+7 +8 itemlerin kilitlenmesi oyuna yarardan çok zarar veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aura

Üye
Çok önemli oyun içi coin erimesi hatta oyunu GB ve item leri satan arkadaşlara göre dizayn etsinler bizde aptalız ya bir iteme veya takıya binlerce lira vereceğiz. Beyler böyle bir oyunun sonunu merak ediyorsanız usko ya bakabilirsiniz. Oyuncular aptal değil, keyif almak için oyun oynanır ve o keyfin karşılığında oyun yapımcıları para kazanır.

İtemlerin şu aşamada yani trade ve çağ dışı pazar sistemin de kitli olması yada olmaması çok etken değil katılıyorum.

Biraz kafanızı kaldırın oyun piyasası ve alternatifler değişti ve gelişti.

Bu şekilde devam ettiği sürece kimse oyuna oynamak için girmez, oyun yönetimi de farmcılara yada item satışı yaparak para kazanan kişilere yol vermeye devam ederse bir süre sonra DV de adam bulamazsınız. Usko gibi pazar da birbirinize ks atarsınız.

Ben yönetimi anlamıyorum farm ve pazarcı diye bir kitlemi olur, tamamen oyuncu yolma sistemi ve oyuncu kaçırma sistemi.

Neyse sanırım biz fazla oyun oynamak istiyoruz.

Son düzenleme:

Babalarınbabası

Üye
Bence bond olayı saçma. Ne gerek var ki? Satan satsın alan alsın. Bir evi aldın diye bir sene içerisinde satamazsın şerhi mi düşülür? Ticaretin mantığına aykırı. Herkes istediğini alıp satabilmeli.

UNDERT0KER

Üye
Çok önemli oyun içi coin erimesi hatta oyunu GB ve item leri satan arkadaşlara göre dizayn etsinler bizde aptalız ya bir iteme veya takıya binlerce lira vereceğiz. Beyler böyle bir oyunun sonunu merak ediyorsanız usko ya bakabilirsiniz. Oyuncular aptal değil, keyif almak için oyun oynanır ve o keyfin karşılığında oyun yapımcıları para kazanır.

İtemlerin şu aşamada yani trade ve çağ dışı pazar sistemin de kitli olması yada olmaması çok etken değil katılıyorum.

Biraz kafanızı kaldırın oyun piyasası ve alternatifler değişti ve gelişti.

Bu şekilde devam ettiği sürece kimse oyuna oynamak için girmez, oyun yönetimi de farmcılara yada item satışı yaparak para kazanan kişilere yol vermeye devam ederse bir süre sonra DV de adam bulamazsınız. Usko gibi pazar da birbirinize ks atarsınız.

Ben yönetimi anlamıyorum farm ve pazarcı diye bir kitlemi olur, tamamen oyuncu yolma sistemi ve oyuncu kaçırma sistemi.

Neyse sanırım biz fazla oyun oynamak istiyoruz.
mesela sen olayı anlamadın adam +7 spinning aldı taktı bu adam 1 sene bu itemimi bekleyecek yada yakacak morali sıfırlancak oyunu bırakcak biz diyoruz ki adam +7 spinnig taktı parası da yok orta düzey gelirli biri yavaş yavaş üstüne biraz item nakit verip mino alabilsin bu kilitleme işi parası olan adama yarıyor parası olan direk 7 mino alıyor bakıyor işine parası olmayan adam nasıl gelişcek bu sefer adam kilitlenmeyen itemlere yöneliyor bu yüzden upgrade yapanda olmuyor adam + bassa da kimseye satamıyor bu işe de girmiyor pazar kitleniyor donuyor pay to win engellenecek diye oyunun bu kitleme sistemi istemsizce pay to win e destek vermiş oluyor tam zıttı olay oldu.

Dvorah

Üye
+7 spin axe gibi bir silah alıyorsun ap si olarak bir iddiası yok ve bonus getirisi de yok, sırf taktın diye kitli ahahaha, tam bir komedi. Sırf bu yüzden +6 itemler daha cok revaçta olur.

UNDERT0KER

Üye
+7 spin axe gibi bir silah alıyorsun ap si olarak bir iddiası yok ve bonus getirisi de yok, sırf taktın diye kitli ahahaha, tam bir komedi. Sırf bu yüzden +6 itemler daha cok revaçta olur.
öyle taktın işin bitti 1 sene at bankaya dursun bir işine yaramaz ya basacaksın yakacaksın oyundan soğuyacaksın normalde o spin axeyi çıkarıp üstüne para koyup bunu geliştirmen daha mantıklı bir olay ama mevcut sistemde yapamıyorsun.

WoxHades

Üye
Soulbound sadece ama sadece hayatı boyunca item yapma ihtimali bile olmayan en alt sınıfa ve yatırdığı parayı gram umursamayan zengin tayfaya hitab ediyor.Soulbound hiçbir şeyi engellemiyor arkadaşlar hala takılar 5k 10k tl ediyor hala 8 epic itemler 40k tl ediyor.Ama bunun yanında sen 7 epic item takamıyorsun neden enayi değilsin o yüzden.10 gb eden itemi neden eline takıp 1 sene trade banı yedirticeksin ki yarın bir gün legendary mystic itemler geldiğinde senin o 7 epic itemini yakmalık olarak kullanıcaklar belki.İnsanlar neden destekliyor soulboundu çünkü +7 takamasın millet benim görev itemli charımın kafasına basıp geçmesinler ben de sülük gibi yapışarak oynamaya çalışıyım.Ama bu sistemin pazardaki item şişmesi ve gb fiyatındaki düşüşle ne kadar yanlış olduğu gözükmeye başladı.

Akc

Üye
ben kesinlikle katılmıyorum şuan çok iyi bence böyle olması.

Hafuj

Üye
Bence ruh bağı eski haline gelmeli şuan giyince bağlanma derecesine(rare 8, epik 7, legend 6) göre artı basanın üzerine kilitlenmeli, bu oyunu ilk çıktığından beri destekleme sebeblerimden birisi yönetimden 'bir günde kimse gelip en iyi itemlere sahip olamayacak, emek vermiş kişileri aniden geçemeyecek' açıklamasıydı. Ruh bağını açmak için sezonluk ödüller olacak ve o şekilde açılabilinecek diye de açıklama vardı. Ruh bağında yaptıkları esnetmeyle bu konuşmalarını ezmiş oldular TL basıp 8 epic alıp bir günde kral olunabiliniyor. Şansı olan veya daha fazla deneyebilen bassın itemini giysin. Kimse ben mageyim 7 vixen bastım satamıyom demesin satmak istiyorsan +6 da satsın. Bir karakteri bırakıp yandan başka sınıf oynayacağı zaman itemlerim çöp oldu da dememesi için yan karakterlerin etkinliklere katılmasının önü açılmalı adam bir hesaptan 2 farklı 65 kastıysa ikisiyle de girsin zindanına veya gelecek etkinliklere sonuçta emek vermiş kasmış. Yönetimin kendi içerisinde bir karar vermesi gerekiyor bu oyunu tamamen ko ya benzetmek mi yoksa kendi tarzında bir oyun yapmak mı ? Yönetimde çok iyi fikirleri olanlar ve bunları yönetime sunmuşlar yapıp yapmamak ellerinde artık. Piyasada item fiyatlarının düşmesi ks lerin olma sebebi kimse pazar için PC açık bırakmak istemediğinden veya pazarda geçireceği süreyi lvl craft pvp gibi yerlerde harcamak istemesi ve bu yüzden direk satılsın işime bakayım mantığıyla düşürmesi oluyor , bu duruma da çözüm AH tam anlamıyla aktif olmalı vergili şekilde, bireysel pazarda vergisiz beklemek isteyen PC başında pazarda takılmalı şeklinde olması gerekiyor. AH aktif olacağı içinde offline pazara ihtiyaç yok gereksiz lag oluşmasın. Şahsi fikirlerimdir katılan olur veya olmaz.

platoon0x

Üye
bound sistemi olmalı ama bu haliyle değil, sırf bu sistemden dolayı spinning axe denen itemin değeri sıfıra iniyor mesela, rare itemler için (ileride) +9 da epiclerde +8 de uniquelerde +7 lerde kilitlenme olmalı

ARTYOM

Üye
ben upgrade ci biri olarak şunu söylemeliyim ki oyun 2. ayında değilde 2. yılında gibi atmosfer var upgrade yaptığımız itemler satılmıyor daha da değeri düşüyor ayrıca item kitleme olayıydan dolayı elime en fazla +6 epic item alıyorum asla +7 almıcam gerekirse sadece grup zindanlarına girerim benim gibi 10 binlerce oyuncu var ve piyasa dönmüyor oyuncular +7 nadir item veya +6 epic itemle dolaşıyor kimsede pazardan item çekmiyor bu seferde item çekilmediğinden bizde upgrade yapamıyoruz bu sefer upgrade olmayınca +1 itemlerin değeri düşüyor eğer acilen şu kitleme kaldırılmassa 2 ay sonra oyunda aşırı derece oyuncu azalmaları olucak çünkü bu oyunu para kazanmak için 10 binlerce insan oynuyor ee şuan gb 400 2 ay sonra gb 100 lere düştüğünde o 10 binler oyunu bırakınca ne olacak o zaman mı kilidi kaldırıcaklar iş işten geçince mi tabi yeni server açmak zorunda kalıcaklar ee bu seferde oyuncuların gözünde rise online beceremedi yönünde kötü düşüncelere sahip olucaklardır!!! Ben bunu rise online açılmadanda söylüyorum bu item kitleme olayı olmaz olamaz en fazla bir kaç ay sürer ve 2. ayında piyasa öldü... +5 epic itemler bastım (hatred vixen gibi ) 2 gündür satılamıyor satılsa yenilerini basıcam!!! mlaum diğer oyunun 20 yıllık serverları hala canlı neden mi +10 a kadar item basabiliyorlar serverdan itemi siliyorlar ee bizde daha +7 basamıyoz ki item silinsin !!!

Hedvein

Üye
P2W sistemini eleştirenlerin baskısı yüzünden bu karar alınmış olabilir, halbuki hiç bound sistemi olmasa zaten p2w olacak olduktan sonra MMORPG kaderinin kaçınılmazı :)

tekpak

Üye
bound olayinin tek etkisi fakir ve orta kesimi katletmek. zenginler her turlu p2w yapiyor zaten istersen tum itemlar bound olsun adam yine dizer ustunu sanki satilik item yok

fakir kesim gorev itemdan ustunu yapmaya cekiniyor cunku degmiyor alinan item. tam upgrade degcek derecede item alayim dese eline kitlenecegi icin ve elinde kalacagi icin zorla farmda kastigi parayi harcamak istemiyor. mesela okcu ise diyor ya vixen 7 alirim ya da beklerim. halbuki bound sacmaligi olmasa adam mesela heartseeker bluewing +7 filan alcak basamak olarak kullancak. sonra satacak. hem ekonomiye katkisi olcak hem de adamin isi gorulcek. oyunda daha verimlli olacak.

orta kesim de hadi silahini ayarladi diyelim bu sefer de chitin +7 dizmeye filan cekiniyor, fp 7 set swift shooter filan cekip ya da iste bp ise str 8 seti ve cursed 7 filan cekip keyfine bakiyor kalan tum kastigini satiyor. cunku ne adam ne upgrade yapcak olsa elinde patlayacak uzun vadeli olamayacagi icin

bound olayinin yarardan cok zarari var. bu oyunda olmaz o is

Alkoer

Üye
nasıl bir zararı olacakmış açıklarsan anlayalım. hemen yapıştırmışsın yanlış düşünüyorsun diye doğrusu neymiş. görünen köy kılavuz istemez şuan durum tam anlattığım gibi.
Nasıl bir yanlış olduğunu tezek online isimli 20 senelik oyundan görebilirsin.

Alpha ve betada kimse şikayet etmedi çünkü drop ve upgrade oranları çok çok iyiydi. Ama zaten bu oranların resmi sürümde daha düşük olacağı ve item yapmanın zor olacağı söylenmişti.

Dediğiniz gibi şuan pazar ölü olabilir. Bu durum oyuncuyu etkilemiyor. Oyundan tek beklentisi pazar olan adamı etkiler sadece.

ASUNAYUUKI

Üye
Pazar ölü diye bir savunma yapmak çok saçma geliyor sonuçta bu pazarı belirleyen oyun yöneticileri değil bizleriz. Sürekli TL bazlı düşünmek bence hatanın başı gibi geliyor. Herhangi bir getiri amacı gütmüyorsan zaten aldığın 7 epic silahınla 6 legend silahına ulaşabilirsin. Çünkü daha güçlü bir karaktere sahip olacaksın. Oyunu keyif almak karakterini güçlendirmek üzerine kurduğunda elinde item kalmış kalmamış ne önemi var ?

Tengrikut

Üye
Pazar ölü diye bir savunma yapmak çok saçma geliyor sonuçta bu pazarı belirleyen oyun yöneticileri değil bizleriz. Sürekli TL bazlı düşünmek bence hatanın başı gibi geliyor. Herhangi bir getiri amacı gütmüyorsan zaten aldığın 7 epic silahınla 6 legend silahına ulaşabilirsin. Çünkü daha güçlü bir karaktere sahip olacaksın. Oyunu keyif almak karakterini güçlendirmek üzerine kurduğunda elinde item kalmış kalmamış ne önemi var ?

"Content Creator - ne vereceksin bana" Oyuncunun farkı, keşfetmek eğlenmek iyi vakit geçirmek.

xEnes

Üye
1 yıl sonra item çöp olmaz çok aşırı değişiklikler olacağını düşünmüyorum item bonuslarında

Rün sistemi 1 yıl içerisinde gelecek, şu an oyunda olan Itemlere Rün slotu acılamayacak.

Yani senin anlayacağın 1 yil icersinde her silah ve zırh itemi cöp olacak.

Yönetimde bunun farkinda ve bundan dolayi rün sistemi bittigi halde entegre edilmiyor oyuna.

1313designer

Üye
Adam sonuna kadar haklı şimdi parasını verip hesabıyla birlikte itemi alıyolar. Yani bi item yerine bütün itemleri charla beraber satın alabilirler sen sabaha kadar kilitle itemi :D

HeaveN

Üye
Elimde heartsekeer +7 var satmak istiyom vixen 7 alcam ama satamıyorum kilit kendimiz koysak daha iyi mühür 1 sene saçma bence 1 senelik item kullanmak beni mahfeder 1 ay bıktım zaten vixen +7 almak istiyorum satıp alamıyoz ama

Oynuo

Üye
Bana bu sistemin en kötü gelen kısmı şu; oyun erken erişimde ve devamlı karaktere düzenleme geliyor. Örnek vermek gerekirse mage oynuyorsun nova mesafe kısaltıldı +7 durid almıştın çöp oldu geçtin okçuya, +7 vixen aldın 5 li damageleri düşürüldü vixen çöp oldu, geçtin prieste gate kaldırıldı gibi şeyler. Eğer bu değişiklikler daha 2 ay süre olmuşken bu kadar hızlı yapılabiliyorsa 1 sene çok uzun bir süre. Kaldı ki itemler bile hasarları değişiyor vs. Bu gün cazip olan item ileride olmayabiliyor. Çoğu kişi az daha bekleyeyim belki eşya kraftı gelince daha iyi bir item yaparım diye bekliyor. P2W aklına koymuş birisi bunları hiç dert etmiyor ki. Adamın geliri zaten yüksek. 7 silah 7 elite dizebilecekken bekleyen kardeşimi +8 silah ile tokatlıyor ara daha da açılıyor. Bu sebeple en azından oyunda tam sürüme geçilip 70 seviye açılana kadar eşyanın kitlenmesi olmaması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt