Aura
Üye

Çok önemli oyun içi coin erimesi hatta oyunu GB ve item leri satan arkadaşlara göre dizayn etsinler bizde aptalız ya bir iteme veya takıya binlerce lira vereceğiz. Beyler böyle bir oyunun sonunu merak ediyorsanız usko ya bakabilirsiniz. Oyuncular aptal değil, keyif almak için oyun oynanır ve o keyfin karşılığında oyun yapımcıları para kazanır.
İtemlerin şu aşamada yani trade ve çağ dışı pazar sistemin de kitli olması yada olmaması çok etken değil katılıyorum.
Biraz kafanızı kaldırın oyun piyasası ve alternatifler değişti ve gelişti.
Bu şekilde devam ettiği sürece kimse oyuna oynamak için girmez, oyun yönetimi de farmcılara yada item satışı yaparak para kazanan kişilere yol vermeye devam ederse bir süre sonra DV de adam bulamazsınız. Usko gibi pazar da birbirinize ks atarsınız.
Ben yönetimi anlamıyorum farm ve pazarcı diye bir kitlemi olur, tamamen oyuncu yolma sistemi ve oyuncu kaçırma sistemi.
Neyse sanırım biz fazla oyun oynamak istiyoruz.
İtemlerin şu aşamada yani trade ve çağ dışı pazar sistemin de kitli olması yada olmaması çok etken değil katılıyorum.
Biraz kafanızı kaldırın oyun piyasası ve alternatifler değişti ve gelişti.
Bu şekilde devam ettiği sürece kimse oyuna oynamak için girmez, oyun yönetimi de farmcılara yada item satışı yaparak para kazanan kişilere yol vermeye devam ederse bir süre sonra DV de adam bulamazsınız. Usko gibi pazar da birbirinize ks atarsınız.
Ben yönetimi anlamıyorum farm ve pazarcı diye bir kitlemi olur, tamamen oyuncu yolma sistemi ve oyuncu kaçırma sistemi.
Neyse sanırım biz fazla oyun oynamak istiyoruz.
Son düzenleme: