Öneri Acilcilerden ve pazarcılardan kurtulma çözümü %100 (itemleriniz Hak ettiği değere gidecek Ve hiç Uğraşmadan !!!)

xxrapatakxx

Üye
Haklısın dostum katılıyorum. Listelenen fiyat ise herhangi bir itemin sayısına göre otomatik olarak artıp azalabilir .

1Sabah

Üye
Hakikaten arkadaşlar, herkes bir şeye ağlıyor. Oyun Bu! oynayacaksanız kalın oynamayacaksanız gidecekseniz gidin. Her şeye taş atmanın şu olsun bu olsun ağlamanın bir faydası yok. Bu oyuna gelen herkes belli kabullerle bu tarzda olduğunu bilerek geldi. Gidin Wow oynayın o halde. Bu oyunun dinamikleri tarzı, yapısı bu şekilde. Herşeye ağlamanız bıktırdı gerçekten. Şu forumu aylardır okuyorum ve ilk defa yazı yazıyorum. Yapacağınız öneri ve fikirler kapsayıcı herkesi içine alacaksa yapın. Kendi oyun tarzınıza göre ve kendi oyun anlayışınıza göre ağlamalarınız yoruyor cidden.

dinopawcat

Üye
Aynen her görüşünüze karşı olan o görüşün tersini yapıyor aynen siz bu oyunu wow falan sanıyorsunuzda user orda ki gibi sınırsız değil haberiniz olsun ve gözle görülür bi azalma var artık böyle bi patchle kaç bin kişiye oyunu bıraktırıcaksın acaba amaan neyse sonu belli zaten bu gidişle.
Ben burda bir görüş göremiyorum. Sadece öfkelenip boş yapmışsın.
Aynen her görüşünüze karşı olan o görüşün tersini yapıyor aynen siz bu oyunu wow falan sanıyorsunuzda user orda ki gibi sınırsız değil haberiniz olsun ve gözle görülür bi azalma var artık böyle bi patchle kaç bin kişiye oyunu bıraktırıcaksın acaba amaan neyse sonu belli zaten bu gidişle.
senin anlayacağın şekilde konuşacağım.
bu sistem sayesinde :
1.doriondaki kalabalık artık olmuyacak ( bu sayede lag sorunlarının cogu otomatikmen çözülmüş olacaktır !)
2.kimse pc sini acık bırakıp pazarda durmak zorunda kalmayacak(elektrikten tasarruf pcnin ömründen tasarruf. ve karekterini pazarda hapis etmiyeceksin) İstedigini yapabileceksin.
3.herkes itemi piyasa degerine göre satacak. kimse kazık yemeyecek ve en güzeli bunu yaparken hiç uğraşmayacak bile!
4.item dusunce npc ye bırakıp oyunda özgürce istedigini yapabileceksin.

simdi soruyorum su 4 maddenin hangisine katılmıuyorsunda gelmis burada öfkeleniyorsun. neye öfkelendiginide anlamıs degilim ?
acıklarsan sevinirim

Önce Kendimizi ifade etmeyi öğrenelim. ondan sonra yok bu oyunu wow sanıyorsunzda yok karsı gorusmuste. yani ben bu yazdıklarından hiç birşey anlamıyorum.
çünkü ortada ne bir fikrin var. ne bir önerin var. nede bir eleştirin var.

kısaca seni etkileyen birşey oldugunu düşünüyorum . ya pazarcısındır yada acilcisindir diye düşünüyorum. yoksa neden böyle bir sisteme karşı cıktıgını anlat bizde bilelim.
oyunu başka oyun sanmak ne alaka mesale _?. yani hazırda olan ve bir çok oyunun kullandıgı bir sistemin burayada gelmesinden ne sakınca olabilirki ?.
user orada daha fazla olabilir sınırsızda olabilir. ama bu oyuna yapılacak yeniliklerin önüne geçmesinin sebebimidir ? .oyunu kimmi bırakır. hiç kimse bu sistemle. çok çok pazarcılık ve acilcilik yapıp . milleti kazıklama olayı biter onlar biraz işsiz kalabilir :))). onlarda gider farm yapar. ve görür o düsen itemlerin nekadar zor dustugunu . biraz halden anlarlar lo .bundan güzel birşey olabilirmi _? adalet :D

dinopawcat

Üye
Hakikaten arkadaşlar, herkes bir şeye ağlıyor. Oyun Bu! oynayacaksanız kalın oynamayacaksanız gidecekseniz gidin. Her şeye taş atmanın şu olsun bu olsun ağlamanın bir faydası yok. Bu oyuna gelen herkes belli kabullerle bu tarzda olduğunu bilerek geldi. Gidin Wow oynayın o halde. Bu oyunun dinamikleri tarzı, yapısı bu şekilde. Herşeye ağlamanız bıktırdı gerçekten. Şu forumu aylardır okuyorum ve ilk defa yazı yazıyorum. Yapacağınız öneri ve fikirler kapsayıcı herkesi içine alacaksa yapın. Kendi oyun tarzınıza göre ve kendi oyun anlayışınıza göre ağlamalarınız yoruyor cidden.
Öneri nedir ? :
Öz Türkçe bir sözcük olan öneri, birisine belli başlı konularda seçenek sunmak ve tavsiyelerde bulunmak anlamına gelir.

saygısızlık yapma. burada oyunun geliştirilmesi için öneride bulunuyoruz.
yöneticilerin haberi var. eğerki art niyetli görseler konuyu silerler.
sen kim oluyorsunda bizim degerli gordugumuz fikirleri önerileri. değersizleştirip. bizi wowa gönderiyorsun.
kendini çok önemli birisi sanıyorsun ?
yok ağlama gibi kelimeler. çok itici ve kelime darcıgının nekadar kısıtlı olduguyla es orantılıdır.
yani kısacası . 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun belli .
eee bu acil item alınır macro mauseye bırakmaya benzemez bu işler.
madem kasındın kasıyayım. öneride bulunmanın ağlamayla ne alakası vardır?
senin anlamada zorluk yaşadığını düşünüyorum
benim kalıp gitmem senin haddinemi düstü.
bunu anlamıyorsunuz. birşeyleri önermek oyuna katkı sunmakla eş değerdir. !!
gerekli görürlerse fikrini değerlendirirler. gereksiz görürlerse değerlendirmezler bukadar basit.
taş atmaktan kastın nedir mesela anlat:?
bu oyuna gelen herkes belli den kastın ne ?.
yani diyorsunki biz yenilik kaldıramayız. yıllarca hatalı olan şeyler devam etsin koyun gibi devam ? :D
şu düşünceden kurtulun artık. birşeyler değiştirmekten korkmayın. yıllar geciyor teknoloji gelisiyor oyunlar gelişiyor.
neden hala eski kafada kalmakta ısrar ediyorsunuz. anlamıs degilim.

yaptığım önerinin bence gayet kapsayıcı olduğunu düşünüyorum. çünkü binlerce mmoprg oynadım hiç birinde ama hiç birinde acilci diye pazarcı diye birşey yok.
ama bizim millet şu oyundan nasıl para kazanırım diye diye oyuna en büyük zararları verdi.
malum oyuında örneği var. bak o oyunda tüm pazarlar nerdeyse fuıll. pk da adam yok ? :D
bunumu istiyorsunuz cidden. burası bi kac aya aynısı olursa hiç şaşırmayın. ne yani olay bumu mmoprg nin olayı ? .
pazar ac beklle item ucuza al sat. milleti kandır bir cok farklı charla. yolunu bul.
pk lardada millet adam arasın 2 saat o olaya dogru gidiyor.

öneri:ağlamak değildir. sen bi önce kendini ifade etmeyi öğren dostum. ne dediğin anlaşılmıyor.
damarınamı bastım ? . kesin sende pazarcı yada acilcisindir. bu meslek degil.
oyunun bokunu cıkarmaktan vazgecin . gidin emek verin az farm yapın. para kazanmak okadar koaly degil bu oyunda.
otur koltugunda ac mausemacro. sazan bekle ?
yok öyle dünya bu sistem gelecek eni sonunda . ve sizin işsiz kaldıgınızı görmek .
milleti dolandıramayacağınızı gördüğüm günlerde gelecektir. ozaman görüşeceğiz :) ozaman ağlamanın ne oldugunuda göreceğiz :)))

Son düzenleme:

ARTYOM

Üye
acilciye sözüm yok ama acilciye item veren oyunculara sözüm olur onlara item satmasın bu kadar basit 22-23m lik itemleri 15m den veriyorlar acilci lerde diğer acilci ile itemleri ks leşerek fiyatını düşürüyorlar oyuncularda acilcilere item vermesin acilciye bu fırsatı vermeyin ben acilciye hiç item satmadım satmamda piyasayı düşüren pazarcıdır pazarcıya item verende farmerdır! burada farmera kızarım :) pazarcıya bu fırsatı vermesinler! ayrıca itemi acilciye verip daha sonra itemin değerinin düşmesinden yakınan farmer da boş yapmasın

dinopawcat

Üye
acilciye sözüm yok ama acilciye item veren oyunculara sözüm olur onlara item satmasın bu kadar basit 22-23m lik itemleri 15m den veriyorlar acilci lerde diğer acilci ile itemleri ks leşerek fiyatını düşürüyorlar oyuncularda acilcilere item vermesin acilciye bu fırsatı vermeyin ben acilciye hiç item satmadım satmamda piyasayı düşüren pazarcıdır pazarcıya item verende farmerdır! burada farmera kızarım :) pazarcıya bu fırsatı vermesinler! ayrıca itemi acilciye verip daha sonra itemin değerinin düşmesinden yakınan farmer da boş yapmasın
bu bir çözüm olmadığını düşünüyorum.
yeni başlayan oyuncular ne yapacak.
adamı yine kandıracaklar. f
armer boş yapmasın demissinde nerede boş yaptıklarını acıklarmısın ?
acilcilerin ve pazarcıların etkisizleştirmenin yolu bu diye düşünüyorum.
ve bence bu sistemle hepsi etkisiz hale gelecek.
sistem farmeri yada iteme sahip olanı bi şekilde acilciye itiyor. çünkü herkesin saatlerce pazarda bekleyecek vakti olmayabiliyor.
ve
düsün bi item dustu 8 kisi var partide. ve hergün sana yazıyorlar payım ne oldu payım ne oldu. bi an önce itemi satmak zorunda kalıyorsun. ve buyüzden item hak ettigi degerin altında gidiyor pazarcı ve acilcide oturdugu yerden parasını katlıyor.
halbuki npcye itemi koyup degeri girilse. ne pazarcı ne acilci diye birine ihtiyaç duyulmayacak.
ben sana kesin çözümden bahsediyorum
sen gelmis burada farmcı boş yapmasın diyerek( pazarcı acilci olgundan kesin)
laf söylüyorsun.
bak bu meslek degil. pazarcı diye bir meslek olmamalı. acilci diye meslek olmamalı.
para katlamak istiyorsa emek vermeli . öyle oturup makrosunu acarak sazan beklememeli nokta

Aura

Üye
Şuan ki pazar sistemi hem çağ dışı hemde oyuncu soğutan model. Herşeyin fiyatı oyun tarafından belirlenmesi gerekiyor BDO daki gibi. Ticaret oyun için de kalmalı ama maalesef oyun yönetimi yolunu çizmiş gibi gözüküyor, kendi tercihleri.

Yapılan bazı hamleler resmen GB piyasasına hitap ediyor haliyle oyunun nereye ve neye evrileceği az çok belli oluyor.

Global olmayı bırakın 15 yıllık RPG tecrübemle yerel de bile zor yürür, benden söylemesi...

ARTYOM

Üye
bu bir çözüm olmadığını düşünüyorum.
yeni başlayan oyuncular ne yapacak.
adamı yine kandıracaklar. f
armer boş yapmasın demissinde nerede boş yaptıklarını acıklarmısın ?
acilcilerin ve pazarcıların etkisizleştirmenin yolu bu diye düşünüyorum.
ve bence bu sistemle hepsi etkisiz hale gelecek.
sistem farmeri yada iteme sahip olanı bi şekilde acilciye itiyor. çünkü herkesin saatlerce pazarda bekleyecek vakti olmayabiliyor.
ve
düsün bi item dustu 8 kisi var partide. ve hergün sana yazıyorlar payım ne oldu payım ne oldu. bi an önce itemi satmak zorunda kalıyorsun. ve buyüzden item hak ettigi degerin altında gidiyor pazarcı ve acilcide oturdugu yerden parasını katlıyor.
halbuki npcye itemi koyup degeri girilse. ne pazarcı ne acilci diye birine ihtiyaç duyulmayacak.
ben sana kesin çözümden bahsediyorum
sen gelmis burada farmcı boş yapmasın diyerek( pazarcı acilci olgundan kesin)
laf söylüyorsun.
bak bu meslek degil. pazarcı diye bir meslek olmamalı. acilci diye meslek olmamalı.
para katlamak istiyorsa emek vermeli . öyle oturup makrosunu acarak sazan beklememeli nokta
acilciye item satan farmer daha sonra item değerini düşünce boş yapmasın dedim ? hem acilciye item satsın hemde neden değer düştü demesin!

dinopawcat

Üye
Şuan ki pazar sistemi hem çağ dışı hemde oyuncu soğutan model. Herşeyin fiyatı oyun tarafından belirlenmesi gerekiyor BDO daki gibi. Ticaret oyun için de kalmalı ama maalesef oyun yönetimi yolunu çizmiş gibi gözüküyor, kendi tercihleri.

Yapılan bazı hamleler resmen GB piyasasına hitap ediyor haliyle oyunun nereye ve neye evrileceği az çok belli oluyor.

Global olmayı bırakın 15 yıllık RPG tecrübemle yerel de bile zor yürür, benden söylemesi...
çağ dışı olduğuna katılıyorum . kan emicilerine . leş kargalarına . seni iten bir sistem var şuan. item düşürmek aşırı zor. kaldıki bunu satması ondanda zor. çünkü pazarcılar ks atıyorlar. acilcilere kalıyorsun onlarda seni sömürüyor. kısacası bu sisitem acilen degismesi laızm. nedir bu ya ALLAH aşkına dorionda birton insan ne yapıyor orada ?
mausemacrolar floodlar havada ucusuyor. o ona laf soyluyor item fiyatı hosuna gitmeyince. birbirine hakaret ediyorlar
o onu kandırma pesinde. o onu dolandırma pesinde. yazık ya.
zor birşeymi yani herşeyi bir npc üzerinden yapmak ? .
lütfen oyun yöneticileri kaale alın bizi de kurtarın bizi bu kanı bozuk insanlardan.

Querrero

Üye
Olması gereken pazar sistemi net olarak budur. Ben farm atıyorum düşürdüğüm 1m lik itemler için sabaha kadar pc açık tutmamalıyım bence. Atıyım offline pazara çıkayım oyundan bu kadar basit. Lütfen bu konu ilgililere ulaşsın MALUM oyundan bi farkı olsun lütfen.

dinopawcat

Üye
acilciye item satan farmer daha sonra item değerini düşünce boş yapmasın dedim ? hem acilciye item satsın hemde neden değer düştü demesin!
düsün bi item dustu 8 kisi var partide. ve hergün sana yazıyorlar payım ne oldu payım ne oldu. bi an önce itemi satmak zorunda kalıyorsun. ve buyüzden item hak ettigi degerin altında gidiyor.

nedenleri var itemden kurtulmak icin. sistem seni onlara itiyor öyle yada böyle birşekilde. bunları ortadan kaldırmaktan neden rahatsız oldugunu anlatırmısın ? .

dinopawcat

Üye
Olması gereken pazar sistemi net olarak budur. Ben farm atıyorum düşürdüğüm 1m lik itemler için sabaha kadar pc açık tutmamalıyım bence. Atıyım offline pazara çıkayım oyundan bu kadar basit. Lütfen bu konu ilgililere ulaşsın MALUM oyundan bi farkı olsun lütfen.
aynen öyle kardeşim videoyu izle konudaki. offline pazara bile ihtiyac duyulmucak. farmını attınmı attın. itemin düstümü düstü. gectin npcye piyassasını ogrendin listeledin o itemi çünkü. ve fiyatı belirledin . sonra cek git istedigini yap. buıkadar basit.
nedir bu pazarcı
acilci
bunlar kim ya ? oturup makroyla milleti avlayan . leş yiyiciler.

1Sabah

Üye
Öneri nedir ? :
Öz Türkçe bir sözcük olan öneri, birisine belli başlı konularda seçenek sunmak ve tavsiyelerde bulunmak anlamına gelir.

saygısızlık yapma. burada oyunun geliştirilmesi için öneride bulunuyoruz.
yöneticilerin haberi var. eğerki art niyetli görseler konuyu silerler.
sen kim oluyorsunda bizim degerli gordugumuz fikirleri önerileri. değersizleştirip. bizi wowa gönderiyorsun.
kendini çok önemli birisi sanıyorsun ?
yok ağlama gibi kelimeler. çok itici ve kelime darcıgının nekadar kısıtlı olduguyla es orantılıdır.
yani kısacası . 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun belli .
eee bu acil item alınır macro mauseye bırakmaya benzemez bu işler.
madem kasındın kasıyayım. öneride bulunmanın ağlamayla ne alakası vardır?
senin anlamada zorluk yaşadığını düşünüyorum
benim kalıp gitmem senin haddinemi düstü.
bunu anlamıyorsunuz. birşeyleri önermek oyuna katkı sunmakla eş değerdir. !!
gerekli görürlerse fikrini değerlendirirler. gereksiz görürlerse değerlendirmezler bukadar basit.
taş atmaktan kastın nedir mesela anlat:?
bu oyuna gelen herkes belli den kastın ne ?.
yani diyorsunki biz yenilik kaldıramayız. yıllarca hatalı olan şeyler devam etsin koyun gibi devam ? :D
şu düşünceden kurtulun artık. birşeyler değiştirmekten korkmayın. yıllar geciyor teknoloji gelisiyor oyunlar gelişiyor.
neden hala eski kafada kalmakta ısrar ediyorsunuz. anlamıs degilim.

yaptığım önerinin bence gayet kapsayıcı olduğunu düşünüyorum. çünkü binlerce mmoprg oynadım hiç birinde ama hiç birinde acilci diye pazarcı diye birşey yok.
ama bizim millet şu oyundan nasıl para kazanırım diye diye oyuna en büyük zararları verdi.
malum oyuında örneği var. bak o oyunda tüm pazarlar nerdeyse fuıll. pk da adam yok ? :D
bunumu istiyorsunuz cidden. burası bi kac aya aynısı olursa hiç şaşırmayın. ne yani olay bumu mmoprg nin olayı ? .
pazar ac beklle item ucuza al sat. milleti kandır bir cok farklı charla. yolunu bul.
pk lardada millet adam arasın 2 saat o olaya dogru gidiyor.

öneri:ağlamak değildir. sen bi önce kendini ifade etmeyi öğren dostum. ne dediğin anlaşılmıyor.
damarınamı bastım ? . kesin sende pazarcı yada acilcisindir. bu meslek degil.
oyunun bokunu cıkarmaktan vazgecin . gidin emek verin az farm yapın. para kazanmak okadar koaly degil bu oyunda.
otur koltugunda ac mausemacro. sazan bekle ?
yok öyle dünya bu sistem gelecek eni sonunda . ve sizin işsiz kaldıgınızı görmek .
milleti dolandıramayacağınızı gördüğüm günlerde gelecektir. ozaman görüşeceğiz :) ozaman ağlamanın ne oldugunuda göreceğiz :)))
Arkadaşım, çok fazla vaktin var sanırım roman yazmışsın. Özet geçseydin güzel olurdu.

İçerik eksiltici öneri öneri değildir. Oyunu değiştirmektir. Pazar olmayacaksa Dorion'un ne önemi kalıyor haritayı da sil.

Bu oyunun yapısında Trade/Ticaret vardır. Sen bu sistemi zank diye kaldıramazsın. Bu oyunu sadece bunun için seven bir kitle de var. Onu kes bunu çıkart onu engelle onu blokla küçültücü bu bir yaklaşım. Oyunda sadece sen yoksun. Herkes sende dahil bu oyunu bu şekilde olduğunu bilerek geldin. Edebiyat yapma. Önerin de öneri değil.

Öneri dediğin şey bu oyunun %33'lük bir kısmını ortadan kaldırmak. Sonuçta sende git "ACİLCİ" ol. Kimse sana olma diyor mu? demiyor. Bu oyunun pazarı bile başlı başına bir zevk/içerik dir. Aklın var fikrin var işine gelmiyorsa satma. Kimse çocuk değil.

İnsan faktörünü oyundan ne kadar azaltırsan, oyun o derece sıkıcı hale gelir. Ve User kaybına sebep olur.

Sen kimsin vs gibi saçma sapan cümlelerini okumadım. Cevapda vermiyorum. Buradan uzun uzadıya münakaşaya girmem.

Pazarcı değilim.

Geo

Üye
Alfadan beri soyluyoruz anlatamadik nedir acaba bu pazar kurma sevdasi, kafa hâlâ işportacilikta. Luften kaldirin su sacma sapan pazar sistemini artik

dinopawcat

Üye
Arkadaşım, çok fazla vaktin var sanırım roman yazmışsın. Özet geçseydin güzel olurdu.

İçerik eksiltici öneri öneri değildir. Oyunu değiştirmektir. Pazar olmayacaksa Dorion'un ne önemi kalıyor haritayı da sil.

Bu oyunun yapısında Trade/Ticaret vardır. Sen bu sistemi zank diye kaldıramazsın. Bu oyunu sadece bunun için seven bir kitle de var. Onu kes bunu çıkart onu engelle onu blokla küçültücü bu bir yaklaşım. Oyunda sadece sen yoksun. Herkes sende dahil bu oyunu bu şekilde olduğunu bilerek geldin. Edebiyat yapma. Önerin de öneri değil.

Öneri dediğin şey bu oyunun %33'lük bir kısmını ortadan kaldırmak. Sonuçta sende git "ACİLCİ" ol. Kimse sana olma diyor mu? demiyor. Bu oyunun pazarı bile başlı başına bir zevk/içerik dir. Aklın var fikrin var işine gelmiyorsa satma. Kimse çocuk değil.

İnsan faktörünü oyundan ne kadar azaltırsan, oyun o derece sıkıcı hale gelir. Ve User kaybına sebep olur.

Sen kimsin vs gibi saçma sapan cümlelerini okumadım. Cevapda vermiyorum. Buradan uzun uzadıya münakaşaya girmem.

Pazarcı değilim.
özet:
acilcilik bir meslek degildir.
pazarcılık bir meslek degildir.
item degerinin altında gitmemeli ve bunların acilen ortadan kalkması gerekir.
trade ticaret sistemi yine calısabilir. nasılmı ?
item listelendikten sonra yine orada pm atıp indirim yapmasını istiyip tradeden yine alabilirsin buna engel olmuyor.
oyunu seven degil bu. milleti kandırıp hakkına girip dolandırıp yolunu bulan kitleden bahsediyoruz :)
onu kes bunu keslik bir olay yok. binlerce mmoprg oyunlarında hali hazırda olan bir sistemin buraya getirilmesini istiyoruz.
neden konuya salça olduğunuzu anlamış değilim
not gecmissiniz en altta pazarcı degilim diye.
ozaman bana tek bir mantıklı bir cümle kurabilirmisiniz ? neden karsı oldugunuzu anlatan bir kelime ?
birini kandırmak nezamandan beridir zevk olarak kabul ediliyor. bu nasıl bir şey :)))
aklım var evet. aklım oldugu icin goruyorum bu yanlısı ve çözüm için kafamı yoruyorum.
bende gidim acilci(karektersiz milleti dolandırmaya calısan . ölücü.
itemin hakkının cok cok altında almaya calısarak kul hakkına girim. sistemli bir şekilde bir cok charla adamı kandırmak icin bin takla atim öylemi) ?
insan faktörünü azaltmaktan kastin bu kan emicilerini ortadan kaldırmaksa. varsın azalsın onlar. neişleri var burda oyunu ticarete dokmusler tamamiylen.
git knighta bak. pazar yeri dısında oyun yok. ölmüş.
neden işte sırf oyunu tl ye dökmeye calısan kısım yüzünden.
bu oyunların mantıgı basittir. farmlarsın item düsürürsün güclenirsin . pk atarsın . nokta.
gidip dorionda oturup hergün ölücülük yaparak milletin hakkına girererk . kazandıgınıda tl ye dökmek degildir.!
user kaybıymıs. varsın olmasın o dorionda ölücüler. eger onlar icin oyun bitecekse vay halimize :D

dinopawcat

Üye
Alfadan beri soyluyoruz anlatamadik nedir acaba bu pazar kurma sevdasi, kafa hâlâ işportacilikta. Luften kaldirin su sacma sapan pazar sistemini artik
Babana rahmet. nedir yaw pazar pazar. koy itemini npcye yada action hauseye git . farmına expine pkna yada dungeone keyfine bka. yada cık oyundan. ne bu yani pazar pazar. ki bu pazar denen alanda binlerce kan emici var. ALLAH bin belalarını versin . gecen itemi satmak istiyordum. 5 fakrlı pm geldi 5 side sornadan ogrendim aynı kisiymis. sisteme bak ya. beter olurlar inşallah. bu sistem gelecek inanıyorum !!!

DenizBerat

Üye
Sizin söylediğiniz bu sistem benim 15 sene önce oynadığım mmporg oyununda bile var idi. Bu zaman da bu oyunda olmaması zaten çok ama çok saçma. Teklif usulü de olur. Direk satış da olur kim nasıl satmak istiyor sa satabilir. Ayrıca bu sayede piyasa nin dengesi de korunur itemlerin fiyatları daha belli olur. Kimse aşağıya mal satmaz çok yukarıdan da item itelemez. Kesinlikle bir an önce gelmesi gerekiyor. Ayrıca pazar da saatler ce boşta harcanan zaman da yine gold ve ex olarak bizlere geri döner. Gelmemesi büyük bir sorun ve eksiklik. Getirilmesi harika bir özellik. Bekliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt