Açılan Her Başlığa ''Battle Priest Protesto'' Eklenme Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hedvein

Üye
Agalar foruma giriyorum, azıcık faydalı bir şeyler okuyalım, mantıklı argümanlar vardır el birliği ile ticket atalım yönetimle görüşelim diyorum ama...
Hangi konuya baksam alakalı alakasız bir BP Protestosu var,
Biri yazmış ''Balık Level Kasma ve Battle Priest Protesto''
Diğeri yazmış ''Upgrade Batışı ve Battle Priest Protesto''
Öteki yazmış ''Yeni Pet ve Battle Priest Protesto''
böyle böyle her konuda Priest gündemde :D
Bir şeyin de yordamı vardır, BP Savunmaya gelmedim umurumda da değil yiyeceği nerf. BP Oynamazsak açar Warrior oynarız, Mage oynarız, Archer oynarız.
İnsanların kusası geldi artık, dalga konusu oldunuz salın bence.
Artık hangi konuya girsem millet dalga geçiyor ''BP yüzünden itemların yanmış, Craft sistemi BP yüzünden gelmiyor'' diye gülüyor size millet.

BP Nerf yemezse oyunu bırakırız diyen var, yav oyuna maddi destek sağlayanlar bile bu kadar tehdit etmiyor, ciddi ciddi kanser kitle olma yolunda ilerliyorsunuz. Yazmayacaktım da ciddi manada o kadar irite edici konuşuluyor ki...

Güçlüyse açın bir BP oynayın sorun çözülsün nedir bu. Zaten quest setle tek atıyor diyorsunuz, masrafsız işte diz oyna farmını da yap.

Bana PK'da warrior güçlü geliyor girip warrior oynayıp geçiyorum. Bu kadar basit ya.
Mantıklı şekilde konuşanlara sözüm yok. Eleştirinin bir dozu var.

Her BP macro mu diyen ararsın, bu bpler illegal kasıyor zaten diyen mi ararsın, tank priest dışı job olmaz diyen mi ararsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lonarad

Üye
hahahaha harika konu cidden forumda bp terörü esiyor. oynadığım classı savunuyorum diye lobici mafya ilan ediliyorum ya cidden inanılmaz.

Robert

Üye
Bunlara verilecek tek cevap var. Death Walley'de pk atan onlarca warior , mage parti var. Peki kaç tane bp parti var ? Ben henüz hiç görmedim. Demekki bu bpler o kadar güçlü dğeil kimse pk atmadığına göre. Konu kilit.

GençAtsız

Üye
Kolu bacağı kopuk asaslar kesemiyor kanka, yoksa kesilmez halde değil priest...
İstiyorlar ki 1 skill 20 Battle Point gelsin.

Ya anlamıorum görünmezlik atıp adam kesmenin adı pk olmuş Preste nerf gelsede aynı şeyi yapacaklar Pk hikaye amaç nasıl farm yaptırmam . umarım yönetim bunlara uyup nerf falan getirmez emeklerimiz boşa gider ..

Hedvein

Üye
Hani hakaret nerede? Sizin kelime dağarcığınızda bana verecek bir cevap bulamadığınız için MAX ZEKA, AĞLAMA, ZIRLAMA kelimelerini kullanıyorsunuz. Bu sizin zeka seviyenizi resmen belli ediyor. Benim daha fazla konuşmama gerek yok :) Yanınıza yayıncı çekince BP'nin nerflenmeyeceğinimi düşünüyorsunuz gerçekten? Burasını Tezek ile karıştırmayın.
Agacım ben çekilmedim bir yere, nerf de yese umrumda değil. Sorun şu forumu kana buladınız bp diye diye, oyuna katkı sağlamak bu değil. Ben de senin gibi oyuncuyum, bir ayrcalğm yok.

AyZIT

Üye
sayın arkadaşım savundugumuzdan degıl konu cok saçma yerlere gidiyor. abi battle priest cok vurur bu dıger oyundada var ki okcudan cok vurmuyor buna emin olabilirsin kendımde okcuyum 3lü 5li okdan cok vurmaz bp tek avantajını soleyım daha ucuz farm atıyor oda heal malice gibi skillerini buf sıkıllerını kullanabıldıgı ıcın ki bu oyun xx oyunun içerli ile aynı yani ordada bu böyle burdada böyle. mesela magelerde cok kolay farm atıyor kimse ses etmıyor inanılmaz uzakdan dmg atıyor kimseden ses cıkmıyor db yiyorsun mage tek atıyor kimseden ses yok ki bp 450 500 defle oynuyor max 3 canı var hp takmazsa o bile yok full str nın adam defden vaz gecıyor hp den vaz gecıyor farm atıyor cok vurmak ıcın ee sonra bp cok vuruor sende ona cok vuruyorsun asas 2k vuruyor pkda zayıf olay sadece cebinize geldi zaman şu çar da kolay farm atıyor bunu baltalayalım. bunuda burda konu açanların %99 u okcu ve macrocu 3lü 5li makro kullanıp nasıl ben kutu verırım kafasında olan adamlar. adam 59 lvl 3lü 5li okcu makro ile kutu alma derdinde ki buraya konu açanların hepsi böyle Çünkü illegal oynuyorum nasıl kutu alır !! size laf anlatmakla bitmez

taslex

Üye
sayın arkadaşım savundugumuzdan degıl konu cok saçma yerlere gidiyor. abi battle priest cok vurur bu dıger oyundada var ki okcudan cok vurmuyor buna emin olabilirsin kendımde okcuyum 3lü 5li okdan cok vurmaz bp tek avantajını soleyım daha ucuz farm atıyor oda heal malice gibi skillerini buf sıkıllerını kullanabıldıgı ıcın ki bu oyun xx oyunun içerli ile aynı yani ordada bu böyle burdada böyle. mesela magelerde cok kolay farm atıyor kimse ses etmıyor inanılmaz uzakdan dmg atıyor kimseden ses cıkmıyor db yiyorsun mage tek atıyor kimseden ses yok ki bp 450 500 defle oynuyor max 3 canı var hp takmazsa o bile yok full str nın adam defden vaz gecıyor hp den vaz gecıyor farm atıyor cok vurmak ıcın ee sonra bp cok vuruor sende ona cok vuruyorsun asas 2k vuruyor pkda zayıf olay sadece cebinize geldi zaman şu çar da kolay farm atıyor bunu baltalayalım. bunuda burda konu açanların %99 u okcu ve macrocu 3lü 5li makro kullanıp nasıl ben kutu verırım kafasında olan adamlar. adam 59 lvl 3lü 5li okcu makro ile kutu alma derdinde ki buraya konu açanların hepsi böyle Çünkü illegal oynuyorum nasıl kutu alır !! size laf anlatmakla bitmez

Okculara nerf geldi denildi. Atakları düşmüştü zaten. Kimse oyunu bırakmadı. BP'ye nerf gelince sizde bırakmayacaksınız. Özellikleriniz yarı-yarıya düşsün. Ezilin falan demiyoruz. Siz konuyu, biz sanki böyle istiyormuşuz gibi yalanlar ile provoke etmeye çalışıyorsunuz.

AyZIT

Üye
yalanlar ney hocam bana acıklarmısın ne yalanı soylemısım okcuya nerf geldigi halde questli priestle questli okcuı aynı dmg cıkartıyor okcunun 5li 3lü okunda sekme olmadıgı surece bence sorun quest ıtemler yüzünden bu konu çok hortluyor. genel olarak quest itemleri düşürülmeli nerflenmeli bp ye bi tık düşürdüler ama yetmedi okcu yada aynı işelemın yapılması lzım en azından itemlerin değeri ortaya cıkar kimse gidip 3 gb verıp arch sword 6 almıyor mesela cok nadir. veya heartseeker +6 questler yeterli geliyor sorun başlı başına verılen quest ıtemlerı jobların dengesizliginden degil

taslex

Üye
yalanlar ney hocam bana acıklarmısın ne yalanı soylemısım okcuya nerf geldigi halde questli priestle questli okcuı aynı dmg cıkartıyor okcunun 5li 3lü okunda sekme olmadıgı surece bence sorun quest ıtemler yüzünden bu konu çok hortluyor. genel olarak quest itemleri düşürülmeli nerflenmeli bp ye bi tık düşürdüler ama yetmedi okcu yada aynı işelemın yapılması lzım en azından itemlerin değeri ortaya cıkar kimse gidip 3 gb verıp arch sword 6 almıyor mesela cok nadir. veya heartseeker +6 questler yeterli geliyor sorun başlı başına verılen quest ıtemlerı jobların dengesizliginden degil

Biz küçük ve adaletli bir nerf gelsin istiyoruz siz bunu BP'leri ezin olarak algılıyorsunuz. Sanki öyle istiyormuşuz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Küçük bir nerf ile bu tartışma sonlanacaktır. Görev itemleriyle alakası bile yok. Olay görev itemlerinde değil. Yine konuyu itemlere saptırmayın. Eminim yönetim de BP'ye geçişlerin farkındadır. Haklı olduğum toplu bir şekilde bana saldırmanızdan, verecek cevap bulamayıp hakaretler etmenizden bile belli.

Zayk0

Üye
Açarım ve en elit itemlerimi dizerim benim için hiç bir sorun olmayacaktır. Ben sizin gibi sadece kendimi düşünmüyorum. Olay Priest'in açılması değil. Olay diğer classlardan prieste geçişlerin engellenmesi. Bu engellemez ise ilerde daha büyük problemlere yok açacak. Açık ara üstün olduğunuz, 20 kişiyle classınızı savunduğunuzdan dolayı bile belli. Kendinizi hiç yormayın. Son 1 ayda açılan karakterlerin class sayılarına baksınlar. Priest açık ara önde değilse ben tüm eleştirilerimi çekeceğim.
Pkda kaç tane bp gördün ? insanlar solo farmda bp iyi olduğu için bp açıyor şuan farmda en iyi bp ama pk 'da yok bp bp diye ağlıyorsun madem paranda var farm mı atıyorsun pk mı atıyor diz bir bp oyna. Herkes bp olacak diyorsun herkes bi yan charı olabilir bp ama PK ATAMAZ anlıyon mu knka anlıyon mu sabahtır forumda ter döküyon umarım anlarsın.

AyZIT

Üye
dostum getir bana okcu çarını bende bp hem okcu çarımla getireyım 3lü 5li ok ile 61 sıkılı kaç vuruyor görelim fark varmı ozaman tek sorun bpnın ıtem yapmadan nasıl kutu alabildigi sizin için. abi arc sword 6 kullanıyorm 1550 ap var quest itemi takıyorm 1460 ap var sence 3 gb para verip alırmısın arc sword sadece rock guru hayvanlara avantajı var
bir arkadaş bplerin itemleri konsunda video paylaşmıstı arch sword 7si var 1950 ap . birde cursed blade 7 si aradaki karakter atak farkı 300 ama 100 damage fark edıyor. bence sorun ıtemlerde başka birşeyde degil quest iteminınde apsi yüksek oldugu ıcın herkes questli bp lerden bahsediyor. ki itemli olup dmg atmadıkdan sonra bp nıe oynasın adam gider asas açar tek atar mıllete geçer gider. her jobun kendıne göre keyfi var.

taslex

Üye
Pkda kaç tane bp gördün ? insanlar solo farmda bp iyi olduğu için bp açıyor şuan farmda en iyi bp ama pk 'da yok bp bp diye ağlıyorsun madem paranda var farm mı atıyorsun pk mı atıyor diz bir bp oyna. Herkes bp olacak diyorsun herkes bi yan charı olabilir bp ama PK ATAMAZ anlıyon mu knka anlıyon mu sabahtır forumda ter döküyon umarım anlarsın.

Demek ki sen PK'ya falan çıkmıyorsun. PK'da BP yok nasıl diyebiliyorsunuz? Aynı oyunumu oynuyoruz harbiden anlamıyorum. Kalkan ile gezen her priesti INT pri mi sanıyorsunuz?

AyZIT

Üye
zaten arkadaşda farm atıyor ondan dolayı bukadar eleştiri içinde kendi jobu ile zorlanıyor farm aterken dert bu yani pk atsa zaten umrunda olmaz aha bp 2 vuram gebersin edasında olur :) jobunu kasıp belki item yaptıysa ondn dolayı ugrasmamak ıcın ona nerf gelmelı buna nerf gelmeli diye saldırıyorlar.

taslex

Üye
Her bowla indiğimde 512351325 tane mage pt birbiriyle çarpısıyor 1-2 bp görüyorsam görüyorum. Wari ve asasa kıyasla kat be kat az sayıda.
dostum getir bana okcu çarını bende bp hem okcu çarımla getireyım 3lü 5li ok ile 61 sıkılı kaç vuruyor görelim fark varmı ozaman tek sorun bpnın ıtem yapmadan nasıl kutu alabildigi sizin için. abi arc sword 6 kullanıyorm 1550 ap var quest itemi takıyorm 1460 ap var sence 3 gb para verip alırmısın arc sword sadece rock guru hayvanlara avantajı var
bir arkadaş bplerin itemleri konsunda video paylaşmıstı arch sword 7si var 1950 ap . birde cursed blade 7 si aradaki karakter atak farkı 300 ama 100 damage fark edıyor. bence sorun ıtemlerde başka birşeyde degil quest iteminınde apsi yüksek oldugu ıcın herkes questli bp lerden bahsediyor. ki itemli olup dmg atmadıkdan sonra bp nıe oynasın adam gider asas açar tek atar mıllete geçer gider. her jobun kendıne göre keyfi var.
Yönetimin kararlarına her türlü saygı duyacağız. İlerleyen zamanlarda ne olacağını göreceğiz. Boş yere burada sayfalarca tartışacağız. Hiç gerek yok. Mantıklı bir şekilde ve örneklerin ile cevaplar verdiğin için çok teşekkür ederim. BP'yi sürekli PK'da görüyorum. Genel olarak int pri çok az. Kalkan ve Iron Hammer tarzı kullanan BP'lerde mevcut. DB'yi attıktan sonra gerçek itemine dönüp 2 atıyor. Kararı yönetime bırakalım. Eminim veritabanlarından bu tür dalgalanmaları görüyorlardır.

Zayk0

Üye
Yönetimin kararlarına her türlü saygı duyacağız. İlerleyen zamanlarda ne olacağını göreceğiz. Boş yere burada sayfalarca tartışacağız. Hiç gerek yok. Mantıklı bir şekilde ve örneklerin ile cevaplar verdiğin için çok teşekkür ederim. BP'yi sürekli PK'da görüyorum. Genel olarak int pri çok az. Kalkan ve Iron Hammer tarzı kullanan BP'lerde mevcut. DB'yi attıktan sonra gerçek itemine dönüp 2 atıyor. Kararı yönetime bırakalım. Eminim veritabanlarından bu tür dalgalanmaları görüyorlardır.
Ben sana demiyorum ki bp az açılıyor diye herkes açıyor bp ama farm atıyor ve oyunun esas kısmı olan pk da çok azı yer alıyor farm atanlarda çok kırılgan oluyor dv de zor barınıyorlar. Yönetime bırakalım tabi ya ne gerek var forumlarda sayfalarca tartışmaya.

AyZIT

Üye
aynen öyle sımdı mesela bu konu hakkında ticket attım kontrol edılsın ınsanlar bukadar laf edıyor bakalım gerçekden sorun varmı yoksa sorun ucuz ıtemle farm atmalarımı ortaya cıkacaktır. sonrada herkes oturup sussun bi köşede sürekli hortlaması can sıkıcı bi durum bu sacma konunun

taslex

Üye
Ben sana demiyorum ki bp az açılıyor diye herkes açıyor bp ama farm atıyor ve oyunun esas kısmı olan pk da çok azı yer alıyor farm atanlarda çok kırılgan oluyor dv de zor barınıyorlar. Yönetime bırakalım tabi ya ne gerek var forumlarda sayfalarca tartışmaya.

Ben kendi klanımda bile BP'ye geçişleri engelleyemedim. Farm meselesi yüzünden hemen hemen herkes BP açtı. Sadece geleceği düşünüyorum. Kırdığım arkadaşlar var ise kusura bakmasınlar. Darılmayın ama verecek cevap bulamadığınız zaman hakaret sizin seviyenizin düşük olduğunu belli eder. Toksiklik size nefretten başka birşey kazandırmaz. Bazı arkadaşlarımız için söylüyorum. 29 yaşında gelipte olgun davranamamak utanılması gereken birşey maalesef. Hepinize iyi geceler.

aynen öyle sımdı mesela bu konu hakkında ticket attım kontrol edılsın ınsanlar bukadar laf edıyor bakalım gerçekden sorun varmı yoksa sorun ucuz ıtemle farm atmalarımı ortaya cıkacaktır. sonrada herkes oturup sussun bi köşede sürekli hortlaması can sıkıcı bi durum bu sacma konunun

Konu saçma değil. Konu yoğun olarak BP'ye geçişlerin olduğu ve ileri de sorun yaratacağı! Bu duruma alışın çünkü nerf gelene kadar BP'ler sık sık eleştirilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt