Öneri Alfa 2 yi Bıraktık ! Yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANGEL

Üye
Exp kasmanın zorluğundan dolayı herkes yavaş yavaş alfayı terk etmekte! kendimden örnek vereyim son 3 günde toplam 3 saat ya girdim ya girmedim.
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce on yüz bin milyon tane mob kesmek istemiyor!
Tabiki officialde exp kasmak zor olabilir,bunu anlarım,çünkü o zaman karakterler kalıcı olacak.
Önerilerim:
1-afk iken oturmada exp gelmesi
2-exp scrolların %100 yapılması
3-%500 exp event getirilmesi
4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.(alfaya özel ayar yapılması lazım ve duyurulmalı alfaya özel olduğu)warrior olarak daha elimize bi reaper alamadık.zaten ofline merchantta tüm itemlerimiz gitti yok ortada sırrra kadem bastı ve düzeltilmedi.
5-50-60 lvl arasına en az 50 görev daha konulmalı-gerçekten çok zor 50-60 arası
6- alfa bitmeden herkes tüm lvlları tecrübe edebilmeli diye düşünüyorum.

umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak.

Son düzenleme:

Louiss

Üye
Tüm lwl ları tecrübe edebilmeli derken skill lerden bahsetmişsiniz sanırım. O konular betaya geçildiğinde ele alınacak diye açıklama yapıldı.
Şuan pve kısmını yani exp görev dengesini, mercant ve optimizasyon ile uğraşıyorlar. Zaten 7 kat exp alıyoruz, exp sc ise npc de. Biz bunlar olmadan kastık. Sizde, bizim yaptığımız hatayı yapmayın ve hemen 70 olmayı istemeyin. Çünkü yapacak birşey yok. Direk alt f4 atıyorsun bir zaman sonra.
--Ayrıca yorum atan arkadaşlar 49 da bıraktım 51 de bırakdım demiş. 7x exp durumunda böyle konuşuyorsanız, offical"e hiç başlamayın derim :)

tatar889

Üye
durumm boyle olursa tabiki de baslamam ben gunde 8-12 saatimi oyuna veremem maximum 1-2 ve son levele 1 senede kasabileceksem hic baslamam

osmanyeginoglu

Üye
bizde 4 kişi alfayı bıraktık.
alfa kardeşim bu silinecek expi niye kasalım.58 lvle kadar kastım yeter gına geldi :D

Louiss

Üye
İşte bu sistemi geliştirmeleri gerekiyor, sizde forumda dile getirerek geliştirmelerine yardımcı olun. Tabiki 12 saat soluksuz mob keserek kasanlar bizde önde olacak. Çünkü en değerli olan şey "zaman" ayırıyor pc basında. Akşam işten gelen için (3-4saat oynayan kitle) EXP çeşitliliği getirilmesi lazım. Çok çeşitli görevler getirilmesi lazım. (solo zindan ve etkinlikler hariç) Map içinde gizli npc ler kovalayarak exp almak mesela ( map çok büyük, güzel olabilir, chat görevleri gibi). Dorion da başlangıc seviyerlere yardım ederek ya da sorularını yanıtlayarak (şu şurdadır, şunu şuraya vericeksin, şunu şurdan alıcaksın vs) , kişisel oy kasmak. Karşılıklı 2 kişi de yararlı olarak faydalanmış olur. Çünkü bunu her oyunda görüyorum, yardım için pm den birşey sorunca kimse cevap vermiyor, bencillik üst seviyede. ( bana birisi yardım etti mesela, infodan o kişiye 1-5 arası yıldız verme) Bu rate ler bize belirli bir seviyede %1 %2 exp rate versin. Bunu inanılmaz çeşitlendirebilirsin.Civciv sistemi mesela.
--Mod arkadaşlarıdan, bu tavsiyemi iletmelerini istiyorum.

Aerin

A
Exp kasmanın zorluğundan dolayı herkes yavaş yavaş alfayı terk etmekte! kendimden örnek vereyim son 3 günde toplam 3 saat ya girdim ya girmedim.
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce mob kesmek istemiyor!
Tabiki officialde exp kasmak zor olabilir,bunu anlarım,çünkü o zaman karakterler kalıcı olacak.
Ben de artık geceleri 1-2 saat giriyorum, onda da solo olduğum için max 1 veya 2 görev yapabiliyorum çünkü silah çıkmıyor, görev silahları çok geç geliyor, hasar çıkmıyor. Hatta dün 1 görevi bitiremeden bunaldım alt f4 bastım. 5k canı olan mobla salak salak 300-400 hasarla savaşıyoruz.

4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.
Bu neden yapılmadı anlamış değilim. Hatta bize oyundaki bütün silahları verebilirlerdi denememiz için. Onun yerine sadece geç gelen, yetersiz görev silahları var.

48lv de gelen görev silahının 40-42 gibi gelmesi lazım ki o görevleri doğru düzgün yapabilelim, o silah bile öyle çok büyük fark değil, 400 yerine 600 vurduruyor. Kimse gelip silah al + bas falan demesin. Rare silah basmak ucuz değil, o levelde üstünde 1.5m para oluyor, onunla da 2 kere + basmayı deniyorsun, geçmezse parasız kalıyorsun. Bazıları gibi gb alamam.

Warrior'u 51lvde bıraktım girmiyorum haftalardır.

umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak
Son 3 gündür slotlar bomboş, 43lv priest var görevlerimi yapacak kimseyi bulamıyorum.

SdnssAteist

Üye
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce mob kesmek istemiyor!
Önerilerim:
1-afk iken oturmada exp gelmesi
2-exp scrolların %100 yapılması
3-%500 exp event getirilmesi
4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.(alfaya özel ayar yapılması lazım ve duyurulmalı alfaya özel olduğu)warrior olarak daha elimize bi reaper alamadık.zaten ofline merchantta tüm itemlerimiz gitti yok ortada sırrra kadem bastı ve düzeltilmedi.
6- alfa bitmeden herkes tüm lvlları tecrübe edebilmeli diye düşünüyorum.

umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak.
Bu konuda kendimden örnek vereyim solo oynuyorum ve exp de kasabiliyorum oyunada devam ediyorum. :D

ANGEL

Üye
Biraz abartı olmuş sanki
neresi abartı olmuş?

Alfada olduğumuzu ve kastığımız karakterlerin silineceğini tekrar hatırlatırım.
Alfa bitmeden ben 59 lvl olamazsam,hagard yada hadar haritasını nasıl test edebilirim? gördüğüm eksikleri,yanlışları nasıl iletebilirim?
70 olmadan pk atmam mantıksız,çünkü önüne gelen tekliyor şu anda,pk atamazsam o bölümle ilgili önerilerimi nasıl yapabilirim?

Tüm lwl ları tecrübe edebilmeli derken skill lerden bahsetmişsiniz sanırım. O konular betaya geçildiğinde ele alınacak diye açıklama yapıldı.
Şuan pve kısmını yani exp görev dengesini, mercant ve optimizasyon ile uğraşıyorlar. Zaten 7 kat exp alıyoruz, exp sc ise npc de. Biz bunlar olmadan kastık. Sizde, bizim yaptığımız hatayı yapmayın ve hemen 70 olmayı istemeyin. Çünkü yapacak birşey yok. Direk alt f4 atıyorsun bir zaman sonra.
--Ayrıca yorum atan arkadaşlar 49 da bıraktım 51 de bırakdım demiş. 7x exp durumunda böyle konuşuyorsanız, offical"e hiç başlamayın derim :)
officialde zor olabilir bunu anlarım kardeşim,çünkü karakterler silinmeyecek,sürekli geliştirebiliceksin,ama 1 ay sonra silinecek bir karakter için insanların zaman sınırlarını bu kadar zorlamak bana doğru gelmedi.

Bu konuda kendimden örnek vereyim solo oynuyorum ve exp de kasabiliyorum oyunada devam ediyorum. :D
anlıyorum seni.bekarsın,çoluk çocuk yok,makroda açmışsın,hayat sana güzel :D

Son düzenleme:

Tauriel

Üye
Oyunda tüm itemlere bir lokasyonda erişip deneyebilme taraftarayım ancak sıkıntı aynı seviyede 4-5 tane item yok.
Oyunda maalesef "en iyi silah/en iyi armor" kavramı var. Bu kavram sebebiyle örneğin armor olarak "hadi test edeyim" diyebileceğin hiç item yok.
Gidip herkes elite level ürünleri alıp devam edecek. X armorunun şöyle bir negatif durumu var, Y armorunun şöyle bir negatif durumu var. X ve Y şöyle kullanılabilir diye bir şey yok.
Maalesef oyunu oynadıkça item konusunda çok ciddi bir copy/paste durumu olduğunu fark ettim. RUNE olması da bunu değiştirmiyor maalesef.
Keşke kullanıcının seçim yapabileceği 5-6 tane item çeşidi olsa. Ben gidip tek bir itemı en üst seviyeye çekmeye çalışmayı doğru bulmuyorum.

Aerin

A
Oyunda tüm itemlere bir lokasyonda erişip deneyebilme taraftarayım ancak sıkıntı aynı seviyede 4-5 tane item yok.
Oyunda maalesef "en iyi silah/en iyi armor" kavramı var. Bu kavram sebebiyle örneğin armor olarak "hadi test edeyim" diyebileceğin hiç item yok.
Gidip herkes elite level ürünleri alıp devam edecek. X armorunun şöyle bir negatif durumu var, Y armorunun şöyle bir negatif durumu var. X ve Y şöyle kullanılabilir diye bir şey yok.
Maalesef oyunu oynadıkça item konusunda çok ciddi bir copy/paste durumu olduğunu fark ettim. RUNE olması da bunu değiştirmiyor maalesef.
Keşke kullanıcının seçim yapabileceği 5-6 tane item çeşidi olsa. Ben gidip tek bir itemı en üst seviyeye çekmeye çalışmayı doğru bulmuyorum.

Şövalyeden alındığı için böyle, bence de saçma. Kasacağın builde göre statları olan değişik zırhlar olmalı. 1-2-3-4 diye gitmemeli. Şuan tek fark zırha bastığın Str-Hp-Dex vs bonusu.

ANGEL

Üye
konuyu dağıtmayalım arkadaşlar ,rica ediyorum :D.

bir şekilde makro şu bu kullanıp 70 olan bir grup ve hile kullanmayan yada yardımcı araçlar kullanmayan 50li lvllarda takılmış bir grup

oyundaki bu 2 grupta oyundan sıkıldılar bu süreçte.

bu 2 grubuda oyunun içine tekrar çekecek yenilikler gelecekmi?

Alfa biliyoruz test için ama yakında test yapacak kimse kalmayacak oyunda.

bu konuya katılan yada katılmayan arkadaşları görelim.

ANGEL

Üye
Ben de bıraktım kasmayı, betayı bekliyorum. Tam sürümde de kasmak zor olursa oynayabileceğimi zannetmiyorum.
dostum şu an 56 lvl %95teyim
57 olabilmem için 50 tane daha mob kesmem lazım,yaklaşık 1 saatimi alıcak,bakalım 57 yi görmek isterim 1 saat ayırırsam bu gece 57 olabilicem,ama sonrasını kestiremiyorum.acil bişeyler düşünülmeli ve yapılmalı.

Legadema

Üye
Lwl kasmak kimileri için gerçekten zordur, bazı oyuncular 24 saat oynar lwl kasar bazıları da 2,3 saat vakit ayırabilir herkesin bir özel hayatı var. Ben işten gelip önce aileme ve çocuklarıma vakit ayırmam lazım ondan sonra günde 2-3 saat oyunda kalabilirim, ama aynı zamanda da diğer oyuncularla mücadele edebilmem gerekir. Rise Online yöneticileri de işte bu gibi çeşitli oyuncuları tatmin edebilmek için bir şeyler yapmalıdır;

Mesela
  • exp kasabilen kişilerin exp lerini oyun içi coins ile satabilmesi.
  • görevlerin ödülleri en azından istenilen exp nin %30-40 ını vermeli
  • her ne şekilde olursa olsun bence ilk gün ile 5-10 yıl sonrası da aynı olmalı, birkaç zaman sonra lwl jump gibi saçmalıklar olmamalı herkes aynı şekilde seviye almalı.

Ayrıca şahsi olarak artık mmo oyunlar da lwl kasmanın pek ihtiyaç olmaması gerekmektedir, mücadelede öncelik ekip>oynayış>item>lwl olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt