1 yıl sonra oyunda oyuncu kalmadığında. Beyler geri dönün rowla farmı kaldırdık bakın dediklerinde görürüm onları
1 yıl sonra oyunda oyuncu kalmadığında. Beyler geri dönün rowla farmı kaldırdık bakın dediklerinde görürüm onları
Benim zoruma giden mana rpr hammer row için DV ye gidip para kasmaya çalışmak, 5 dakikada 1 slotun basılması, giden BP ler, tekrar slota dön başka birinin slota gelmesi kıyamet küfür macrocusuyla uğraş...1 yıl sonra oyunda oyuncu kalmadığında. Beyler geri dönün rowla farmı kaldırdık bakın dediklerinde görürüm onları
Aynen oyle. Rowun getirilme amaci exp kasmak degil miydi? Madem oyle row acilabilen kanallarda diger kanallara gore sadece exp artisi olsun ne coin ne de drop atmasin. Row icin gerekli olan itemler magazada ucuza sunulsun hizlica exp kasmak isteyen biraksin rowa farm yapmak isteyen elle slotlarda kassin. Dungeon droplari artirilsin dungeon donsun. Ama afk farmdan kimse item almasin mumkunse.Row aktifken ne drop vermeli, ne coin vermeli.
Kutu bile olmamalı.
sen dur daha item dizmeye kalksan item dizemiceksin çünkü pendantlar vs hep pazarcıların elindeBen sanırım oyunu bırakıyorum. Ne level kasılıyor ne birşey yapılıyor 62 de kaldık. Görev yapmak zor, rowsuz level kasmak zor. Pot parası desen ayrı dünya. Rogue oynuyorum ok 13dk da bir rpr istiyor. Günlük 100 lora felan verirsen lvl kasabilirsin sanırım sonra item olayı vs derken ooo. PK da slotlar full dolu zaten pot parası bile toplayamiyorum. Adam 80 lv PK da ne işi var
sıkıntı yok markete %10 ap arttıran 100m'e alınan bir ürün getirirler geri gb artar, yoksa oyuna para yatırmayan bu 8xcharlar napar? oyunu mu bıraksınlar, yada 90, 95 cap gelir row'a %50 zam yaparlar döner gider buGelinen son noktaya x sitelerden girip bakabilirsiniz.
Acilen bir şeylerin değişmesi şart.
biraz önce önümden 7 rogue 1 priest koştu sadece priestte kıyafet vardı rogue ler çıplaktıAh ah aylar önce yayın açıp tek tek tren slotlarını gösterdim dedim ki bütün slotlar dolacak kimse görev ve farm atamayacak diye. Böyle bir oyun sistemi olamaz yokta zaten ben knigyt falan oynamadım ama bir oyun yapıyorsanız bu trenciler oyunculara zarar veriyorsa bu işin şimdiye kadar çoktan bitmesi gerekirdi. O slotlarda adam siteye gb satacak diye ben oyun keyfinden oluyorsam ve bu durum aylardır bu şekilde devam ediyorsa etsinde zaten. Hayırlı işler diyelim adamlara ne yapabilirsiniz ki başka.
venom golemde mageler şakır şakır kasıyor, hearthseeker yağıyor8 charin 1 pc den girmesi seklinde bir multi yok, sizi tilt etmek icin soylemis. Ayrica son guncelleme ile droplar ve coinler kisildi yaklasik %60 oraninda dikkat ederseniz, cop slotlari bosaldi. Bakalim neler olacak
kanka o adamı takma 16pc ile farm atıyor o. Oyüzden 8xleri savunuyorvenom golemde mageler şakır şakır kasıyor, hearthseeker yağıyor