8/6 Çalışan Oyunda Ilerlemek Için Ne Yapmalı ?

DontJudgeMe

Üye
2 kısı katılmıs goruyorum 8 oldugunda burada sonucu paylasırım ekran goruntusu alıp ona gore karar verırız o zaman zaten katılanlar kendını bılıyor burada takıpte kalalım.

ccanayakin0734

Yeni Üye
ankete katılım saglayın en son bır lıste hazırlarız burada sorun kalmaz.

bırde katılım saglayanlar burada belırtebılır mı cevap olarak "ankete katıldım" yazabılır
aynen illa 8 kişi olmak zorunda değiliz müsait olmayan olur oyuna giremeyen olur ayarlarız onu bir şekilde ben katıldım zaten ankete

Onat

Üye
Merhaba,

Sizlere bir kaç önerim olacak;

- Oyun başlangıçlarında global sohbetten EXP klanları kuruluyor. Bunun gibi klanları belki forum ve Discord ortamında bulamayabilirsin lakin oyunda bulabileceğine ve tanışıp sen işteyken hesabını R.O.W.A bırakabileceğini düşünmekteyim.

- Mesai bitimlerinde pek de vaktin kalmayacağını düşünerek günlük etkinlik ve zindanlar sonrası pek farm atamayacağını göz önünde bulundurarak. Geathering ve Crafting katagorisine yoğunlaşmak senin yararına olacaktır.

- Maksimum seviyeye geldiğin vakit sen işteyken hesabını balıkçılığa bırakabilir. Baklıkçılık seviyeni yükseltip ilgili metaryelleri satabilir. Kendine oyun içi altın kazanabilirsin.

Böylelikle bir nebze dahi olsa oyunda kalıp oyun içi rekabetten kopmamış olursun.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Seviliyorsun.

DontJudgeMe

Üye
Merhaba,

Sizlere bir kaç önerim olacak;

- Oyun başlangıçlarında global sohbetten EXP klanları kuruluyor. Bunun gibi klanları belki forum ve Discord ortamında bulamayabilirsin lakin oyunda bulabileceğine ve tanışıp sen işteyken hesabını R.O.W.A bırakabileceğini düşünmekteyim.

- Mesai bitimlerinde pek de vaktin kalmayacağını düşünerek günlük etkinlik ve zindanlar sonrası pek farm atamayacağını göz önünde bulundurarak. Geathering ve Crafting katagorisine yoğunlaşmak senin yararına olacaktır.

- Maksimum seviyeye geldiğin vakit sen işteyken hesabını balıkçılığa bırakabilir. Baklıkçılık seviyeni yükseltip ilgili metaryelleri satabilir. Kendine oyun içi altın kazanabilirsin.

Böylelikle bir nebze dahi olsa oyunda kalıp oyun içi rekabetten kopmamış olursun.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Seviliyorsun.
oyunu craft, exp , zindan vb konularda deneyımlemıs bırı olarak balıkcılık ıle cok fazla bır gelır elde edılmıyor malesef zındanlar ıcın gereklı olan sevıyelerı yakalamak oyunun en onemlı konusu craft konusunda haklısın bunu zındanlardan arta kalan zamanlarda yapabılırsın ama onu da oyun basında yapmak akıl karı degıl cok yogun olacaktır.

Onat

Üye
oyunu craft, exp , zindan vb konularda deneyımlemıs bırı olarak balıkcılık ıle cok fazla bır gelır elde edılmıyor malesef zındanlar ıcın gereklı olan sevıyelerı yakalamak oyunun en onemlı konusu craft konusunda haklısın bunu zındanlardan arta kalan zamanlarda yapabılırsın ama onu da oyun basında yapmak akıl karı degıl cok yogun olacaktır.

Merhaba,

Balıkçılık mesleğinin ileriki seviyelerinin para bıraktığı kanaatindeyim. Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen;

• Carp, Catwish, Skipjack, Pigfish PK alanlarında PK atan insanların mutlaka çantasında bulundurması gereken balıklardır.
  • Ayrıca ileri seviyedeki balıklar cooking metaryeli olarak kullanıldığı için epey bi rağbet görmektedir.

Leveling aşamasını tamamlamış oyuncuların bilgisayarı kapalı kalacağına balıkta kalması bir getiri sağlayacaktır diye düşünüyorum böylelikle.

DontJudgeMe

Üye
ırtıbatta kalalım mutlaka bır bırımıze faydamız olacaktır. tek oynamak bazen sıkıcı oluyor. sıze ılettıgım yere katılın gunduz rowda partımız olur .

DontJudgeMe

Üye
dc kanalı ayarladım aslında sana da gonderdım davet katılmak ıstersen dmden

DontJudgeMe

Üye
mantis karus olarak baslıyoruz arkadaslar bılgınız olsun katılmak ısteyen arkadaslar dmden yazsın dc lınk atayım

Swollen

Yeni Üye
konu burada bır sure gorunecek eger bızım gıbı dusunenler olursa en azından oyun basında row partı kurabılecek bır sevıyeye getırırız bır bırımızı bu da bızı ılerıye tasır.
Ben de sizin gibi 8-5 çalışıyorum , tek problemim bilgisayarımın olmaması :) o problemi halletiğimde yeni sunucuda akşamdan akşama bir kaç bir şey yapabileceğim :)

IBoRiS

Üye
Sabah gidip Akşam gelenlerdenim.
18,30 da evde oluyorum 19:30 gibi pc başına geçip grup dragon dungeon giriyorum, 20:00 CFW, 20:30 İnferno, 21:15 Clan Dungeon etkinliklerine girip çıkışta partice kill görevlerine başlıyoruz, 2 sc 2 saat sürüyor. 25-100-75 kill görevlerini yapıp Kaleb dungeon girip kapatıyorum pc yi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt