Evet ben karar veririm , gözlemlerimden dolayı - emek veren kitleye boş beleş sıfatını nasıl yakıştırdığın gibi , albion dediğin oyun , pk sırasında tüm itemlerinin yere düşebildği bir oyun oynamasak anlatacaksin ayrıca p2w nin kralıdır oyun ve dediğin skill geliştirimeleride gerçek parayla satin alabilrsin uzatmaya gerek yok .
Benim bu oyunu ko yapmaya çaliştiğima nerden kapıldın bilmiyorum , yazdiğim yazının belliki hepsini okumamışssın geliştirici ekibin söylediklerinide söylememe rağmen hala bana ko ve albion arasındaki oyuncu farkınu söylüyorsun paşam B A N A N E ko dan ? B A N A N E Albiondan?
şuan oynadığımız oyun Rise Online World ve geliştirilme aşamasında bir oyun , sen gelip burda , mekanik olsun , clanlar raid mekaniklerini taktiklerini 50 dakikalık videolar ile anlatsın , böyle hardcore pve bir content istediğini belirtiyorsun ve diyorsunki ya ama ben çalışan adamım "2 saat " girebileceğim , BDO da Mena ve EU Olmak üzere tam 5 yıl oynadım , menada şuan no p2w full pen 14 caphras level karakterim hali hazırda duruyor , BDO da herşeyden exp alırsın , life skill yaparken evinde otururkende ama spottaki adam kadar hızlı level alamazsın ve BDO dedğin oyun full online olmanı ve zaman vermeni gerektiren en yüksek oyunlardan biridir , zaman isteme konusunda.
Endgame dediğin şey kişiden kişiye değişen birşeydir , ama ortak olan şey levelingtir , MMORPG de leveling , end gamenin yarısını kapsar -
Belli levele gelmeden crafting yapamazsın , belli levele gelmeden o raidin bölgesine giremezsin
Crafting ve pve yapan adamın amacı ; şu son raidi şu dakika ile keslim ve 1st olalım ve bundan keyif alalimdır, bu topluluğ ya farmer dersin ya (CASUAL) oyuncu
Pvp takıntısı olan adam; Pve yapan crafting ile uğraşan adamdan itemi belli bir şekilde satın alıp , kendini geliştirir ve end game olur
Contentler , oyuncunun kendi başına eklediği şeyler değildir , oyun ve geliştirici firma buna izin vermediği sürece , ne bir pvp contenti nede pve contenti olabilir
insanlara sallamadan önce düşünmeni öneririm -