+7 Epic İtemlerin Satılamaması

Rimes

Üye
max 20 yasında coluk cocuksun harpyde 5m kasınca satıp yemek yiyon bana ne anlatıyon sen tabi efendim falan :d ben de senin 'yaaa adam Bugatti alıyor ama parası olmayanlar Bugatti alamıyor yaa öffff pfff ' örneğine laf sokuşturdum
Bahsini ettiğin " MAX 20 yasında coluk cocuk " senden çok daha zeki bilgin olsun :) Bu da sana yeterli olur. İnsanda azıcık hatasını kabul etme olur ama sizde yok. Hadi sen devam bildiğin havadan.

Independent

Üye
Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.

Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?

Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.

Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;

+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.
Oyunun p2w olmamasi adina alinmis bir onlem. Cogunluk bundan memnun.

Independent

Üye
Siteden 20 gb cekiceksin oyundaki en iyi itemi alicaksin herkesi ezip geciceksin guncelleme gelicek farkli itemler cikicak daha once aldigin itemi %3-5 zararina saticaksin tekrar en iyi itemi tl ile alicaksin milleti eziceksin oyle mi ? Gidecegin adresi biliyorsun.

506

Üye
Siteden 20 gb cekiceksin oyundaki en iyi itemi alicaksin herkesi ezip geciceksin guncelleme gelicek farkli itemler cikicak daha once aldigin itemi %3-5 zararina saticaksin tekrar en iyi itemi tl ile alicaksin milleti eziceksin oyle mi ? Gidecegin adresi biliyorsun.

Siteden 20GB çeken adam yeni item için 25GB daha çekemeyecek mi yani? Ama aylarca uğraşıp bir itemi elde eden adam aynı şey için tekrar uğraşmayacak. Bu işin ucunun size dokunduğunu göremiyorsunuz, kaldı ki mevcut pazarları falan gezerseniz kullanıcı alışkanlıklarını görürsünüz, kimse +6’dan öteye item basmıyor/almıyor/basmayacak/almayacak.

rucukutu76

Üye
Arkadaşlar parası olmayanların ağlamaya hakkı yok bu tarz oyunların zaten pay to win olduğunu biliyoruz. Benimde param yok yatırdığımız 200 lira premium için falan. Ne farm atabiliyorum ne birşey. Birde oyunun hatalarıyla cebelleşiyorum. Sürekli kamp değişirken dc olmaktan sıkıldım falan filan işte.

Independent

Üye
böyle daha çok p2w gariban +7 alıp takamaz +6 alıp upgrade yapamaz yapsa da +7 itemi takamaz gider satar. detaylı düşünürsen bu sistem daha çok p2w yapıyor
Ne istiyorsun 1 hafta ful 7 set 7 silah mi? Yap farmini diz itemini. Ruh bagi sisteminin p2w onunu actigini dusunmek sacmalik.

Delucia

Üye
illaki biri giyecek ondan sonra bir yıl çıkaramayacak ben güzel sistem. çok isteyende baysın parayı alsın bu dünyanın düzeni bu en azından adamlar denge getirmiş biraz.

yvangquay

Üye
Dün 20 gündür didinip biriktirdiğim 6 gb ile +7 minotaur alayım dedim ama trade e konulunca itemin takıldığında bir daha satılamayacağını gördüm bu itemleri çok zenginler dışında kimler alabilir ki var mı +7 minoya 7 gb verip sonra onu yeni itemler geldiğinde satmayacak babayiğit itemi almaktanda vazgeçtim böyle +6 ile mi devam edicez hep chara ilave birşey koyamıcaz mı ilerde reaper drobu açıldığında ben o itemi satıp üstüne para koyup silahımı geliştiremiceksem ne manası var bu işin sizler neler düşünüyorsunuz.

Varmı aranızda ben 7 gb verip elime silah, kalkan aldıktan sonra onu bir daha satmam diyebilen?

Özetle charın gelişimi durdu +6 minodan sonra chara en fazla takı koyarsınız ondan sonra yapcak başka birşey yok orta seviye oyuncular için.

Yorumda ki toxic malum kitle için bilale anlatır gibi anlatıyorum;

+7 Mino için 1 ay uğraştın sonunda elde ettin taktın eline sonra napıcaksın daha iyi bir silah için uğraşıcaksın o da ne misal veriyorum +6 reaper fiyatı misal veriyorum 15gb ben şimdi sıfırdan 15 gb biriktirmek için mi uğraşacağım elimde ki itemi satar arada ki 8 gbyi kasar charımı geliştiririm. Bunu yapamazsam ben üst item için uğraşmam ki. Yorumlarda döner ekmekçiler ağlıyor ee adamların char geliştirmek umrunda değil ki döner ekmek çıktı mı siteye satıyorlar sonra burda oyunu oynayanları görüp ağlıyorlar.
eee o zaman üst item için uğraş knk. bir tek sana mı soul bound var. herkeste soul bound olacak. ayrıca soul bound bir tek rise online'da yok. bütün adam akıllı mmo'larda bu sistem var.

Independent

Üye
Siteden 20GB çeken adam yeni item için 25GB daha çekemeyecek mi yani? Ama aylarca uğraşıp bir itemi elde eden adam aynı şey için tekrar uğraşmayacak. Bu işin ucunun size dokunduğunu göremiyorsunuz, kaldı ki mevcut pazarları falan gezerseniz kullanıcı alışkanlıklarını görürsünüz, kimse +6’dan öteye item basmıyor/almıyor/basmayacak/almayacak.
Erken erişimde olup henüz içeriğinin %20 si bizlere sunulan oyunun forumunda ağlamayı bırakın. İleride gelecek güncellemeler ile birlikte item piyasasının ne olacağı hakkında kimsenin en ufak bir fikri yok.

Zonta

Üye
+7 mino için 7 gb piyasa mı oluşmuş? 7 gb vermeyin. +7 satan ve alan kişiler bilmiyor mu giyildikten sonra bağlanacağını? Satan kişi alıcı bulamaz fiyatı düşürür, alan bağlanacağını bildiği için yüksek fiyattan almaz. Olay bu aslında, ama aç gözlülük insanlığın doğasında var. En güçlü ya da en zengin olmanın peşindeyiz. Alan güçlü olma, satan da zengin olma hırsında olunca böyle oluyor :) oynamıyorum oyunu 2 haftadır ama 3 haftalık oyun için çok yüksek fiyat piyasası nasıl oluştu oyunda o kadar mı kolay para kasmak arkadaş.

mmogod

Üye
Ne istiyorsun 1 hafta ful 7 set 7 silah mi? Yap farmini diz itemini. Ruh bagi sisteminin p2w onunu actigini dusunmek sacmalik.
param var ama +6 takılıyorum çarımda 10gb farm param yatıyo gidip +7 itemi çara bağlamam kardeşim kb ama bağlayanda maldır :D

Jacques

Üye
Bende aynı durumdayım 850m civarı para var boş boş dolanıyorum napcam ben bu parayı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt