ANGEL
Üye

Exp kasmanın zorluğundan dolayı herkes yavaş yavaş alfayı terk etmekte! kendimden örnek vereyim son 3 günde toplam 3 saat ya girdim ya girmedim.
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce on yüz bin milyon tane mob kesmek istemiyor!
Tabiki officialde exp kasmak zor olabilir,bunu anlarım,çünkü o zaman karakterler kalıcı olacak.
Önerilerim:
1-afk iken oturmada exp gelmesi
2-exp scrolların %100 yapılması
3-%500 exp event getirilmesi
4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.(alfaya özel ayar yapılması lazım ve duyurulmalı alfaya özel olduğu)warrior olarak daha elimize bi reaper alamadık.zaten ofline merchantta tüm itemlerimiz gitti yok ortada sırrra kadem bastı ve düzeltilmedi.
5-50-60 lvl arasına en az 50 görev daha konulmalı-gerçekten çok zor 50-60 arası
6- alfa bitmeden herkes tüm lvlları tecrübe edebilmeli diye düşünüyorum.
umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak.
çünkü karakterler silinecek ve herkes silinecek bir karakter için saatlerce on yüz bin milyon tane mob kesmek istemiyor!
Tabiki officialde exp kasmak zor olabilir,bunu anlarım,çünkü o zaman karakterler kalıcı olacak.
Önerilerim:
1-afk iken oturmada exp gelmesi
2-exp scrolların %100 yapılması
3-%500 exp event getirilmesi
4-Drop oranları çok cimri,drop oranı yükseltilmeli,zaten itemler ve paralar silinecek bu ne cimriliktir anlamadım.(alfaya özel ayar yapılması lazım ve duyurulmalı alfaya özel olduğu)warrior olarak daha elimize bi reaper alamadık.zaten ofline merchantta tüm itemlerimiz gitti yok ortada sırrra kadem bastı ve düzeltilmedi.
5-50-60 lvl arasına en az 50 görev daha konulmalı-gerçekten çok zor 50-60 arası
6- alfa bitmeden herkes tüm lvlları tecrübe edebilmeli diye düşünüyorum.
umarım dikkate alırsınız yoksa 2-3 güne 1 tek oyuncu kalmayacak.
Son düzenleme: