70 CAP Gelmeli Mi?

Hedvein

Üye
Bugün farklı buildler denerken STR, INT ve HP değerlerinin bazı combinlere yetmediğini fark ettim, çeşitliliği artırmak adına 25 Stat bonus daha eklendiğinde farklı buildler yapılabilir gibi geldi.
Fakat şuan oyunun öncelikleri de farklı(Craft, Rün Sistemi, Clan Sistemi), skill ve statlar için sizce şuan 70 CAP gelmesi doğru olur mu?

webali

Üye
Oyunda 70 lvl'den önce gelmesi gereken o kadar çok şey varki.

sekopia

Üye
En az 6 ay gelmemeli, oyunda şans oyunu ve etkinlik eksik olduğu için 70 gelmesi gerekiyor gibi hissediliyor bence. Önce oyun 65 seviyenin "end game" versiyonunu herkese göstermeli. 70 geleceği zaman da güzel analiz edilip çoğunluğun ortak saatleri olan bir dönemde çıkarılmalı bence. Karantina olsa diye dua ediyodur yapımcılar.

Mitraileusse

Üye
Bence kışa başlamadan gelmeli oyuna yeni başlayacak olanlarla aramızda fark olmalı

Alkoer

Üye
En az 6 ay gelmemeli, oyunda şans oyunu ve etkinlik eksik olduğu için 70 gelmesi gerekiyor gibi hissediliyor bence. Önce oyun 65 seviyenin "end game" versiyonunu herkese göstermeli. 70 geleceği zaman da güzel analiz edilip çoğunluğun ortak saatleri olan bir dönemde çıkarılmalı bence. Karantina olsa diye dua ediyodur yapımcılar.
65lv versiyon hiç olmadıki end game versiyon olsun.

Alpha-beta tüm testler 70lv yapıldı oyun 65lv açıldı. Attan inip eşeğe bindik resmen.

Şuanda yapılacak buff-nerf ve düzenlemeler 70cap te sil baştan yapılmak zorunda.

Bana sorarsanız şuan 70lv gelsin. 2 sene düzene girmesi sürer sonrada 80cap gelir.

sekopia

Üye

Alpha-beta tüm testler 70lv yapıldı oyun 65lv açıldı. Attan inip eşeğe bindik resmen.

Şuanda yapılacak buff-nerf ve düzenlemeler 70cap te sil baştan yapılmak zorunda.

Bana sorarsanız şuan 70lv gelsin. 2 sene düzene girmesi sürer sonrada 80cap gelir.
Neden sil baştan olsun ki onu anlayamadım, şimdi düzen oturtulursa 70 geldiğinde daha az güncellemeye ihtiyaç doğar mantıken. Ve hala yeni oyuncu potansiyeli olan bir oyun 70 getirirse bu yeni oyuncularla bizim aramızdaki farkı iyice açmış olacak. özneldir.

BySavas

Üye
official gelmeden 70 gelirse büyük ihtimal bırakırım gibime geliyor
official gelene kadarda oyundaki hatalarda çözülecektir yavaş yavaş

Üstünkısa

Üye
Bugün farklı buildler denerken STR, INT ve HP değerlerinin bazı combinlere yetmediğini fark ettim, çeşitliliği artırmak adına 25 Stat bonus daha eklendiğinde farklı buildler yapılabilir gibi geldi.
Fakat şuan oyunun öncelikleri de farklı(Craft, Rün Sistemi, Clan Sistemi), skill ve statlar için sizce şuan 70 CAP gelmesi doğru olur mu?
Bence 70 değil sınır 83 e çekilmeli yada skil stat puanları arttırılmalı, şuan sanki ardreamda oynuyor gibiyiz herkes tek yiyor item yapmanın manası yok,70 gelse de değişmeyecek bu kez de cz base gibi olcak oyun,70 gelince de yine herkes tek yiyecek mana az can az ap power de levelden dolayı az bu koşullarda oyuncunun yeteneği ön planda değil asas minör atmak istese mana yetmiyor warior da aynı şekilde 4,5 skillde mana bitiyor, mageyi saymıyorum bile 83 gelse de bu itemlerle mage çöp

Hedvein

Üye
Bence erken şuan için 70 e ,en azından oyun oturdugu zaman gelmeli.Yoksa 70 bp lerin ölümsüzlük skill i ile uğraşırız :D
Alfada oynamış birileriii :D

Gelse bir dert gelmese bir dert.Bence 69 da kalsın:)
Haaahahaha sınırda bırakmak acımasız olur ya :D

Oyunda 70 lvl'den önce gelmesi gereken o kadar çok şey varki.
Yani evet öncelik olarak diye bahsettim ben de onlar gelsin taraftarıyım tabi ama yöneticilerin ''oyun 70e göre planlandı sonradan değişiklik oldu'' sözüne ithafen...

:D o derece ha :D

Bence erken, daha öncelikli konular var.
+1

Gelmesin ama en azından etkinlik arttırılsın
güzel bir tavsiye +1 buna da

Bencede erken 7-8 ay geçmeli daha oyun oturmalı
Ocak ayını görmek istiyorum hemeen:D

Bence kışa başlamadan gelmeli oyuna yeni başlayacak olanlarla aramızda fark olmalı
bir de yeni sv geliyormuş :D

of 80 cap düşünemiyorum

official gelmeden 70 gelirse büyük ihtimal bırakırım gibime geliyor
official gelene kadarda oyundaki hatalarda çözülecektir yavaş yavaş
nasıl yani zaten official değil mi? anlamadım :D

Alkoer

Üye
Neden sil baştan olsun ki onu anlayamadım, şimdi düzen oturtulursa 70 geldiğinde daha az güncellemeye ihtiyaç doğar mantıken. Ve hala yeni oyuncu potansiyeli olan bir oyun 70 getirirse bu yeni oyuncularla bizim aramızdaki farkı iyice açmış olacak. özneldir.
70 lv de şuan giydiğimiz tüm itemler çöp oluyor. Yeni skiller ve gelen skill pointler sayesinde daha farklı oynanış oluyor.

Şuan skill ve sınıflara yapılan düzenleme 70 patchte anlamsız kalır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt