Öneri Alfa 2 yi Bıraktık ! Yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANGEL

Üye
oyunu bırakanlar buraya...

sebeplerini yazarsanız sevinirim,yönetime yardımcı olacaktır.

Shikato

Üye
oyunu bırakanlar buraya...

sebeplerini yazarsanız sevinirim,yönetime yardımcı olacaktır.
Oyunu bırakmadım ama alfa testi bırakmamın sebebi. Alfa testi yeterli bulamadım. Güncellemeler güzel ama yeterli değil zaman ile olacak şeyler. 2- Kanser kitlenin oyuna gelişi slot kavgalara daha alfa testen item muhabbetleri satılmaya kalkılması silenecek eşyalar için çok fazla afra tafra yapan bir topluluk diye bilirim. Lakin oyunun official sürümüne kadar girmeyeceğim bekleyeceğim belki bunlar kaybolur

VelvetNoir

Üye
Bende arada giriyorum artık oynayasım yok. Oyundaki hataları deneyimlemek ve bildirmek için bütün gün exp için canavar kesmek tuhafıma gidiyor. Pkyı deneyimleyebilmek için item yapma sorunu yüzünden saçmalaştı. İtemin yokken pk tam anlamıyla deneyimlenemiyor. Oyun zorluğundan çoğu kişi bulduğu bugları lehine kullanıp uzun zaman sonra ekibe bildiriyor. Zaten alfada rekabet olunca olacağı bu açıkcası.

adolf

Üye
Arkadaşlar 3 günde 69 lvl oldum görevler 8.3 x fazla veriyor zaten exp nasıl kasamıyorsunuz anlamıyorum? Ne bekliyorsun bir mob kes lvl al mantığı mı? Gerçekten Türk topluluğu anlamak güç.

VelvetNoir

Üye
Aslında expin zor olması ve makro kullanılması bir yandan iyi bir durum. Neden dersek eğer oyunun hile koruması Easy Anticheat düzenli oyun verisi topluyor loglardan. Donanımsal ve yazılımsal arka plan araştırmasıda yapıyor bir yandan. Çoğu kişiyede uyarılar gitmeye başladı oyunda makro ile ilgili. Official çıktığı zaman çoğu makro kullanılamaz hale gelicek. Son derece profesyönel bir yazılım çünkü. Donanımsal makroyu rahatça kavrayabilecek durumda. Çoğu yönden son derece vasat olan VAC koruması bile donanımsal makroyu ayırt edebiliyor çoğu zaman. Kısacası mouse makrosu zor fark edilcebilecek birşey değil.

ANGEL

Üye
Arkadaşlar 3 günde 69 lvl oldum görevler 8.3 x fazla veriyor zaten exp nasıl kasamıyorsunuz anlamıyorum? Ne bekliyorsun bir mob kes lvl al mantığı mı? Gerçekten Türk topluluğu anlamak güç.
daha önceki mesajlarımda bahsettiğim, 4. üzüldüğüm nokta.
gerçekten nokta .
.

adolf

Üye
Ne makro kullandım ne bug ne saçmalıyorsun sen günde 1 saat oyuna giriyorsun sonra diyorsun ki kasamadım. MMORPG oynuyorsun vakit ayırman gerekiyor. Herkes KO'nun ilk dönemlerindeki gibi oyun istiyor 2006-2007 döneminde KO'ya başlayan bir birey olarak kaç ayda 60 lvl olduğumuzu kaç gün boyunca Apostle slotundan Harpy slotundan çıkmadığımızı bahsetmemi ister misin lütfen saçmalayın. Bir günde iki günde herkesin full lvl full item olduğu bir oyun istiyorsanız gidin mario falan oynayın. Sen kendi düşüncelerini dile getirmişsin bende kendi düşüncelerimi dile getirmişim.

Haddar'da 60 lvl den sonra açılan tüm görevler neredeyse her lvlde 1 lvl atlatıyor seni oyunu tam deneyimlemeyip 45-50 lvl e gelip oyun çok zor ben bırakıyorum demek nasıl bir mantık

Oyundaki ismim ArbeitMatchFrei buraya bir yönetici gelsin oyun loglarıma baksın makro mu kullanmışım bug mu açıklasın herkese. Öyle deli gibi bir itemim de yok hala görev itemiyle dolaşıyorum. Siz mmorpg oyunu oynamasını bilmiyorsunuz olay bu.

ANGEL

Üye
Ne makro kullandım ne bug ne saçmalıyorsun sen günde 1 saat oyuna giriyorsun sonra diyorsun ki kasamadım. MMORPG oynuyorsun vakit ayırman gerekiyor. Herkes KO'nun ilk dönemlerindeki gibi oyun istiyor 2006-2007 döneminde KO'ya başlayan bir birey olarak kaç ayda 60 lvl olduğumuzu kaç gün boyunca Apostle slotundan Harpy slotundan çıkmadığımızı bahsetmemi ister misin lütfen saçmalayın. Bir günde iki günde herkesin full lvl full item olduğu bir oyun istiyorsanız gidin mario falan oynayın. Sen kendi düşüncelerini dile getirmişsin bende kendi düşüncelerimi dile getirmişim.
Sayın kardeşim,official sürümde dahada zor olacak bunu biliyorum ve zorda olmasını isterim zaten.
Şu an bu kadar emek harcadığımız bu karakterler silinecek,oyuncuları sence Alfa-2 de bu kadar zorlamaya gerek varmıydı?

bi2le

Üye
Bizde bıraktık. PvP namına en ufak bir şey deneyemedim neden çünkü dupe yapmadık. Alpha diyen arkadaşlara şunu söyliyim, PvP'de bu oyunun bir içeriği ve biz tek yediğimiz için PvP'de kaç vuruyoruz onu bile deneyemedik. Dorion Belediyesi sanki raptor 7 dağıtmış herkese.

TommyVercetti

Üye
Oyundaki ismim ArbeitMatchFrei buraya bir yönetici gelsin oyun loglarıma baksın makro mu kullanmışım bug mu açıklasın herkese. Öyle deli gibi bir itemim de yok hala görev itemiyle dolaşıyorum. Siz mmorpg oyunu oynamasını bilmiyorsunuz olay bu.
MMORPG kavramını bu forumda geçen konuşmalardan öğrenmiş, geçmişi sadece Knight Online'dan ibaret oyuncular çıkıp diğerleri farklı fikirler beyan ediyor diye "MMORPG oynamayı bilmiyorsunuz, emek ister emeeek" gibi kahvehane ağzıyla yorumlar yapıyor...

Bir MMORPG'nin ulaşılabilecek son noktası levelden ibaret değildir güzel kardeşim benim. Tekrar tekrar yazmaktan usandım artık, 5 dakikanı ayırıp forumdaki diğer konularda insanlar nelerden bahsetmiş bir göz at. Ödünüz kopuyor farklı bir şey olacak diye.

ANGEL

Üye
MMORPG kavramını bu forumda geçen konuşmalardan öğrenmiş, geçmişi sadece Knight Online'dan ibaret oyuncular çıkıp diğerleri farklı fikirler beyan ediyor diye "MMORPG oynamayı bilmiyorsunuz, emek ister emeeek" gibi kahvehane ağzıyla yorumlar yapıyor...

Bir MMORPG'nin ulaşılabilecek son noktası levelden ibaret değildir güzel kardeşim benim. Tekrar tekrar yazmaktan usandım artık, 5 dakikanı ayırıp forumdaki diğer konularda insanlar nelerden bahsetmiş bir göz at. Ödünüz kopuyor farklı bir şey olacak diye.
biz oynamayı bilmiyoruz kardeşim boşver..
onlar oynasın.
onlar biliyor.

Aerin

A
biz oynamayı bilmiyoruz kardeşim boşver..
onlar oynasın.
onlar biliyor.
Gene gelmiş 3 günde kastımcılar. Hala daha emek falan diyorlar, biz ne dersek diyelim anlamayacaklar alfa oyunda günde 10 saat kasmak zorunda bırakılmanın ne kadar gereksiz bir şey olduğunu. 3 gün boyunca hayatsızca en az 10 saat oynayarak kastın, bu süre içerisinde eminim 720 tane bug report yapıp üstüne 28 sayfa Times New Roman 10 font APA stili kullanarak Rise Online Önerileri adında makale yazmışsındır. Hatta bu makalen peer-reviewed olup journallarda yayınlanmıştır. Büyük emekçi olmak bunu gerektirir.

Sanıyorlar ki aynı mobdan 8000 tane kesince alpha test ettim. Artık öyle bir hale geldi ki bu kitle güldürmüyor bile. Helal sana be 3 günde kasmış aslan parçası, arkadaşa ödülünü getirelim. Bak şimdi gelir birazdan birisi bana cevap yazar "sonon çoft ronlo zorhon vor mo" diye.

Edit: Alfayı falan bir kenara bırakıyorum çünkü bu kitle oyunda bu kadar çok farm yapmanın az olduğunu daha çok olması gerektiğini iddia ediyor. Çok bilgili mmorpg profesörlerine soruyorum: Şuan popüler olan hangi MMORPG'de günde 10 saat mob kesiyorsunuz? Wow mu? FF14 mü? ESO mu? BDO mu? BnS mu? SW:TOR mu? GW2 mi? Lotro mu? Aeria Games oyunları mı? Nexon oyunları mı? Hangisi? Sakın bana aylık 1600 oyuncusu olan o leş balon oyunu örnek vermeyin, POPÜLER dedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cankiya

Üye
Arkadaşlar , acımasızca exp kastım item bastım item yaktım ,defalarca dc oldum ,rollback yedim,dc oldum askıda kaldım, butun haritaları gezdim ve her moba ( boss dahil ) atack yaptım,, exp bugunu inceledim, merchant yaptım, dupe yapmayı denedim, harıta sınırında bug aradım,dungeonda bug aradım ,olanı biteni şüphe duydugum herşeyi paylaştım,,sonuçta oyunun oficial de harika bir oyun olacagını ( işlemciden yemezse ) farkettim. Hangi oyun alfadayken kullanıcılarına açık olabilirki ,bu yuzden itemi leveli armoru şunu bunu es geçin ve var olan ortamı bir labaratuar gibi düşünün. Yarın bug olmayacak,dupe olmayacak ,açık olmayacak ,şartlar eşit düzgün olacak ,ekiplere ve bireylere açık bir ortam olacak..Zevk alarak inceleyin ve paylaşın gerisinin önemi yok .

Aerin

A
Arkadaşlar , acımasızca exp kastım item bastım item yaktım ,defalarca dc oldum ,rollback yedim,dc oldum askıda kaldım, butun haritaları gezdim ve her moba ( boss dahil ) atack yaptım,, exp bugunu inceledim, merchant yaptım, dupe yapmayı denedim, harıta sınırında bug aradım,dungeonda bug aradım ,olanı biteni şüphe duydugum herşeyi paylaştım,,sonuçta oyunun oficial de harika bir oyun olacagını ( işlemciden yemezse ) farkettim. Hangi oyun alfadayken kullanıcılarına açık olabilirki ,bu yuzden itemi leveli armoru şunu bunu es geçin ve var olan ortamı bir labaratuar gibi düşünün. Yarın bug olmayacak,dupe olmayacak ,açık olmayacak ,şartlar eşit düzgün olacak ,ekiplere ve bireylere açık bir ortam olacak..Zevk alarak inceleyin ve paylaşın gerisinin önemi yok .

Evet böyle toxic bir kitle olduktan sonra gerisinin önemi yok. Bu adamların slotları tuttuğu, pazarı domine ettiği, pvp'yi sadece sayılarıyla kontrol altına aldığı ortamda gerisinin hiçbir önemi yok. Bunların dışında bu kitle ne yapar eder yine dupe bulur, yine hile bulur, onlar düzeltilene kadar yine oyunu herkese zehir ederler.

ANGEL

Üye
foruma attığın 5 mesajlamı yaptın bunları?

zaten 3 mesajı bu konuya atmışsın :D

Aslında expin zor olması ve makro kullanılması bir yandan iyi bir durum. Neden dersek eğer oyunun hile koruması Easy Anticheat düzenli oyun verisi topluyor loglardan. Donanımsal ve yazılımsal arka plan araştırmasıda yapıyor bir yandan. Çoğu kişiyede uyarılar gitmeye başladı oyunda makro ile ilgili. Official çıktığı zaman çoğu makro kullanılamaz hale gelicek. Son derece profesyönel bir yazılım çünkü. Donanımsal makroyu rahatça kavrayabilecek durumda. Çoğu yönden son derece vasat olan VAC koruması bile donanımsal makroyu ayırt edebiliyor çoğu zaman. Kısacası mouse makrosu zor fark edilcebilecek birşey değil.
tamam anladık oyunun makroya karşı savunma geliştirebilmesi için makro serbest bırakıldı,ama bunu serbest bırakarak herkesin makro kullandığını varsayarak level almak alfada bu kadar zor olmamalıydı.
Sonuçta tamamen bu oyunu eliyle emeğiyle oynamak isteyen büyük bir sessiz çoğunluk var.

VelvetNoir

Üye
foruma attığın 5 mesajlamı yaptın bunları?

zaten 3 mesajı bu konuya atmışsın :D

tamam anladık oyunun makroya karşı savunma geliştirebilmesi için makro serbest bırakıldı,ama bunu serbest bırakarak herkesin makro kullandığını varsayarak level almak alfada bu kadar zor olmamalıydı.
Sonuçta tamamen bu oyunu eliyle emeğiyle oynamak isteyen büyük bir sessiz çoğunluk var.
O konuda katılıyorum exp zor olmamalı. Anlamsız günümüzde.

ODESZA

Üye
Alpha testi süresinde yalnızca görevleri yaparak maksimum seviyeye ulaşılması gerekli olmalıydı diye düşünüyorum. Amaç görevlerin ve mobların test edilmesi ise, her moba görev atanması bu testlerin yapılması için yeterli olacaktır ve olmalıydı. Ancak şu anda, yalnızca görevleri gerçekleştirerek maksimum seviyeye ulaşmak mümkün değil. Level yükseltmek için görev harici exp partiler kurulması ve bu amaç uğruna saatler harcanması kesinlikle mantıklı değil. Bende 54 level test sürecini bıraktım, çünkü "Alpha" test sürecinde olan bir oyun için işten eve geldikten sonra bana ayrılan değerli vaktimi, tamamen silinecek ve bir sonraki test veya resmi sürüme aktarılmayacak bir yapıya harcamak istemiyorum. Resmi yayınlanma döneminde level sistemi deneyim puanı dağılımları vs. konular değerlendirilebilir veya tartışılabilir. Ancak şu süreçte saatlerce süren bir çaba harcamak oldukça anlamsız diye düşünüyorum. Amaç görevlerin ve mobların test edilmesi ise bu konularla ilgili gerekli exp / level düzenlemesi gerçekleştirilmeliydi diye düşünüyorum.

ANGEL

Üye
Alpha testi süresinde yalnızca görevleri yaparak maksimum seviyeye ulaşılması gerekli olmalıydı diye düşünüyorum. Amaç görevlerin ve mobların test edilmesi ise, her moba görev atanması bu testlerin yapılması için yeterli olacaktır ve olmalıydı. Ancak şu anda, yalnızca görevleri gerçekleştirerek maksimum seviyeye ulaşmak mümkün değil. Level yükseltmek için görev harici exp partiler kurulması ve bu amaç uğruna saatler harcanması kesinlikle mantıklı değil. Bende 54 level test sürecini bıraktım, çünkü "Alpha" test sürecinde olan bir oyun için işten eve geldikten sonra bana ayrılan değerli vaktimi, tamamen silinecek ve bir sonraki test veya resmi sürüme aktarılmayacak bir yapıya harcamak istemiyorum. Resmi yayınlanma döneminde level sistemi deneyim puanı dağılımları vs. konular değerlendirilebilir veya tartışılabilir. Ancak şu süreçte saatlerce süren bir çaba harcamak oldukça anlamsız diye düşünüyorum. Amaç görevlerin ve mobların test edilmesi ise bu konularla ilgili gerekli exp / level düzenlemesi gerçekleştirilmeliydi diye düşünüyorum.
ağzını öpeyim,işte bu.

Yolcu

Üye
Arkadaşlar birde şöyle düşünelim bu alfa amaç bu şikayet ettiğiniz konu görevler exp vs. sizin istediğiniz gibi test yapıldı zaten. Dediğiniz gibi olsa bu alfa amacına ulaşmaz bütün oyuncular yarım günde exp kasar (Görevlerin %90 nı na bakan bile olmaz) 70 olur drop alır pvp koşar siz sanırım bunu istiyorsunuz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt