sen bugün farm atıp 5 tane war scy alsan 10 tane golden snake 10 tane mino alsan bu sefer yine aynı parayı kazanıcan neden bu seferde itemleri ucuza satmak zorunda kalcan sonuçta sana 10 tane golden snake düşüyorsa senin bir farkın yok bana da düşücek pazarda şişme yapıcak satamıyorum diye fiyat düşürüceksin.Ya da tam tersi coin akışı fazla olsa şuan 3gbye aldığın bir takı coin girişi fazla olduğu için o zaman 10gb olucak yine birşey değişmicek esasında sadece sayılar değişiyor ama sayılara çok takılıyoruz vereceğin emek hep aynı

sertan123

Üye
bak kanka şöyle olabilir mesela pot parası vs. azda olsa bazı mobların karşılaması gibi bir kaç epik item daha basit olabilir
Günlük görev gelsin abi şuan vasat droplar 1 mobu 15 saat boyunca kesip hiç durmadan drop alamamak cidden oyundan soğutuyor

mmtakiff06

Üye
suan 10mi oyunda en baba 4-5saate kasıyosun hiç kalkmadan tlyle karşılaştırırsan 60tl ediyor 4 dolar yani 4tane patlıcan parası :d 1aydır 7 24 oynuyorum +7 mino parası cıkartamadım ne bi upgrade yaptm nede pk çıktım sadece farm yaptım +1 çıkarttıgımı sattım ugraştm
solo bir oyuncunun dramı bunu bende yaşıyorum giderim çok olmaya başladı malesef özellikle pot olayı

sertan123

Üye
solo bir oyuncunun dramı bunu bende yaşıyorum giderim çok olmaya başladı malesef özellikle pot olayı
hele pota girmiyorum zaten kasmaya calsıtıgını çksa bile ya pota gidiyor yada bişeye şuan mental açıdan oyuna girmemek daha iyi :D insanın okadar saat uğraşıp drop alamaması piskoloji bozuyor zindandan şansımız güler belki ne diyelim

Unbeatable

Üye
Malum oyundan örnek verme bana malum oyunu bırakma sebebim zaten bunlar.Evet ben istiyorum günde 3-4 saat oynayarak 10-15 gün içinde orta seviye karakter dizeyim ama bunu amele gibi 10 saat mob keserek yapmak istemiyorum mesela şuan bu oyunun malum oyundan farkı yok o yüzdende girmiyorum eleştriyorum.

mmtakiff06

Üye
Malum oyundan örnek verme bana malum oyunu bırakma sebebim zaten bunlar.Evet ben istiyorum günde 3-4 saat oynayarak 10-15 gün içinde orta seviye karakter dizeyim ama bunu amele gibi 10 saat mob keserek yapmak istemiyorum mesela şuan bu oyunun malum oyundan farkı yok o yüzdende girmiyorum eleştriyorum.
bu isyanlar boşa değil 10 saat bu oyuna harcayıpda birşey elde edememek tabikide sıkıntı çözüm gerek umarım düzelir .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt