mmogod
Üye

gelmeli zatenmarkete yakında gelir bunu acmak icin riseye ödeme yaparız![]()
gelmeli zatenmarkete yakında gelir bunu acmak icin riseye ödeme yaparız![]()
Bahsini ettiğin " MAX 20 yasında coluk cocuk " senden çok daha zeki bilgin olsunmax 20 yasında coluk cocuksun harpyde 5m kasınca satıp yemek yiyon bana ne anlatıyon sen tabi efendim falan :d ben de senin 'yaaa adam Bugatti alıyor ama parası olmayanlar Bugatti alamıyor yaa öffff pfff ' örneğine laf sokuşturdum
markete yakında gelir bunu acmak icin riseye ödeme yaparız![]()
Oyunun p2w olmamasi adina alinmis bir onlem. Cogunluk bundan memnun.Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.
Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?
Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.
Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;
+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.
Siteden 20 gb cekiceksin oyundaki en iyi itemi alicaksin herkesi ezip geciceksin guncelleme gelicek farkli itemler cikicak daha once aldigin itemi %3-5 zararina saticaksin tekrar en iyi itemi tl ile alicaksin milleti eziceksin oyle mi ? Gidecegin adresi biliyorsun.
Adam bu eşyayı giymezse satabiliyor. Bu nasıl önlem açıklar mısın?Oyunun p2w olmamasi adina alinmis bir onlem. Cogunluk bundan memnun.
böyle daha çok p2w gariban +7 alıp takamaz +6 alıp upgrade yapamaz yapsa da +7 itemi takamaz gider satar. detaylı düşünürsen bu sistem daha çok p2w yapıyorOyunun p2w olmamasi adina alinmis bir onlem. Cogunluk bundan memnun.
Oyunun p2w olmamasi adina alinmis bir onlem. Cogunluk bundan memnun.
Bas 7 ye tutan mi var ?Nasıl pw2 bu kanka ben bu oyunu oynuyorum ama bu itemleri asla alamayacağım bi orta direk olarak. Zenginler basıcak tl yi alıcak bizde +6 larla onlara bakıcaz.
Ne istiyorsun 1 hafta ful 7 set 7 silah mi? Yap farmini diz itemini. Ruh bagi sisteminin p2w onunu actigini dusunmek sacmalik.böyle daha çok p2w gariban +7 alıp takamaz +6 alıp upgrade yapamaz yapsa da +7 itemi takamaz gider satar. detaylı düşünürsen bu sistem daha çok p2w yapıyor
eee o zaman üst item için uğraş knk. bir tek sana mı soul bound var. herkeste soul bound olacak. ayrıca soul bound bir tek rise online'da yok. bütün adam akıllı mmo'larda bu sistem var.Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.
Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?
Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.
Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;
+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.
Erken erişimde olup henüz içeriğinin %20 si bizlere sunulan oyunun forumunda ağlamayı bırakın. İleride gelecek güncellemeler ile birlikte item piyasasının ne olacağı hakkında kimsenin en ufak bir fikri yok.Siteden 20GB çeken adam yeni item için 25GB daha çekemeyecek mi yani? Ama aylarca uğraşıp bir itemi elde eden adam aynı şey için tekrar uğraşmayacak. Bu işin ucunun size dokunduğunu göremiyorsunuz, kaldı ki mevcut pazarları falan gezerseniz kullanıcı alışkanlıklarını görürsünüz, kimse +6’dan öteye item basmıyor/almıyor/basmayacak/almayacak.
param var ama +6 takılıyorum çarımda 10gb farm param yatıyo gidip +7 itemi çara bağlamam kardeşim kb ama bağlayanda maldırNe istiyorsun 1 hafta ful 7 set 7 silah mi? Yap farmini diz itemini. Ruh bagi sisteminin p2w onunu actigini dusunmek sacmalik.