+7 +8 itemlerin kilitlenmesi oyuna yarardan çok zarar veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BenGeldim

Üye
bence hazırda olan sistem süper hic bir değişikliğe gerek yok. 1 yıl kılıtlı kalsın cok oturaklı oyun oluyor.

UNDERT0KER

Üye
şimdi de sen ağlıyon knk
Nerede Ağlıyorum Ben Sadece mantıklı Bir Açıklama Gereği Sundum Oyunun İlerleyişi Yönünden. Kimin ne olduğunu herkes biliyor pay to win pay to win item kitle 7 itemi kitle pay to winnn diye zırladınız pay to wine daha çok sebep oldunuz.

Bence de bu sistem amacına hizmet etmiyor.

7 ve 8 itemler 'UPGRADE EDİLDİĞİ AN' karaktere kilitlenmeli... En az 6 ay..
bu durumda saçma olur adam daha karlı diye belki asas itemi basacak daha seri gider diye ve kendine bunu satarak mage itemi alacak buda haksızlık olur.

ben upgrade ci biri olarak şunu söylemeliyim ki oyun 2. ayında değilde 2. yılında gibi atmosfer var upgrade yaptığımız itemler satılmıyor daha da değeri düşüyor ayrıca item kitleme olayıydan dolayı elime en fazla +6 epic item alıyorum asla +7 almıcam gerekirse sadece grup zindanlarına girerim benim gibi 10 binlerce oyuncu var ve piyasa dönmüyor oyuncular +7 nadir item veya +6 epic itemle dolaşıyor kimsede pazardan item çekmiyor bu seferde item çekilmediğinden bizde upgrade yapamıyoruz bu sefer upgrade olmayınca +1 itemlerin değeri düşüyor eğer acilen şu kitleme kaldırılmassa 2 ay sonra oyunda aşırı derece oyuncu azalmaları olucak çünkü bu oyunu para kazanmak için 10 binlerce insan oynuyor ee şuan gb 400 2 ay sonra gb 100 lere düştüğünde o 10 binler oyunu bırakınca ne olacak o zaman mı kilidi kaldırıcaklar iş işten geçince mi tabi yeni server açmak zorunda kalıcaklar ee bu seferde oyuncuların gözünde rise online beceremedi yönünde kötü düşüncelere sahip olucaklardır!!! Ben bunu rise online açılmadanda söylüyorum bu item kitleme olayı olmaz olamaz en fazla bir kaç ay sürer ve 2. ayında piyasa öldü... +5 epic itemler bastım (hatred vixen gibi ) 2 gündür satılamıyor satılsa yenilerini basıcam!!! mlaum diğer oyunun 20 yıllık serverları hala canlı neden mi +10 a kadar item basabiliyorlar serverdan itemi siliyorlar ee bizde daha +7 basamıyoz ki item silinsin !!!
dediğin doğru şu kilit olayı yüzünden çıkan itemler zor satılmaya başladı kimse basmak istemiyor basanda elime taksam kilitlencek diye adamlar almadığından satamıyor oyun böyle çıkmaza sürüklendi acil buna çözüm gelmeli şaka yapmıyoruz oyunu oynayan piyasada olan biziz sadece uyarıyoruz önceden önlem alınmalı daha fazla geç olmadan. zaten adamlar +7 item takar pk atar farm yapar sonra onu satar yada üstüne biraz daha item koyar daha iyi bir +7 +8 item alır ama kilitlendiği için item üstüne döndüremiyor pazarda itemini gelişemiyor bu durumda parası olan direk en iyi itemin +7 +8 ini alana yarıyor milleti eziyorlar pay to win engellenmek istenirken bu sistem oyunda pay to wine sebep oluyor

P2W sistemini eleştirenlerin baskısı yüzünden bu karar alınmış olabilir, halbuki hiç bound sistemi olmasa zaten p2w olacak olduktan sonra MMORPG kaderinin kaçınılmazı :)
Hiç Bound Sistemi olmasa Oyun daha az Pay to win olacak farm yapan adamda orta gelirli adamda pazarda item çevirerek farm yaparak mevcut itemini yükseltebilecek ama bu yüzden millet itemi takmaya korkuyor taksa da çıkarıp yükseltemiyor ya gidip yakacak oyundan soğuyacak ama zengin adam direk +8 alıyor yada +8 basabiliyor parayı basıp bu sefer diğer oyuncular eziliyor bu sistem pay to win engellemiyor aksine iki tane eksi yönüyle pay to wine sebep oluyor.

Nasıl bir yanlış olduğunu tezek online isimli 20 senelik oyundan görebilirsin.

Alpha ve betada kimse şikayet etmedi çünkü drop ve upgrade oranları çok çok iyiydi. Ama zaten bu oranların resmi sürümde daha düşük olacağı ve item yapmanın zor olacağı söylenmişti.

Dediğiniz gibi şuan pazar ölü olabilir. Bu durum oyuncuyu etkilemiyor. Oyundan tek beklentisi pazar olan adamı etkiler sadece.
sen bir en son yaptığım yorumları oku kardeşim kafana yatmazsa tekrar yazarsın çokça kez açıkladım sistemin yanlış etkilerini.

Pazar ölü diye bir savunma yapmak çok saçma geliyor sonuçta bu pazarı belirleyen oyun yöneticileri değil bizleriz. Sürekli TL bazlı düşünmek bence hatanın başı gibi geliyor. Herhangi bir getiri amacı gütmüyorsan zaten aldığın 7 epic silahınla 6 legend silahına ulaşabilirsin. Çünkü daha güçlü bir karaktere sahip olacaksın. Oyunu keyif almak karakterini güçlendirmek üzerine kurduğunda elinde item kalmış kalmamış ne önemi var ?
şimdi +7 bluwing ile +7 vixen aynı mı adam eline ya +7 vixen alırım kitlemişken onu kitlerim diyor tabi herkesin harcı değil +7 vixen almak yada adam +7 spinnig almış takmış şimdi minolar ucuzladı +7 mino alacak ama spin axe çöp olacak zaten kimse +6 legend ile gezmiyor parası olan adam alıyor legendi onu da +7 +8 de takıyor bazı değerli +7 epicler ulaşablir +6 legend silahlara ama her epic aynı değil ve değerli epic +7 leri almakta bir hayli zor bu sefer dediğimiz gibi parası olan direk +7 +8 değerli epic legendleri takabiliyorken diğer alt ve orta sınıflar eline +6 epic takmak zorunda kalıyor tabi onu da alabilirse. ve adam mevcut elindeki alt düzey epic itemi pazarda satıp çevirip döndürüp onu değerli 7 epic yada legende çevirebilmeli bu oyunun doğasında ticaret var ticareti kısıtlamak bu oyuna göre değil.

Rün sistemi 1 yıl içerisinde gelecek, şu an oyunda olan Itemlere Rün slotu acılamayacak.

Yani senin anlayacağın 1 yil icersinde her silah ve zırh itemi cöp olacak.

Yönetimde bunun farkinda ve bundan dolayi rün sistemi bittigi halde entegre edilmiyor oyuna.
her silah ve zırh çöp olacakta yeni gelen zırhları hangi yaratıklar atacak mevcut yaratıklar zaten bütün itemleri atıyor. run sistemi gelince mevcut itemlere de slot eklenir onlarada run basılır. senin dediğin olay çok çok ilerde etkinlikler ile birlikte birleştirme zırh ve silahlar gelirse anca o zaman olur o iş oda hemen geleceğini düşünmüyorum oyun piyassasını bozmamak için bir 4-5 sene beklenir o iş için.

Alkoer

Üye
sen bir en son yaptığım yorumları oku kardeşim kafana yatmazsa tekrar yazarsın çokça kez açıkladım sistemin yanlış etkilerini.
hepsini okudum dostum. işine gelen kısım seni ilgilendiriyor.

ben TL çevirmiyorum oyunu çokta güzel bana uyuyor bu sistem.

+7 de kitleniyormuş diye millet ucuza satıyor. ben alıp 8 basıyorum kullanıyorum.

UNDERT0KER

Üye
hepsini okudum dostum. işine gelen kısım seni ilgilendiriyor.

ben TL çevirmiyorum oyunu çokta güzel bana uyuyor bu sistem.

+7 de kitleniyormuş diye millet ucuza satıyor. ben alıp 8 basıyorum kullanıyorum.
sende işine geldiği yönden anlıyorsun bizde tam senin gibiler için bu konuyu açtık millet +7sini takamıyorken sen +7 leri toplayıp +8 yapıyorsun hangi parayla tabi ki Tl ile gb çekerek bu işlemi yapıyorsun ve amaçı pay to wini engellemek olan bu sistem sizin gibi oyuna para yatırıp itemleri toplayıp basanlara yarıyor farmla ilerleyen bir adam parası olmayan adam yanlış anlamada +7 vixenleri toplayıp +8e atamaz tabi bu sistem sizin işinize yarıyor yetkililer umarım okur yazdıklarımızı da bu sistemin oyunda pay to wini yok etmediğini tam tersi pay to wini desteklediğini anlar sende itiraf gibi kendini ele verdin ve kanıt niteliği taşıdın teşekkürler. biz istiyoruz ki yavaş yavaş oyundan ilerlemek isteyen arkadaşlarda +7 düşük epikleri takabilsin ve al sat yaparak yada farm yaparak itemini yüksek elit itemlere çevirebilsin ki sizin gibilerle mücadele edebilsin siz +8 vixen yada +8 mino ile geziyorsunuz oyuna para yatırmadan oyunu oyun için oynayan arkadaşlar +7 spin ax yada +7 blowing gibi itemlerle kitlenip sizden aşırı geriye düşüyor yada +8 vixen +8 minoya karşı +6 vixen +6 mino ile rekabet etmek zorunda kalıyor. ben size de karşı değilim paran vardır satan vardır basarsın paranı alırsın buna bir şey diyemem ama basacak parası olmayan adamlar yada yavaş yavaş ilerleyen adamlarında sizinle rekabet etmesi lazım bu sizin oyun zevkiniz açısından da iyi olacaktır.

Babalarınbabası

Üye
Mesela mobda uzun süre durmak için iki tane +7 mino alacağım. Farm bitince Akşama satış yapıp ertesi güne +8 pole axe alacağım belki? Neden satmama şerhi düşülüyor? Bana ne yahu. İsterse item +10 olsun. İtemi kullanıp satmak istemek en doğal hakkım değil mi?

Aziz

Üye
Umarım yönetim buradaki yazılanların hiç birini yapmaz.

14batu

Üye
Kesinlikle katiliyorum itemlerin kilidini acacabilecek bir item eklenmeli oyuna, pazar ve item kismi artik kisir donguye giriyor. Item yukseltmek isteyenler pazardan almiyor elindekileri cikartamadigi icin. Item kilitleri bir sekilde cozulmeli, taktir oyuncuya birakilmali, isteyen basmali isteyen satmali.

Lonarad

Üye
Ben para biriktirdim, +7 silahımı aldım diyelim. Hesabımı +8 gücüne getirmem için ya sıfırdan +8 parası kasmam gerekli, ya da elimdeki silahı +8'e şansıma dua edip + basmam gerekli. Uzun vadeli düşününce itemları ya +6 ya da +8 olarak kullanmak çok daha mantıklı geliyor yoksa öbür türlü hiçbir değeri kalmıyor alınan +7 silahın.

UNDERT0KER

Üye
Bilmiyorsan Bir Bilene Sor, Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp Bunlarda Birer Atasözü Bunları da Yaz Kardeşim Profiline Biz Burada Oyunun Kısır Döngüye Girdiğini Ve Sistemin Aksi İşlem Yaptığını Yazıyoruz Sen Çıkıp Sadece Umarım Yapmazlar Deyip Geçiyorsun En Ufak Açıklaman Yok Harbiden Hiç Bir Şey Bilmediğin İçin Yorum Yapmak İçin Yorum Yapmışsın.

UNDERT0KER

Üye
Ben para biriktirdim, +7 silahımı aldım diyelim. Hesabımı +8 gücüne getirmem için ya sıfırdan +8 parası kasmam gerekli, ya da elimdeki silahı +8'e şansıma dua edip sallamam gerekli. Uzun vadeli düşününce itemları ya +6 ya da +8 olarak kullanmak çok daha mantıklı geliyor yoksa öbür türlü hiçbir değeri kalmıyor alınan +7 silahın.
tam da dediğin gibi bir arkadaşım elindeki silahı yaktı uğraş vermişti oyun başından beri emekleri hiç oldu oyundan soğudu girmiyecem oyuna dedi oyunu görmek bile gelmiyor içimden dedi zar zor başka job ile oyuna tekrar başlattım itemi yaktığı jobu bıraktı adam görünce moralim bozuluyor diye yani diğer arkadaşlarında bu duruma düşmelerini ve oyundan soğumalarını istemem basan var basamayan var yanınca hayata küsecek var yanınca umursamayacak var.

Aziz

Üye
Bilmiyorsan Bir Bilene Sor, Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp Bunlarda Birer Atasözü Bunları da Yaz Kardeşim Profiline Biz Burada Oyunun Kısır Döngüye Girdiğini Ve Sistemin Aksi İşlem Yaptığını Yazıyoruz Sen Çıkıp Sadece Umarım Yapmazlar Deyip Geçiyorsun En Ufak Açıklaman Yok Harbiden Hiç Bir Şey Bilmediğin İçin Yorum Yapmak İçin Yorum Yapmışsın.
Neden bu öfke neden bu sinir anlayamadım. Ancak tartışmaya girmeyeceğim. Karşı tarafın fikirlerini sormak istemek çok basitti oysa. Gerçi anlatsam ne olacak. Fikirler karşılıklı tartışılır. Ancak sizler silahsızsınız. İyi akşamlar. Ben yukarıda dediğim gibi;

Umarım yönetim buradaki yazılanları ciddiye alıp uygulamaz.

UNDERT0KER

Üye
Neden bu öfke neden bu sinir anlayamadım. Ancak tartışmaya girmeyeceğim. Karşı tarafın fikirlerini sormak istemek çok basitti oysa. Gerçi anlatsam ne olacak. Fikirler karşılıklı tartışılır. Ancak sizler silahsızsınız. İyi akşamlar. Ben yukarıda dediğim gibi;

Umarım yönetim buradaki yazılanları ciddiye alıp uygulamaz.
Ben kesinlikle sinirlenmedim ve öfkeyle size cevap yazmadım sadece vurdum duymaz şekilde umarım yapmazlar demişsiniz biz bu kadar emek verip sayfalarca yazı yazarken ben onun için biraz tepki gösterdim ve siz yine kendinize yakışanı yaparak tepeden baktınız ve hakaret ettiniz silahsız diyerek ve fikirlerime saygı göstermediniz karşılıklı tartışılacak değerde bile değilsin demek istemişsin yalnız dediklerinizi anlayacak kadar fikrim var deneyebilirdiniz konuşmayı ama ben sosyolog düzeyine erişmiş biri olarak ve eğitimini almış biri olarak sizin gibi eski yunan felsefecilerine dalmış insan gruplarının nasıl fikir seviyesinde olduklarını bildiğim için üzülmedim çünkü sizin gibi toplumda oluşmuş kendini elit zümre gibi görüp de harbiden hiç bir fikri olmamasına rağmen millete tepeden bakan kitle olduğunu da bildiğim için yadırgamıyorum siz toplumun her kesmindesiniz alıştım. sizleri kendi halinize bırakacağım. biraz daha debelenip doğru etik ahlakı bulmanızı temenni ediyorum. biraz daha kitap okumaya devam ama birazda felsefe dışında kitaplarda okuyunuz tavsiyemdir toplumdan soyutlanmamanız için size iyi gelecek.

Aziz

Üye
Ben kesinlikle sinirlenmedim ve öfkeyle size cevap yazmadım sadece vurdum duymaz şekilde umarım yapmazlar demişsiniz biz bu kadar emek verip sayfalarca yazı yazarken ben onun için biraz tepki gösterdim ve siz yine kendinize yakışanı yaparak tepeden baktınız ve hakaret ettiniz silahsız diyerek ve fikirlerime saygı göstermediniz karşılıklı tartışılacak değerde bile değilsin demek istemişsin yalnız dediklerinizi anlayacak kadar fikrim var deneyebilirdiniz konuşmayı ama ben sosyolog düzeyine erişmiş biri olarak ve eğitimini almış biri olarak sizin gibi eski yunan felsefecilerine dalmış insan gruplarının nasıl fikir seviyesinde olduklarını bildiğim için üzülmedim çünkü sizin gibi toplumda oluşmuş kendini elit zümre gibi görüp de harbiden hiç bir fikri olmamasına rağmen millete tepeden bakan kitle olduğunu da bildiğim için yadırgamıyorum siz toplumun her kesmindesiniz alıştım. sizleri kendi halinize bırakacağım. biraz daha debelenip doğru etik ahlakı bulmanızı temenni ediyorum. biraz daha kitap okumaya devam ama birazda felsefe dışında kitaplarda okuyunuz tavsiyemdir toplumdan soyutlanmamanız için size iyi gelecek.
Önerileriniz için teşekkürler.

Alkoer

Üye
sende işine geldiği yönden anlıyorsun bizde tam senin gibiler için bu konuyu açtık millet +7sini takamıyorken sen +7 leri toplayıp +8 yapıyorsun hangi parayla tabi ki Tl ile gb çekerek bu işlemi yapıyorsun ve amaçı pay to wini engellemek olan bu sistem sizin gibi oyuna para yatırıp itemleri toplayıp basanlara yarıyor farmla ilerleyen bir adam parası olmayan adam yanlış anlamada +7 vixenleri toplayıp +8e atamaz tabi bu sistem sizin işinize yarıyor yetkililer umarım okur yazdıklarımızı da bu sistemin oyunda pay to wini yok etmediğini tam tersi pay to wini desteklediğini anlar sende itiraf gibi kendini ele verdin ve kanıt niteliği taşıdın teşekkürler. biz istiyoruz ki yavaş yavaş oyundan ilerlemek isteyen arkadaşlarda +7 düşük epikleri takabilsin ve al sat yaparak yada farm yaparak itemini yüksek elit itemlere çevirebilsin ki sizin gibilerle mücadele edebilsin siz +8 vixen yada +8 mino ile geziyorsunuz oyuna para yatırmadan oyunu oyun için oynayan arkadaşlar +7 spin ax yada +7 blowing gibi itemlerle kitlenip sizden aşırı geriye düşüyor yada +8 vixen +8 minoya karşı +6 vixen +6 mino ile rekabet etmek zorunda kalıyor. ben size de karşı değilim paran vardır satan vardır basarsın paranı alırsın buna bir şey diyemem ama basacak parası olmayan adamlar yada yavaş yavaş ilerleyen adamlarında sizinle rekabet etmesi lazım bu sizin oyun zevkiniz açısından da iyi olacaktır.
Dostum 2009 da bıraktığım tezek online da çar full item duruyor. Burdada ilk günden itibaren pre,pet ve binek aldım sadece.

Sen benim yazdıklarımı okursan benim TL ticaretine ne kadar karşı olduğumu görürsün.

Senin düşündüğünün tam tersine soulbound olmazsa çok daha fazla item pazarda satılır ve TL ile ticaret daha hızlı olur.

Adamlar oyun açıldıktan 24 saat geçmeden 20gb alıp piyasayı topladılar. Bu adamlarda daire parası yatıracak imkan var onu engelleyemezsin tabiki.

Ama bu adamlar 1000kişi de 1 dir. İtem satışı sizin istediğiniz kadar rahat olursa 1000kişinin 900ü yapar TL ticaret.

UNDERT0KER

Üye
Dostum 2009 da bıraktığım tezek online da çar full item duruyor. Burdada ilk günden itibaren pre,pet ve binek aldım sadece.

Sen benim yazdıklarımı okursan benim TL ticaretine ne kadar karşı olduğumu görürsün.

Senin düşündüğünün tam tersine soulbound olmazsa çok daha fazla item pazarda satılır ve TL ile ticaret daha hızlı olur.

Adamlar oyun açıldıktan 24 saat geçmeden 20gb alıp piyasayı topladılar. Bu adamlarda daire parası yatıracak imkan var onu engelleyemezsin tabiki.

Ama bu adamlar 1000kişi de 1 dir. İtem satışı sizin istediğiniz kadar rahat olursa 1000kişinin 900ü yapar TL ticaret.
Dediğim Gibi Tl ile item almak satmak isteyen adam zaten gider basar itemi yine alır satar bu kilitleme işi ona engel olmuyor ve ona yorum yapmıyorum ben mevcut durumda oyunu oyun için oynayıp charını geliştirmek isteyen oyunculara bu durumun sıkıntı oluşturduğuna değiniyorum. Çokça örneğini yukarıda ki yorumlarda belirttim sebeplerini. Zengine zaten koymuyor item kilitlenmiş o olmuş bu olmuş yakar umursamaz yerine gider +8ini alır takar ama fakir adama yada emekçi adama koyuyor bu durum adam elindeki low epiği çıkartıp üstüne biraz daha bir şeyler koyup high epik alma yolu kapanıyor +6 ile geziyor parası olan +8i takıyor hadi nerde kaldı mücadele hani sistemin pay to wini engelleme kapasitesi tam tersi durum oluyor mevcut sistem zengini daha güçlü yapıyor oyundaki fakir adam yada farmcı adam bunlarla mücadele edemiyor pk alanında.

Alkoer

Üye
Dediğim Gibi Tl ile item almak satmak isteyen adam zaten gider basar itemi yine alır satar bu kilitleme işi ona engel olmuyor ve ona yorum yapmıyorum ben mevcut durumda oyunu oyun için oynayıp charını geliştirmek isteyen oyunculara bu durumun sıkıntı oluşturduğuna değiniyorum. Çokça örneğini yukarıda ki yorumlarda belirttim sebeplerini. Zengine zaten koymuyor item kilitlenmiş o olmuş bu olmuş yakar umursamaz yerine gider +8ini alır takar ama fakir adama yada emekçi adama koyuyor bu durum adam elindeki low epiği çıkartıp üstüne biraz daha bir şeyler koyup high epik alma yolu kapanıyor +6 ile geziyor parası olan +8i takıyor hadi nerde kaldı mücadele hani sistemin pay to wini engelleme kapasitesi tam tersi durum oluyor mevcut sistem zengini daha güçlü yapıyor oyundaki fakir adam yada farmcı adam bunlarla mücadele edemiyor pk alanında.
O kadar kendi istediğine odaklanmışsın benim yazdığımı okumuyorsun.

Kaç tane +8 epic ile dolaşan adam gördün? Ve bu adamların sayısı oyundaki toplam oyuncu sayısının % kaçı?

Örnek çok basit tezek online da sen TL vermeden adamlarla yarışabiliyormusun her item satıldığı halde?

Burda senin partin 8 kişi +6 itemli olursa karşıdaki +8 1 adet babashopper sizin partinin içinden geçemez. Oyunculukla kurtarabilirsin. Ama item kitleme olmazsa karşına 8 babashopper gelir senin şansın kalmaz.

Solo oynuyorum diyorsan takıl keyfine göre worm a +6 da aynı +8 de

UNDERT0KER

Üye
Örnek çok basit tezek online da sen TL vermeden adamlarla yarışabiliyormusun her item satıldığı halde?

-Orası İle Burası Bir Değil ki Orada Pus İtemleri İnanılmaz Fark Oluşturuyor Ve Çok Pahalı istesen de Kapışamazsın Ama Diğer İtemlerle Yine Kapışma Şansın Olur.

Kaç tane +8 epic ile dolaşan adam gördün? Ve bu adamların sayısı oyundaki toplam oyuncu sayısının % kaçı?

Şuan için Aşırı Çok Olmayabilir Ama Her Geçen Gün Sayıları Artıyor. Dediğim Gibi Adam +7 Hearth Almış Yada +7 spin Axe Çıkaramıyor bunu Üstüne Bir Şey Koyup Geliştiremiyor Mecbur +7 Spinn İle +8 Minolu adam Kapışıyor Ama Öbür Türlü Olsa Adam +7 spinn çıkarır satar +7 mino alır +8 mino ile +7 mino yine kapışır Diğeri Zengindir şanlıdır 8 Almıştır Ama Hiç yoktan Kapışma Şansı Var Diğer Türlü Hiç Yok.

Burda senin partin 8 kişi +6 itemli olursa karşıdaki +8 1 adet babashopper sizin partinin içinden geçemez. Oyunculukla kurtarabilirsin. Ama item kitleme olmazsa karşına 8 babashopper gelir senin şansın kalmaz.

-Siz Yine Anlamadınız Zaten Baba item +8 alacak adam item kilitlemeyle uğraşmaz basar yakar alır yenisini ya şöyle olursa 8 kişi parti low baba +7 yada high baba +6 item karşısında 8 kişi baba item +8 hangisi ezer üst üste koyar serveri gezdirir baba item +8liler ama hiç yoktan diğer kişiler elindeki low baba +7 leri çıkarıp satıp baba +7 yaparlarsa +8 baba ile yine azda olsa kapışır destek ekiple işi belki bitirir ama öbür türlü hiç şansları yok destek gelsin ordu gelsin low babaları towna gömerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt