Hedvein
Üye

Agalar foruma giriyorum, azıcık faydalı bir şeyler okuyalım, mantıklı argümanlar vardır el birliği ile ticket atalım yönetimle görüşelim diyorum ama...
Hangi konuya baksam alakalı alakasız bir BP Protestosu var,
Biri yazmış ''Balık Level Kasma ve Battle Priest Protesto''
Diğeri yazmış ''Upgrade Batışı ve Battle Priest Protesto''
Öteki yazmış ''Yeni Pet ve Battle Priest Protesto''
böyle böyle her konuda Priest gündemde
Bir şeyin de yordamı vardır, BP Savunmaya gelmedim umurumda da değil yiyeceği nerf. BP Oynamazsak açar Warrior oynarız, Mage oynarız, Archer oynarız.
İnsanların kusası geldi artık, dalga konusu oldunuz salın bence.
Artık hangi konuya girsem millet dalga geçiyor ''BP yüzünden itemların yanmış, Craft sistemi BP yüzünden gelmiyor'' diye gülüyor size millet.
BP Nerf yemezse oyunu bırakırız diyen var, yav oyuna maddi destek sağlayanlar bile bu kadar tehdit etmiyor, ciddi ciddi kanser kitle olma yolunda ilerliyorsunuz. Yazmayacaktım da ciddi manada o kadar irite edici konuşuluyor ki...
Güçlüyse açın bir BP oynayın sorun çözülsün nedir bu. Zaten quest setle tek atıyor diyorsunuz, masrafsız işte diz oyna farmını da yap.
Bana PK'da warrior güçlü geliyor girip warrior oynayıp geçiyorum. Bu kadar basit ya.
Mantıklı şekilde konuşanlara sözüm yok. Eleştirinin bir dozu var.
Her BP macro mu diyen ararsın, bu bpler illegal kasıyor zaten diyen mi ararsın, tank priest dışı job olmaz diyen mi ararsın.
Hangi konuya baksam alakalı alakasız bir BP Protestosu var,
Biri yazmış ''Balık Level Kasma ve Battle Priest Protesto''
Diğeri yazmış ''Upgrade Batışı ve Battle Priest Protesto''
Öteki yazmış ''Yeni Pet ve Battle Priest Protesto''
böyle böyle her konuda Priest gündemde
Bir şeyin de yordamı vardır, BP Savunmaya gelmedim umurumda da değil yiyeceği nerf. BP Oynamazsak açar Warrior oynarız, Mage oynarız, Archer oynarız.
İnsanların kusası geldi artık, dalga konusu oldunuz salın bence.
Artık hangi konuya girsem millet dalga geçiyor ''BP yüzünden itemların yanmış, Craft sistemi BP yüzünden gelmiyor'' diye gülüyor size millet.
BP Nerf yemezse oyunu bırakırız diyen var, yav oyuna maddi destek sağlayanlar bile bu kadar tehdit etmiyor, ciddi ciddi kanser kitle olma yolunda ilerliyorsunuz. Yazmayacaktım da ciddi manada o kadar irite edici konuşuluyor ki...
Güçlüyse açın bir BP oynayın sorun çözülsün nedir bu. Zaten quest setle tek atıyor diyorsunuz, masrafsız işte diz oyna farmını da yap.
Bana PK'da warrior güçlü geliyor girip warrior oynayıp geçiyorum. Bu kadar basit ya.
Mantıklı şekilde konuşanlara sözüm yok. Eleştirinin bir dozu var.
Her BP macro mu diyen ararsın, bu bpler illegal kasıyor zaten diyen mi ararsın, tank priest dışı job olmaz diyen mi ararsın.
Moderatör tarafında düzenlendi: