Öneri Alfa 2 yi Bıraktık ! Yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheUprising

Üye
Saysana yüzlerce MMORPG'yi çok merak ettim. Hangisini ne kadar süre oynadığını falan da yaz. YÜZLERCE mmorpg varmış piyasada da bizim haberimiz yokmuş. Bildiklerini değil, oynadıklarını yaz, en az 200 tane bekliyorum.
Sen kimsin sana kendimi kanıtlamaya çalışacağım ?

Aerin

A
Abartmazsa ölecek hastalığının ilacı bulundu diyorlar dene istersen. Yüzlerce mmorpg oynamış. Yüzlerce. Evet tamam.

Bright Lord

Üye
Süreç yanlış kurgulanmış, tüm mekanikleri test ettirirken aynı zamanda kullanıcıyı sıkmamak ve zaman kaybettirmemek için alpha-beta özel bir yapı kurgulanmalıydı, vizyon zamanla gelişicek inş. :D

TommyVercetti

Üye
:D gözlerinden dolayı. evet. anlıyorum balım.

Endgame dediğim şey kişiden kişiye değişen bir şeyse neden farklı endgamelerin olabilmesi için ortaya atılan fikirleri malum parti seçmeni gibi reddediyorsun dostum? Albion dediğim oyunda pk esnasında itemlerin yere düşmesinin konumuzla ne alakası var tam olarak? Ya da itemlerin, skill geliştirmelerinin satın alınabilmesinin konumuzla ne alakası var? Bunlar şu anda bu oyunda yok mu sence? Hesap satışını önleyen ne var? Alfada bile item satışı oldu? Sırf konuşmuş olmak için konuşuyor, bu sebeple de saçmalamaktan öteye geçemiyorsun.

Bu oyun bu haliyle knight online'ın grafiği güncellenmiş bir pvpsinden farklı değil. Oynamak istediğiniz buysa ben yokum, kendin gibi düşünen insanlarla beraber 100 kişi boş czde farm yaparsınız olur biter. Okuduğunu anlamaktan ya da saçmalamadan referans vermekten aciz insanlarla tartışmayı sevmiyorum. Evet seni kastettim. Zoruna gittiyse ağlayarak günlüğüne yazabilir, ya da profil fotoğrafına shopladığın anime karakterine anlatabilirsin.

wolfphenom

Üye
her gün 2 3 saat girerim ondada 1saat exp 1 saat gorev 64 lvlim pk gidiom dolaniom bazen bos bos bug hata ariyorum her gittiğim görevde bazen skillerin damage farkini test ediyorum şu okcularin oklari ya pede ya baska biyere takilip buga giriyor hala cözüm bulamadilar

TommyVercetti

Üye
- Bu arada ENGELLENDİN
Yha shhenn bnniii englledn mhii .s.S.s.s

DSp7znHXcAEdFME.jpg
"Dünyalı dostum, anlamadın galiba. ENGELLENDİN!" sdfghjgkhgfdsafsdgfsg

SdnssAteist

Üye
Evet ben karar veririm , gözlemlerimden dolayı - emek veren kitleye boş beleş sıfatını nasıl yakıştırdığın gibi , albion dediğin oyun , pk sırasında tüm itemlerinin yere düşebildği bir oyun oynamasak anlatacaksin ayrıca p2w nin kralıdır oyun ve dediğin skill geliştirimeleride gerçek parayla satin alabilrsin uzatmaya gerek yok .

Benim bu oyunu ko yapmaya çaliştiğima nerden kapıldın bilmiyorum , yazdiğim yazının belliki hepsini okumamışssın geliştirici ekibin söylediklerinide söylememe rağmen hala bana ko ve albion arasındaki oyuncu farkınu söylüyorsun paşam B A N A N E ko dan ? B A N A N E Albiondan?

şuan oynadığımız oyun Rise Online World ve geliştirilme aşamasında bir oyun , sen gelip burda , mekanik olsun , clanlar raid mekaniklerini taktiklerini 50 dakikalık videolar ile anlatsın , böyle hardcore pve bir content istediğini belirtiyorsun ve diyorsunki ya ama ben çalışan adamım "2 saat " girebileceğim , BDO da Mena ve EU Olmak üzere tam 5 yıl oynadım , menada şuan no p2w full pen 14 caphras level karakterim hali hazırda duruyor , BDO da herşeyden exp alırsın , life skill yaparken evinde otururkende ama spottaki adam kadar hızlı level alamazsın ve BDO dedğin oyun full online olmanı ve zaman vermeni gerektiren en yüksek oyunlardan biridir , zaman isteme konusunda.

Endgame dediğin şey kişiden kişiye değişen birşeydir , ama ortak olan şey levelingtir , MMORPG de leveling , end gamenin yarısını kapsar -
Belli levele gelmeden crafting yapamazsın , belli levele gelmeden o raidin bölgesine giremezsin
Crafting ve pve yapan adamın amacı ; şu son raidi şu dakika ile keslim ve 1st olalım ve bundan keyif alalimdır, bu topluluğ ya farmer dersin ya (CASUAL) oyuncu
Pvp takıntısı olan adam; Pve yapan crafting ile uğraşan adamdan itemi belli bir şekilde satın alıp , kendini geliştirir ve end game olur

Contentler , oyuncunun kendi başına eklediği şeyler değildir , oyun ve geliştirici firma buna izin vermediği sürece , ne bir pvp contenti nede pve contenti olabilir
insanlara sallamadan önce düşünmeni öneririm -
"Albion Online p2w nin kralıdır" demişsiniz emin misin p2w kralı olduğuna nedir sana gore albiondaki p2w olayı açıklayabilir mısın ? bana göre albion piyasada p2w olmayan oyunlarda biri . sana göre p2w kralı Peki örneğini verebilir misin? pk da eşylar düşüyor demişsin evet düşüyor ama o olay çok farklı albinon olayı çok farklı wow knight kıyaslama yapmayın albion online sandbox tarzı bir oyundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt