İstek Action House kapanmalı

Indark

Üye
Action House kapatılmalı. Ticaret yapmanın mantığı kalmadı. Bir itemdan 3-5m kar elde edebiliyoduk. Şimdi ordan fiyat gören en fazla 500k altına kuruyor pazarları. Solo farmda yapamıyoruz zaten, öyle bir content yok. Gerçek para ile oyun parası alanlar pazardan item alabilir hale geldi resmen.

Zbam

Üye
Action House kapatılmalı. Ticaret yapmanın mantığı kalmadı. Bir itemdan 3-5m kar elde edebiliyoduk. Şimdi ordan fiyat gören en fazla 500k altına kuruyor pazarları. Solo farmda yapamıyoruz zaten, öyle bir content yok. Gerçek para ile oyun parası alanlar pazardan item alabilir hale geldi resmen.
İnanılmaz bide utanmadan post açmışsın ya oyun ileriye gitmeye çalışıyoz siz geriletmeye

Indark

Üye
Fırsatçı pazarcı postu gibi olmuş bu :D. aksine dahada iyileştirilmeli, pazardaki tüm eşyalar ıgöstermiyor. ve git dediğinde gitmiyor. acil bu sorunlar da düzeltilsin.
Fırsatçılıktan kastın nedir dostum, GB çeken biri çıkıp aynı fiyattan tüm malları toplayıp 5-10m üstüne koyup balina vari davranınca görürsün fırsatçılığı . Hayır bide öyle konuşuyorsunuz ki sanki ben dolandırıyorum sizi, pazar pazar gezip 400k dan scroll arayıp 450 den satmaya çalışıyordum. Eminim böyle gerçek hayattada sütü x marketinden yumurtayı y marketinden yağı z marketinden alıp evinize gidiyorsunuzdur siz bide

Indark

Üye
Herkesin elinde 20gb varmış gibi konuşuyorsunuz gerçekten

suchen

Üye
hayırdır pazarcılar envanterinizden eşyalarınızı mı çalıyor ne bu nefret :) iyi oldu falan arkadaş yorumunu belirtmiş hemen saldırmayın.

BilyG

Üye
Fırsatçılıktan kastın nedir dostum, GB çeken biri çıkıp aynı fiyattan tüm malları toplayıp 5-10m üstüne koyup balina vari davranınca görürsün fırsatçılığı . Hayır bide öyle konuşuyorsunuz ki sanki ben dolandırıyorum sizi, pazar pazar gezip 400k dan scroll arayıp 450 den satmaya çalışıyordum. Eminim böyle gerçek hayattada sütü x marketinden yumurtayı y marketinden yağı z marketinden alıp evinize gidiyorsunuzdur siz bide
bunu yapacak adamın ah kullanmaya ihtiyacı yok dolanır 1 saat pazarı gene yapar yapacağını. bir tane adamın senin bu bahsettiğin saçmalığı yapma ihtimali yüzünden kaldıki bence gayet saçma, binlerce kişi pazarda uzun vakitler harcamak zorunda değil.

Indark

Üye
bunu yapacak adamın ah kullanmaya ihtiyacı yok dolanır 1 saat pazarı gene yapar yapacağını. bir tane adamın senin bu bahsettiğin saçmalığı yapma ihtimali yüzünden kaldıki bence gayet saçma, binlerce kişi pazarda uzun vakitler harcamak zorunda değil.
Fırsatçılıktan kastını anlamadım ben sadece 1mlik itemlerin arasına 10m sokanlardan sandın galiba.
Ayrıca fiyatlardan haberin yok herhalde sürekli bir artış içinde nesi saçma olsun 2.5m altına zar zor chitin bulabiliyorsun. Bunun dropların azalmasıylada alakası var tabiki ama pazarı süpürenlerinde etkisi var kısaca genede yapılabilir bir şey, dorion1-2 de 0-900m acil itemleriniz alınır diye floodlayan abiler yapacak bu dediğimi sen ben değil kardeşim 5 tane adam yeter pazarda balinacılık yapmaya. Neyse ne, community memnunsa sorun yok ben sadece fikir belirttim. Solo farm yapamıyordum 4 den alıp 5 den satıyordum kendime item yapıyordum bu şekilde, itemların fiyatı (3-5) aralığından (4.9-5) aralığına sıkıştı ondan sesimiz çıktı yani yanlış anlaşılmasın.

JACCOLD

Üye
Saçmalık. Sizin gibi oyunda sadece pazar yapan insan olmayacak ne güzel. Bi farma gidiyorum bi expe gidiyorum bi pazara gidiyorum mis gibi.

Şarapçıoğlu

Üye
Toplayabilir zaten. Koyma ucuza, onlar da toplamasın. Fırsatçılığı, ölücülüğe tercih ederim.

KhanConqueroR

Üye
Ya bi git bir gün 100m olan bir item ertesi gün 200m oluyor sonra AH kapatılsınmış. Öyle TL yatırıp tekel olma sistemi bu oyunda olmasın da görsünler. Rekabetin olduğu yerde fiyatlar faiş olmaz her oyuncu da keyif alır yoksa 2 güne anca 16 bir ırktan 16 diğer ırktan 2 parti kapışır dururlar...

srreal59

Üye
İyi oldu bir an önce al ,satıda açarlar inş AC house üzerinden ^^

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt