8 pc gold satıcılarından bezdik !!!!

Otto

Üye
1 yıl sonra oyunda oyuncu kalmadığında. Beyler geri dönün rowla farmı kaldırdık bakın dediklerinde görürüm onları
Benim zoruma giden mana rpr hammer row için DV ye gidip para kasmaya çalışmak, 5 dakikada 1 slotun basılması, giden BP ler, tekrar slota dön başka birinin slota gelmesi kıyamet küfür macrocusuyla uğraş...

Kısacası ben bu kadar yorulurken, karakterimi güçlendiricem diye ona buna yem olup birilerini eğlendirirken böyle adamlar oyunun canını okuyorlar...

Bu oyunu çok seviyorum ve her geçen gün mekanik ve görsel olarak çok daha iyiye gittiğini görüyorum (bazı jobların ciddi problemleri var evet) ancak enayi yerine konmak hoşuma gitmiyor, hayat pahalılığı artarak devam edecek bunun herkes farkında, ben de dışarıda eğlenmektense buraya para yatırıp eğlenmeyi tercih ediyorum, benim gibi dolu insan var biliyorum,lütfen bizim gibileri küstürmeyin, iyi oyunlar herkese.

DeadLegion

Üye
Row aktifken ne drop vermeli, ne coin vermeli.
Kutu bile olmamalı.
Aynen oyle. Rowun getirilme amaci exp kasmak degil miydi? Madem oyle row acilabilen kanallarda diger kanallara gore sadece exp artisi olsun ne coin ne de drop atmasin. Row icin gerekli olan itemler magazada ucuza sunulsun hizlica exp kasmak isteyen biraksin rowa farm yapmak isteyen elle slotlarda kassin. Dungeon droplari artirilsin dungeon donsun. Ama afk farmdan kimse item almasin mumkunse.

UnreaL

Üye
Dostlar row aktifken drop ve coin veriyor ve basitçe iptal edilebilir.

Demekki vermesi gerekiyorki şuan veriyor :)

ClyDeBorrow

Üye
defalarca denk geldiğim olay şu - 2 mage row da 1 priest makroda :) sağ tık makro raporla yapıyorum her gün ama adam 2-3 haftadır orada 24 saat pc başında sanırım banlanmadığına göre ;)

ottomanfire

Üye
Ben sanırım oyunu bırakıyorum. Ne level kasılıyor ne birşey yapılıyor 62 de kaldık. Görev yapmak zor, rowsuz level kasmak zor. Pot parası desen ayrı dünya. Rogue oynuyorum ok 13dk da bir rpr istiyor. Günlük 100 lora felan verirsen lvl kasabilirsin sanırım sonra item olayı vs derken ooo. PK da slotlar full dolu zaten pot parası bile toplayamiyorum. Adam 80 lv PK da ne işi var

the0fear

Üye
Ben sanırım oyunu bırakıyorum. Ne level kasılıyor ne birşey yapılıyor 62 de kaldık. Görev yapmak zor, rowsuz level kasmak zor. Pot parası desen ayrı dünya. Rogue oynuyorum ok 13dk da bir rpr istiyor. Günlük 100 lora felan verirsen lvl kasabilirsin sanırım sonra item olayı vs derken ooo. PK da slotlar full dolu zaten pot parası bile toplayamiyorum. Adam 80 lv PK da ne işi var
sen dur daha item dizmeye kalksan item dizemiceksin çünkü pendantlar vs hep pazarcıların elinde

Gensuke

Üye
şu konuya hala bir admin bile cevap yazmadı beyler boşa uğraşmayalım bence yüneticiler demekki bu şekilde olmasını istiyor

Geoo

Üye
Ah ah aylar önce yayın açıp tek tek tren slotlarını gösterdim dedim ki bütün slotlar dolacak kimse görev ve farm atamayacak diye. Böyle bir oyun sistemi olamaz yokta zaten ben knigyt falan oynamadım ama bir oyun yapıyorsanız bu trenciler oyunculara zarar veriyorsa bu işin şimdiye kadar çoktan bitmesi gerekirdi. O slotlarda adam siteye gb satacak diye ben oyun keyfinden oluyorsam ve bu durum aylardır bu şekilde devam ediyorsa etsinde zaten. Hayırlı işler diyelim adamlara ne yapabilirsiniz ki başka.

Otto

Üye
Gelinen son noktaya x sitelerden girip bakabilirsiniz.

Acilen bir şeylerin değişmesi şart.

the0fear

Üye
Gelinen son noktaya x sitelerden girip bakabilirsiniz.

Acilen bir şeylerin değişmesi şart.
sıkıntı yok markete %10 ap arttıran 100m'e alınan bir ürün getirirler geri gb artar, yoksa oyuna para yatırmayan bu 8xcharlar napar? oyunu mu bıraksınlar, yada 90, 95 cap gelir row'a %50 zam yaparlar döner gider bu

ClyDeBorrow

Üye
Ah ah aylar önce yayın açıp tek tek tren slotlarını gösterdim dedim ki bütün slotlar dolacak kimse görev ve farm atamayacak diye. Böyle bir oyun sistemi olamaz yokta zaten ben knigyt falan oynamadım ama bir oyun yapıyorsanız bu trenciler oyunculara zarar veriyorsa bu işin şimdiye kadar çoktan bitmesi gerekirdi. O slotlarda adam siteye gb satacak diye ben oyun keyfinden oluyorsam ve bu durum aylardır bu şekilde devam ediyorsa etsinde zaten. Hayırlı işler diyelim adamlara ne yapabilirsiniz ki başka.
biraz önce önümden 7 rogue 1 priest koştu sadece priestte kıyafet vardı rogue ler çıplaktı :) bakalım kasıp hangi slota çökecek... yazıklar olsun

gamerpharmacist

Üye
8 charin 1 pc den girmesi seklinde bir multi yok, sizi tilt etmek icin soylemis. Ayrica son guncelleme ile droplar ve coinler kisildi yaklasik %60 oraninda dikkat ederseniz, cop slotlari bosaldi. Bakalim neler olacak

priesttt

Üye
8 charin 1 pc den girmesi seklinde bir multi yok, sizi tilt etmek icin soylemis. Ayrica son guncelleme ile droplar ve coinler kisildi yaklasik %60 oraninda dikkat ederseniz, cop slotlari bosaldi. Bakalim neler olacak
venom golemde mageler şakır şakır kasıyor, hearthseeker yağıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt