70 CAP Gelmeli Mi?

N3v3N

Üye
Testler 70lvlde yapıldı. Ona göre sınıf dengesi düzenlendi. Şimdi 65 lvlde teke gidiyor millet. Oyun 70lvlde açılacaktı ama ne olduysa 65 e çektiler :/

Hedvein

Üye
Hocam cevapların böyle verilmesi forumda yasak yani max 2-3 arka arkaya yazsan ses etmezler de ancak bu şekilde yapılması yorum puanı kasma gibi bir şey :D
Açtığım konuya müsait olmadığım için geç baktım, napabilirim şimdi cevapsız mı bırakayım kanka?
Yorum kasmak ne ayrıca 1200 yorum olsa elime ne geçecek tam olarak anlamadım, para veriyorlarsa 9 hesapla yapayım ayıktır bizi.

mrares

Üye
Açtığım konuya müsait olmadığım için geç baktım, napabilirim şimdi cevapsız mı bırakayım kanka?
Yorum kasmak ne ayrıca 1200 yorum olsa elime ne geçecek tam olarak anlamadım, para veriyorlarsa 9 hesapla yapayım ayıktır bizi.
Tam anlayamadın herhalde kankacım. Tek bir cevap segmenti içerisinde teker teker herkesi etiketleyip altlarına yorum yazabiliyorsun. Hani yayıncısın sonuçta Shift+Enter'i bilmeyeceğini sanmıyorum.

Hedvein

Üye
Tam anlayamadın herhalde kankacım. Tek bir cevap segmenti içerisinde teker teker herkesi etiketleyip altlarına yorum yazabiliyorsun. Hani yayıncısın sonuçta Shift+Enter'i bilmeyeceğini sanmıyorum.
Yo bilmiyordum, forum olarak çok fazla forum gezmişliğim yok reddit dışında dirsek çürüttüğüm bir forum da var denemez. İlk defa bu oyunun forumunda bu kadar aktifim o da oyunu sevdiğim için dahil olmak istedim.
Bilseydim zaten üst tarafta oluşan çirkin görüntüye sebep olmazdım. Bir tık spam gibi olmuş da yorum kasmak gibi bir niyetim olsa gizliden en eski konulara dalardım hepsine yazardım bir şeyler, ya da whatsapp grubu kullanır gibi açılan konulara dalardım sohbet ederdim :)
Shift enter konusunu gerçekten bilmiyordum hatta +alıntı yazan yere tıklayınca ne olduğunu dahi çözemedim. Bunu bile sana DM olarak atacaktım kapalıymış.
Tekrar edeyim, burada rank kasmak gibi bir kaygım yok, övünç kaynağı olacağını düşünmüyorum yani ^^

mrares

Üye
Yo bilmiyordum, forum olarak çok fazla forum gezmişliğim yok reddit dışında dirsek çürüttüğüm bir forum da var denemez. İlk defa bu oyunun forumunda bu kadar aktifim o da oyunu sevdiğim için dahil olmak istedim.
Bilseydim zaten üst tarafta oluşan çirkin görüntüye sebep olmazdım. Bir tık spam gibi olmuş da yorum kasmak gibi bir niyetim olsa gizliden en eski konulara dalardım hepsine yazardım bir şeyler, ya da whatsapp grubu kullanır gibi açılan konulara dalardım sohbet ederdim :)
Shift enter konusunu gerçekten bilmiyordum hatta +alıntı yazan yere tıklayınca ne olduğunu dahi çözemedim. Bunu bile sana DM olarak atacaktım kapalıymış.
Tekrar edeyim, burada rank kasmak gibi bir kaygım yok, övünç kaynağı olacağını düşünmüyorum yani ^^
Hocam ben zaten rank kasmak için yaptığını söylemedim öyle görünüyor dedim yani saykonun biri gelir atlar musallat olur çok bunlar biliyorsun o yüzden yani :D

Hedvein

Üye
Hocam ben zaten rank kasmak için yaptığını söylemedim öyle görünüyor dedim yani saykonun biri gelir atlar musallat olur çok bunlar biliyorsun o yüzden yani :D
aaa harbi ya, monkalar gelmeden kaldırtayım ben bu konuyu, zaten yer arıyorlar tabiatlarına çekmek için. Teşekkürler ^^

rilax

Üye
Bugün farklı buildler denerken STR, INT ve HP değerlerinin bazı combinlere yetmediğini fark ettim, çeşitliliği artırmak adına 25 Stat bonus daha eklendiğinde farklı buildler yapılabilir gibi geldi.
Fakat şuan oyunun öncelikleri de farklı(Craft, Rün Sistemi, Clan Sistemi), skill ve statlar için sizce şuan 70 CAP gelmesi doğru olur mu?
daha yeni 65 olduk dur hele bi soluklanak

sekopia

Üye
Bence kışa başlamadan gelmeli oyuna yeni başlayacak olanlarla aramızda fark olmal
70 lv de şuan giydiğimiz tüm itemler çöp oluyor. Yeni skiller ve gelen skill pointler sayesinde daha farklı oynanış oluyor.

Şuan skill ve sınıflara yapılan düzenleme 70 patchte anlamsız kalır.
Dostum o zaman direkt 80 cap getirsinler de gec 80 geldiginde de 70 mi cop olacak yani bu dedigine gore?

Alkoer

Üye
Dostum o zaman direkt 80 cap getirsinler de gec 80 geldiginde de 70 mi cop olacak yani bu dedigine gore?
Evet aynen dediğiniz gibi. Her gelen patch bir öncekini çöp eder.

Yeni gelen patchteki item ve skill eskisinden iyi değilse neden gelsin :D

80lv ile ilgili hiç ipucu vermediler. Ama birgün geleceği kesin.

sekopia

Üye
Evet aynen dediğiniz gibi. Her gelen patch bir öncekini çöp eder.

Yeni gelen patchteki item ve skill eskisinden iyi değilse neden gelsin :D

80lv ile ilgili hiç ipucu vermediler. Ama birgün geleceği kesin.
Bilemedim bana yanlışın var gibi geldi o zaman 4. seviye skilli olan defans kırma skill'ini kullanmayalım. Bu dediğin değişken metaya sahip oyunlar için geçerli olabilir MOBA oyunları bir örnek her zaman güçlü bir taraf olur yeni yama ile ama MMORPG'de asıl amaç her zaman dengeyi sağlamaya çalışmak. Bir de item tarafı var tabii, itemlerde de dediğin gibi çöp olmaz. Nasıl ki şu an farm atılabilen slotlarda şu an kullanılan silahlar yetiyor ise, 70 cap geldiğinde de aynı silahları kullanarak farm atabilirsin.

Nihâvend

Üye
Kışa doğru gelebilir, kahvemizi yudumlarken exp kasarız ancak şuan öncelik olarak craft gibi şeylerin rayına oturması lazım diye düşünüyorum.

psikolog

Üye
70 cap gelse en güçlü mageler olur çift nova skiliyle coşarlar ama gelsin biran önce pvp yapmıyorum

Alkoer

Üye
Bilemedim bana yanlışın var gibi geldi o zaman 4. seviye skilli olan defans kırma skill'ini kullanmayalım. Bu dediğin değişken metaya sahip oyunlar için geçerli olabilir MOBA oyunları bir örnek her zaman güçlü bir taraf olur yeni yama ile ama MMORPG'de asıl amaç her zaman dengeyi sağlamaya çalışmak. Bir de item tarafı var tabii, itemlerde de dediğin gibi çöp olmaz. Nasıl ki şu an farm atılabilen slotlarda şu an kullanılan silahlar yetiyor ise, 70 cap geldiğinde de aynı silahları kullanarak farm atabilirsin.
4.seviye skili alakasız bir örnek. daha üstü bir skill yok 70lv cap te. o yüzden mecbur kullanılacak.

ama 70lv warrior 60 skili kullanırmı ? priest 67 skili varken 61 ? master 10 da önemli pasifler var. 10skill point 25stat point bile çok değerli sonuçta. çok büyük değişim bunlar. direkt pk yı etkiler.

dediğin gibi elite armorlar ile farm atılabilir ama bunların üstü 2 set daha var. bunlar tabiki daha iyi olacaktır.

bizim oyun MOBA değil tabiki ama META değişkendir. sık sık değişmeyebilir meta ama 70lv cap 80lv cap sert META değişimidir.

diyelim 80lv patch oynuyoruz. bir ek paket ile yeni armor setleri ve silahlar geldiği anda yine META değişir. Tabiki siz yine elinizdeki itemlerle oynamaya devam edebilirsiniz ama yeni itemleri elde eden oyunculardan geri kalabilrisiniz. yada yeni silahların imkan tanıdığı buildleri oynayamayabilirsiniz.

NOT: kimsenin umrunda değil gibi ama hala RESMİ ÇIKIŞ' ta olması gereken RÜN sistemi yok. RÜN slotlu itemlerin malesef drobu yok. Özellikle çift el silahlar 2 RÜN slotuna sahip olabildiği için aynı + seviyesindeki aynı itemden 2 RÜN sayesinde çok fark yaratabilir. Life steal ve mana recovery gibi RÜN ler var bunlar çok değerli.

KAYBERENN

Üye
70 cap bence gelmeli ama en azından yıl başına kadar daha gelmez kesin o zaman bile gelmeyebilir çünkü şuan ki sorunları düzeltmek bile çok uzun sürüyor oyunun birde official kısmı var o yüzden her şeyi erken erişimde sunacaklarını sanmıyorum büyük ihtimal ile rün ve yeni itemler 70 cap olayı official geçişte gelir

Burtto

Üye
Bugün farklı buildler denerken STR, INT ve HP değerlerinin bazı combinlere yetmediğini fark ettim, çeşitliliği artırmak adına 25 Stat bonus daha eklendiğinde farklı buildler yapılabilir gibi geldi.
Fakat şuan oyunun öncelikleri de farklı(Craft, Rün Sistemi, Clan Sistemi), skill ve statlar için sizce şuan 70 CAP gelmesi doğru olur mu?
Gelmesi lazim 70 in oyunda 80 e Hazırlansın

psikolog

Üye
bari 1lvl 1 lvl getirsinler her birkaç ayda bir bu süredede zindanla yavaştan lvl kasarız adamlar da zorlanmaz tümden 70 e yükseltmeyle ilgili sıkıntılarla bizde boşa %100 exp de beklememiş oluruz

Hedvein

Üye
Boş post. Daha 2-3 ay olmuş bir oyunda cap isteyen mi dersin takı upgrade isteyen mi dersin 9 item isteyen mi dersin herkes para kazanma derdinde
Aynen Kastamonu'da rezidans almam lazım nerden bildin, bu oyundan hayatımı idame ediyorum çünkü.
Tüm sırrı bozdun Sherlock.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt