Unbeatable
Üye

Çünkü Saatlerce 10mlik item için farm yapacak kadar asalak değilim ve bunun haricinde karakterime item almak için oyunda yapacak hiçbirşey yok.
Bu kadar.
Bu kadar.
Bu saydıklarının hepsi ekiple yapılıyor ve saatlerce uğraşmana rağmen dediğim gibi yine adam başı 10m düşüyor.Ayrıca ben kimseyle oynamak zorunda değilim Solo oynamaktan daha çok keyif alıyorum.Bence War scy 50-60 m arası bir item ve drobuda güzel atıyor deadlord donebılırsın undead donup arc swıord droplaya bılırsn. Bir ekibe dahil olup veya kurup bowl donup boss yakalıyıp random kutuya sahıp olabılırsın sen oynamak ıstemıyorsun.@Unbeatable
Solo boss koyuldu bowla onu dönebilirsinBu saydıklarının hepsi ekiple yapılıyor ve saatlerce uğraşmana rağmen dediğim gibi yine adam başı 10m düşüyor.Ayrıca ben kimseyle oynamak zorunda değilim Solo oynamaktan daha çok keyif alıyorum.
Bu saydıklarının hepsi ekiple yapılıyor ve saatlerce uğraşmana rağmen dediğim gibi yine adam başı 10m düşüyor.Ayrıca ben kimseyle oynamak zorunda değilim Solo oynamaktan daha çok keyif alıyorum.
ya sanki 60 tane/ 3 party gezen karşı ırk eni rahat bırakıyorda sen kesiyorsun gibi konuşuyorsun bideSolo boss koyuldu bowla onu dönebilirsinveya emc troll donup mıno droplıyabılrsn bence haklı cıkmaya calısma haksız cıkarsın her cevabında.
boşuna farm atmayın 3 gündür droplar kısık bunun bir farmer olarak farkındayız.Çünkü Saatlerce 10mlik item için farm yapacak kadar asalak değilim ve bunun haricinde karakterime item almak için oyunda yapacak hiçbirşey yok.
Bu kadar.
bak kanka şöyle olabilir mesela pot parası vs. azda olsa bazı mobların karşılaması gibi bir kaç epik item daha basit olabilirKanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...
suan 10mi oyunda en baba 4-5saate kasıyosun hiç kalkmadan tlyle karşılaştırırsan 60tl ediyor 4 dolar yani 4tane patlıcan parası :d 1aydır 7 24 oynuyorum +7 mino parası cıkartamadım ne bi upgrade yaptm nede pk çıktım sadece farm yaptım +1 çıkarttıgımı sattım ugraştmKanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...
Kanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...
ben uzaktan bowcuyla kutu alıyorum 60 yan car kas gel vur bekle kutunu al cık kafanı calıstıramazsan zaten bu oyunda barınamazsn.ya sanki 60 tane/ 3 party gezen karşı ırk eni rahat bırakıyorda sen kesiyorsun gibi konuşuyorsun bide![]()
Günlük görev gelsin abi şuan vasat droplar 1 mobu 15 saat boyunca kesip hiç durmadan drop alamamak cidden oyundan soğutuyorbak kanka şöyle olabilir mesela pot parası vs. azda olsa bazı mobların karşılaması gibi bir kaç epik item daha basit olabilir
solo bir oyuncunun dramı bunu bende yaşıyorum giderim çok olmaya başladı malesef özellikle pot olayısuan 10mi oyunda en baba 4-5saate kasıyosun hiç kalkmadan tlyle karşılaştırırsan 60tl ediyor 4 dolar yani 4tane patlıcan parası :d 1aydır 7 24 oynuyorum +7 mino parası cıkartamadım ne bi upgrade yaptm nede pk çıktım sadece farm yaptım +1 çıkarttıgımı sattım ugraştm
hele pota girmiyorum zaten kasmaya calsıtıgını çksa bile ya pota gidiyor yada bişeye şuan mental açıdan oyuna girmemek daha iyisolo bir oyuncunun dramı bunu bende yaşıyorum giderim çok olmaya başladı malesef özellikle pot olayı
Malum oyundan örnek verme bana malum oyunu bırakma sebebim zaten bunlar.Evet ben istiyorum günde 3-4 saat oynayarak 10-15 gün içinde orta seviye karakter dizeyim ama bunu amele gibi 10 saat mob keserek yapmak istemiyorum mesela şuan bu oyunun malum oyundan farkı yok o yüzdende girmiyorum eleştriyorum.Kanka sen ne olsun istiyorsun mesela hani ekip ve ya solo 2 saat oynayım +7 mino parası kasayım ertesi gün 2 saat oynayam 7 elit setimi yapam felanmı diye düşünüyorsun millet sana ekiple şunu yap bunu yap demiş 10m diyorsun 10mde 100tl karşılığı bu her oyunda böyledir malum oyunda da böyleydi daha azı hatta bence sen zevk almak istemiyorsun...
bu isyanlar boşa değil 10 saat bu oyuna harcayıpda birşey elde edememek tabikide sıkıntı çözüm gerek umarım düzelir .Malum oyundan örnek verme bana malum oyunu bırakma sebebim zaten bunlar.Evet ben istiyorum günde 3-4 saat oynayarak 10-15 gün içinde orta seviye karakter dizeyim ama bunu amele gibi 10 saat mob keserek yapmak istemiyorum mesela şuan bu oyunun malum oyundan farkı yok o yüzdende girmiyorum eleştriyorum.