Öneri Acilcilerden ve pazarcılardan kurtulma çözümü %100 (itemleriniz Hak ettiği değere gidecek Ve hiç Uğraşmadan !!!)

BABAFREE

Üye
2022 yılındayız bana çok saçma geliyor pazar kurup beklemek belki diğer oyunu oynamadığım içindir.

Farklı oyunlarda Merkez Pazar sistemi var düşürdüğün itemi anında pazara aktarıp listeleyebiliyorsun, almak istediğin iteme sipariş bırakıyorsun falan filan.

Tezgah kurup item satmaya çalışmak nedir, kaldı ki dorion 1 de pazar kurulamıyor, 4 veya 5 e anca kuruluyor oralara da kimse uğramıyor 1 de ki kadar en azından.

Umarım düzelir bu sistem yoksa bu pazarın ameliliği çekilecek gibi değil. Ben pazar kurup beklemek yerine gidip farm atmak isterim. Neden item satılsın diye saatlerce beklemek zorunda kalayım ki atayım merkez pazara ben oynarken işlem görsün itemlerim.

İnşallah bununla ilgili çalışmalar vardır ve düzelir.

Benbu

Üye
Arkadasım bu o kadar kolay birşey değil hele 2. ayında olan bir oyuna bir çok oyunda bu denendı ve dupeler çıktı alan satan bugta kalan alana gitmedi satana para gelmedi alana item gitti satandada item kaldı veya bugunu buldular yuzlerce dupeleyıp sattıalr oyunlar kapanma sevıyelerıne geldı rise da ko gibi bir emek oyunudur
yok pazarcıdan kurtulayım yok karakterı pazara koymak saatlerce ugrasmak ıstemıyoruım falan olan saatin kadar koy o zaman pazara veya verme o zaman acilcilere istiyorsunki gunde 3 saat girebiliyorsun ama 24 saat emek verenlerle karakterin aynı sevıyede olsun hem ayranım dökülmesin hemde tatsız olaylar yasanmasın diyorsun

dinopawcat

Üye
Sizin söylediğiniz bu sistem benim 15 sene önce oynadığım mmporg oyununda bile var idi. Bu zaman da bu oyunda olmaması zaten çok ama çok saçma. Teklif usulü de olur. Direk satış da olur kim nasıl satmak istiyor sa satabilir. Ayrıca bu sayede piyasa nin dengesi de korunur itemlerin fiyatları daha belli olur. Kimse aşağıya mal satmaz çok yukarıdan da item itelemez. Kesinlikle bir an önce gelmesi gerekiyor. Ayrıca pazar da saatler ce boşta harcanan zaman da yine gold ve ex olarak bizlere geri döner. Gelmemesi büyük bir sorun ve eksiklik. Getirilmesi harika bir özellik. Bekliyoruz.
kesinlikle katılılıyorum . Teklif usulu cok eglenceli oluyor. ayrıca satan kisi icinde daha karlı oldugunu düsünüyorum. piyasayıda stabil hala getiricek aynen öyle.
umarım en yakın sürede gelir .

Son düzenleme:

Tyana

Üye
1 sene önce Tera Online diye bir oyun oynadım bilen bilir arkadaşın belirtmiş olduğu sistem bu oyunda vardı npc e giderek sistemi açıyorsun koyacağın itemi sisteme koyuyorsun koyulan itemler’e teklif veriyorsun yada direk alıyorsun çok güzel bir sistemdi fakat şöyle bir problem yaşamıştım npc etrafı oyuncu dolu olduğu için fps sorunu yaşatıyordu oda benim bilgisayarın ekran kartının düşük olması kaynaklıydı.

Bu sistemi entegre ederlerse oyundaki kanserli hücreyi kesip atmış olurlar.

dinopawcat

Üye
Konu Tekrar Güncellenmiştir.
2k izlenime Ulaştık. Konu çok ilgi görmüştür Sevindirici <3
Vermiş olduğunuz Destekler için Çok Teşekkür ederim.
Yetkililere Sesimizi Duyurabilmemiz İçin Başka Bir seçeneğimizin olmadığını düşünüyorum.
Üyelik oluşturmaya üşenen arkadaşlarımız oldugunu biliyorum.
Lütfen 1 dakikanızı ayırıp üyeliginizi olusturup sizde bize düşüncelerinizi belirtiniz.
Katılıyorsanız sizde En kötü Konuya Bir like atarak Sayımızı bilelim <3 (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Son düzenleme:

TengriBizMeneN

Üye
Bu Sistem Gelirse Kardeşim O Adam 10 pc İle Farm Yapıp Auctıon House 50 İtemi Bırakır O Adamların Tek Düşüncesi O Bu Dediğin Daha Tehlikeli.

Lord

Üye
Yazdıklarınızı okudum elinize sağlık, Offline pazar ile çözülür gibime geliyor.
:coffee:

dinopawcat

Üye
Bu Sistem Gelirse Kardeşim O Adam 10 pc İle Farm Yapıp Auctıon House 50 İtemi Bırakır O Adamların Tek Düşüncesi O Bu Dediğin Daha Tehlikeli.
10 pc ile nasıl farm yapabilir ? . oyunda makro engeli var imkanı yok.
ayrıca 10 pc si olan 10 pc le pazarda yapabilir .
bu gelicek olan sistem önlerini aksine kapatacaktır pazar ile ugrasanlar yine item kovalayıp npcden ! .
istedigi itemi uyguna alabilir pazarlık yapabilir pm atarak.
ve istedigi fiyata koyabilir.
10 pc ile farm yapabilsede yine 10 pc ile pazarda yapabilir.
3. part yazılım kullanmadıgı sürece elle 10 pc yi yonetebiliyorsa.
hak ediyordur zaten 50 tane itemi action hauseye koymayı .
bunun bize ne zararı olabilirki. ayrıca farm yapmak okadar kolay oldugunu düsünmüyorum.
saatlerce farm yapıyorsun 1 2 drop icin .
kaldıki bu sistem yeni değil yıllardır çok mmoprg oyunlarında kullanılan bir sistem. eğer tehlikeli olsaydı neden çoğu mmoprg oyunları bu sistemi daha çok tercih ediyor?

Indark

Üye
Her zaman action house un olmaması gerektiğini savundum. Sebebi ise kscilerdi fiyatların gittikçe düşmesiydi. Ancak bid(açık arttırma) sistemi olursa ki çok mantıklı arkadaşın anlattığı şekilde olası gözüküyor. Umarım dikkate alınır bu görüş.

dinopawcat

Üye
Her zaman action house un olmaması gerektiğini savundum. Sebebi ise kscilerdi fiyatların gittikçe düşmesiydi. Ancak bid(açık arttırma) sistemi olursa ki çok mantıklı arkadaşın anlattığı şekilde olası gözüküyor. Umarım dikkate alınır bu görüş.
Ayrıca piyasadaki Ani düşüş ve artışlarında önüne geçecektir.
Piyasa Daha Stabil Hale gelicektir

MiceS

Üye
evet bencede bu tarz bi sistem gelmeli. Ortak bir konu üzerinde anket oylama yapalım mutlaka yetkililerin biri bu isteklerime ses verecektir.

RaywinTR

Üye
kesinlikle . bir oyun ticarete asla dönüştürülmemeli. kaldıki bu yapmıs oldukları sistem yüzünden. saatlerce emek verip o itemi düşürmeye calısanların hakkına giriyorlar o itemi ölü fiyata alarak. kesinlikle bu öneride bulundugum wow oyununda aktif bir şekilde bulunuyor gelmeli burayada. hem lag problemlerini ortadan kaldırıyor. hem herkez itemi piyasa fiyatına satmasınıo kolaylaştırıyor. hem pc ye hem elektrige herşeye faydalı bir sistem. kesinlikle gelmeli !!!
iyi dedin gb satışı yasaklansın direk . bu oyunda pazarda yapacan meslekte farmda pkda

HapShu

Üye
+1 Fikir çok güzel

• olarak satış için koyulan itemlerden koyulma anında %3 tax kesilecek.
  • Koyulan item 7 yada 30 gün arasında listede kalacak. satılmazsa geri gelicek ve tekrar konulduğunda yada yeniden %3 vergi kesilicek.
  • Aynı zamanda seçilen itemin 30 günlük fiyat grafiği eklenebilir küçük olarak. böylece ortalama fiyat belli olur.

AuK

Üye
Kardesim bu oyunun AH side var offline pazar sistemi de ama sebepsiz yere KAPALI..

Bequnis

Üye
Fikir güzel ama pazarcılar acilciler bozulmuş fikre, ne gerek var ki bozulmanıza. Aynı sistem içine alış da entegre edilebilir, yatırırsınız paranızı Npc'ye, verdiğiniz fiyatı kabul eden olursa gelir eşyanız ya posta ile ya gider alırsınız, listelersiniz piyasa fiyatından. AH sistemi gelse de koyulan eşya anında satılmayacak muhtemelen, ve alış ilanı herkese yarar.

Matkaps

Üye

Acilcilerden ve pazarcılardan kurtulma çözümü %100

(İtemleriniz Hak ettiği değere gidecek Ve hiç Vakit kaybetmeden Ve Uğraşmadan !!!)

Lütfen Bana Acilciler Ve Pazar İle Uğraşanlar Gönül Koymasın Onlara Önerim en altta.

Son teknoloji item alıp satma ve açık arttırma.

1. Pc'yi saatlerce boşa acık bırakılmasına son! (elektrikten tasarruf edebilir ve bilgisayarın ömrü uzatabilinir)
2. Kimse artık item alırken yada satarken kazık yemeyecek. Zaman kaybetmeyecektir Ve hic Ugrasmayacak bile :)
3. Piyasa daha Stabil hala gelecektir. item fiyatlarıdaki ani düşmeler ve artışlar ortadan kalkacaktır
4. Dorionda binlerce pazarın ortadan kalkıp Herşeyi npc üzerinden Yapabilme sayesinde.
5. Oyun motoruna Yüklenen baskı azalacaktır. Ve bu bize daha akışkan daha az lag'lı bir oyun performansına sahip olacağız.

Ayrıca Dropların Aşırı zor olduğu bir oyunda Saatlerce Uğraşıp Düşürmeye Çalıştığınız itemi.
Saterken Hem uğraşıp hemde hak ettiği değeri bulamaması çok üzücü bir durum değilmidir ?

Peki Bu Sistem Nasıl Çalışır?

Not: Çoğu oyunda Hali hazırda olan bir sistem.

Örnek Video en Altta

1. Npc ye gidilir sağ tıklanır
2. İtem ismi girilir ve listelenir
3. Piyasa anında öğrenilir
4. En düşük fiyata satan tespit edilir Ve alınır.
5. Açık arttırma fiyatı var ise teklif edilir. süre bitiminde en yüksek teklifi veren kazanır.
6. İtem satmak istediğinizde ise yine aynı şekil npcye itemi bırakıp Hemen al Ve teklif fiyatı açık arttırmaya sunulur.
7. İtem satıldıgında bildirim gelir (oyundaki posta kutusu diyelim) ve oradan para çekilir.

Peki Bu Gelmesini İstediğimiz Sistemin bize Ne avantajları var ?

1. Pc yi 24 saat deli gibi çalıştırmayı ortadan kaldırır!!!
( Hem elektrikten tasarruf, hem pc nin yıpranmasının önüne geçme, hemde oyunda özgürce hareket edebilme fırsatı sunar)
2. Pazar kurmaya vakti olamayan yada bilgisayarını açık bırakamayanlar yada internet kopma sorunu yaşayan kişiler.
3. itemden kurtulmak için o itemin çok çok değerli altında satma hissiyatını ortadan kaldıracaktır bu yeni sistem.
4. Bu sayede Sahip olduğu itemi Hak ettiği değere Satabilecektir Ve emeğinin karşılığını alacaktır.
5. Oyun motoruna yüklenen yük azalacaktır. Bu Sayede lag ve kopmalar minimum seviyelere inecektir.
6. Oyun Akışında Ciddi iyileşmeler görülecektir.
7. En önemlisi Zamanımızı oturup beklemek yerine. itemi npcye bıraktıktan sonra fiyatını girip.
8. Özgürce hareket edebileceğiz. yani chari pazarda blok etmeyi ortadan kaldıracağız.

Evet şöyle düşünülebilinir o itemi sizde acilcilere satmayın pazar kurun.

6. Ancak herkesin pazar kurucak vakti olmayabiliyor.
7. İnternet kopma sorunları yaşayabiliyor.
8. Oyuna gelen güncellemerde Ve oyunun sunucu sorunlarında. pazarı bozulabiliyor.
9. Pazar kurma limitleriyle sorun yaşayabiliyor Vb...
10. Bu yüzden uyandıgında sabaha kadar acık olan pc yi bosa calıstıgını gorunce üzücü bir hissiyat yaşıyor.
11. Düşünün örneğin '1'm'lik iteminiz var ve satmak istiyorsunuz.
12. Ama 1'm itemi sabaha kadar pc yi acık bırakıp satmaya calıstıgınızı dusunun değmeyeceğini düşünüyorsunuz.
13. Ve günümüzde elektrik faturalarıda git gide artmaktadır.
14. Hem pcnizi yıpratıyorsunuz . hemde faturalarınızı kabartıyorsunuz.
15. Hem Vakit Kaybediyorsunuz. Hem iteminizin hak ettiği değerde satmakta zorlanıyoruz....

Acilcilerden Ve Pazarcılardan (meslek)

Bunlardan kurtulmanın vakti gelmedimi ? (Meslek edinmişler pazarcı diye acilci diye bir şey olabilirmi ?
Hergün binlerce item hak ettiği değerin altında gidiyor Artık yeter! )

16. Bizden daha fazla kazanıyorlar böyle bir adaletsizlik olabilirmi?.
17. Ben 6 saat 7 saat farm yapacağım 10m icin. beyefendi alıcak o itemi belki 5 dakikada benim kazancımın 2 katı 3katı belki daha fazla kazancak .Adalet ?
18. Pazar kurmaya vakti olmayan kişileri pazarcıların acilcilerin eline düşmesinin önüne geçme %100
19. Charını pazarda oturtmak yerine npcye fiyatını girip bırakıp. istedigin şeyi oyunda yapabilme özgürlüğü
20. Misal verdim npcye gidiyorum exp kasmaya yada farm yapmaya. yada dungeona yada pk . yada işim var alt f4.
21. Ve oyuna bir giriyorsunuz posta kutusuna gidiyorsunuz satılmıssa paranızı ordan cekıyorsunuz. bundan iyisi ? :D

Acilci Ve Farmcı Arkadaşlar ....

Acilci Ve Pazarcı'lara Öneri:

• Farm Yapmaktan Zevk Almıyormusunuz ?
  • Peki Droplarıda beğenmiye bilirsiniz.
  • Bilgisayarınızın Sistemi Ve özellikleri Farm slotlarına pk alanlarına yeterlide gelmeyebilir bunada tamam.
  • Bütçeniz olmayabilir güzel bir kasa toplamaya bunuda anlayışla karşılarız.
  • pazar yapmaktan zevk alıyorsunuzdur bunada tamam
  • Ancak Bu Önerilen Sistemle. Yine Npc üzerinden İtemlerin canlı akışını takip edip uygun fiyata alıp
  • Yine aynı şekil npc üzerinden istediginiz fiyata satabilirsiniz.
  • Trade sistemiyle ilgili bazı arkadaşlar yazmış bu sistem tradeyi etkisizleştirecek bir sistem değildir.
  • Örnek vermek gerekirse. itemi satan kişiyi npc de tespit ettikten sonra. ve ona daha uyguna satabilirmisin diye sorup
  • Pazarlık edip yine trade üzerinden alabilirsiniz.
Üyelik oluşturmaya üşenen arkadaşlarımız oldugunu biliyorum.
Lütfen 1 dakikanızı ayırıp üyeliginizi olusturup sizde bize düşüncelerinizi belirtiniz.
Katılıyorsanız sizde En kötü Konuya Bir like atarak Sayımızı bilelim <3 (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Lütfen Dikkate Alınız.

Ellerine sağlık gercekten güncel çoğu mmorpg de dedigin gibi sistem mevcut bir örnek video da benden olsun

Bu da turkce

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt