DontJudgeMe
Üye

2 kısı katılmıs goruyorum 8 oldugunda burada sonucu paylasırım ekran goruntusu alıp ona gore karar verırız o zaman zaten katılanlar kendını bılıyor burada takıpte kalalım.
ankete katılım saglayın en son bır lıste hazırlarız burada sorun kalmaz.Bende size katılabilirim arkadaşlar. 3-4 kişi olacağız ama bir ekibimiz yok.
aynen illa 8 kişi olmak zorunda değiliz müsait olmayan olur oyuna giremeyen olur ayarlarız onu bir şekilde ben katıldım zaten anketeankete katılım saglayın en son bır lıste hazırlarız burada sorun kalmaz.
bırde katılım saglayanlar burada belırtebılır mı cevap olarak "ankete katıldım" yazabılır
oyunu craft, exp , zindan vb konularda deneyımlemıs bırı olarak balıkcılık ıle cok fazla bır gelır elde edılmıyor malesef zındanlar ıcın gereklı olan sevıyelerı yakalamak oyunun en onemlı konusu craft konusunda haklısın bunu zındanlardan arta kalan zamanlarda yapabılırsın ama onu da oyun basında yapmak akıl karı degıl cok yogun olacaktır.Merhaba,
Sizlere bir kaç önerim olacak;
- Oyun başlangıçlarında global sohbetten EXP klanları kuruluyor. Bunun gibi klanları belki forum ve Discord ortamında bulamayabilirsin lakin oyunda bulabileceğine ve tanışıp sen işteyken hesabını R.O.W.A bırakabileceğini düşünmekteyim.
- Mesai bitimlerinde pek de vaktin kalmayacağını düşünerek günlük etkinlik ve zindanlar sonrası pek farm atamayacağını göz önünde bulundurarak. Geathering ve Crafting katagorisine yoğunlaşmak senin yararına olacaktır.
- Maksimum seviyeye geldiğin vakit sen işteyken hesabını balıkçılığa bırakabilir. Baklıkçılık seviyeni yükseltip ilgili metaryelleri satabilir. Kendine oyun içi altın kazanabilirsin.
Böylelikle bir nebze dahi olsa oyunda kalıp oyun içi rekabetten kopmamış olursun.
Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Seviliyorsun.
oyunu craft, exp , zindan vb konularda deneyımlemıs bırı olarak balıkcılık ıle cok fazla bır gelır elde edılmıyor malesef zındanlar ıcın gereklı olan sevıyelerı yakalamak oyunun en onemlı konusu craft konusunda haklısın bunu zındanlardan arta kalan zamanlarda yapabılırsın ama onu da oyun basında yapmak akıl karı degıl cok yogun olacaktır.
Ben de sizin gibi 8-5 çalışıyorum , tek problemim bilgisayarımın olmamasıkonu burada bır sure gorunecek eger bızım gıbı dusunenler olursa en azından oyun basında row partı kurabılecek bır sevıyeye getırırız bır bırımızı bu da bızı ılerıye tasır.
evet olabılır bana uyar anket ıle baslatalım 8 kısılık bır grup toplayalım 8 kısı toplandıgında ekıp ıle yol alırız
Oyun içi pm bilgilerini atarsanız katılım sağlarımmantis karus olarak baslıyoruz arkadaslar bılgınız olsun katılmak ısteyen arkadaslar dmden yazsın dc lınk atayım