UndefeatebLe
Üye

Priest kadar pot harcayan var mı diyen arkadaş warrior denesin bi.. Hem bp hem warrior oynuyorum zindanda vs. warrior bariz daha fazla pot yiyor.
bp neflensede sen kutu alamayacaksın bunu anlamıyosun adamlar gidip tekrar en iyi farm yapan charı açıcak oyunda partiyle farm cazip hale gelmedikçe diğer karakterlere farmda yer yok bp nerflensin ozaman tüm slotlar okçu olcak o nerflensin warrior bbuflansın busefer herkes warrior açıcak senin kutu alıp alamaman birşey ifade etmiyor metaya uyum sağla burda ağlıyacağınaadminlerin bplere nerfle ilgili artık açıklama yapmaları gerekiyor,farm slotlarında bp dışında job yok ve millet ses çıkarmak yerine bp açıyor
ben oyunda denge olmasından bahsediyorum.sen bana metaya uyum sağla diyorsun.oyunu değil tamamen kendini düşünüyorsun.bu arada söyliyim sana ben de bp satın aldım.bp neflensede sen kutu alamayacaksın bunu anlamıyosun adamlar gidip tekrar en iyi farm yapan charı açıcak oyunda partiyle farm cazip hale gelmedikçe diğer karakterlere farmda yer yok bp nerflensin ozaman tüm slotlar okçu olcak o nerflensin warrior bbuflansın busefer herkes warrior açıcak senin kutu alıp alamaman birşey ifade etmiyor metaya uyum sağla burda ağlıyacağına
Oyunun dengesi bu şekilde zaten sen neden bahsediyorsun ?ben oyunda denge olmasından bahsediyorum.sen bana metaya uyum sağla diyorsun.oyunu değil tamamen kendini düşünüyorsun.bu arada söyliyim sana ben de bp satın aldım.
Oyunda herhangi bir şekilde bişey kazanıp kaybedebileceğin bir vs eventi var mı suan nerde vs atacaksın Afedersin ama SALAK GİBİ curse torment yedikten sonra bpnin kafasına koşarsan kaybedersin.Adam gibi açıkla 1 bp kafa kafaya girmeyen asas vuramaz bile yalansa yalan de hareket hızları farklı karakterlerin oyyundaki pk açık alanda dönüyor neden 1v1 atıyosun elinde asas varken sen elindeki charı düzgün oyna ilk sonra gel ağla laf yok.sadece şu soruyu merak ediyorum , şu an ki oyun dengelerini baz alırsak ,
elite ve eşit seviyede bir BP ile
elite ve eşit seviyede bir Rogue vs atarsa kim keser ,
bp yim paper ile 650 defansım var - Asasımın defansı 690 +7 fp setli ve takılı. saygılarsadece şu soruyu merak ediyorum , şu an ki oyun dengelerini baz alırsak ,
elite ve eşit seviyede bir BP ile
elite ve eşit seviyede bir Rogue vs atarsa kim keser ,
+8 fp setim var defans ım 635 full + full itemli asas ım . Nick ryuuuu gel bana göster +7 fp ile nasıl 690 defans ın oluyor ?bp yim paper ile 650 defansım var - Asasımın defansı 690 +7 fp setli ve takılı. saygılar![]()
Güzel bp benim paper setle 577 defim varbp yim paper ile 650 defansım var - Asasımın defansı 690 +7 fp setli ve takılı. saygılar![]()
kendine 300 ac at + takıları değiştirGüzel bp benim paper setle 577 defim var
Ekli dosyayı görüntüle 8513
vitaly set +300 ac+8 fp setim var defans ım 635 full + full itemli asas ım . Nick ryuuuu gel bana göster +7 fp ile nasıl 690 defans ın oluyor ?
300 ac ile 577 zaten yazdım aşağıya bp yi belirtirken takılı falan dememişsinde farkındaysankendine 300 ac at + takıları değiştir![]()
değil işe herhangi bir mantıklı insan vit set giymiyor bpyekonu şu zaten paper bp ile asasın defansı aynı saçmalığa bak !
traveller set 40 def veriyor gerektiği durumda 1 adet earring of persistance takıp çıkartabilirsin vit set ne bileyim akmıyor bencetam aksine kardeşim mantıklı insan defans takı takıyor 50 -60 defans asasın spikeından neredeyse 200 damage düşürüyorasasa gene 750 vuruyosun str etkili değil okadar
işte bir adet bp playeri daha , Nerf istiyor oda kulak verin.... Nerf gelsin agaaa , Asıl jobum olan asas oynamak istiyorum bende haklısın haklıııııııııııtraveller set 40 def veriyor gerektiği durumda 1 adet earring of persistance takıp çıkartabilirsin vit set ne bileyim akmıyor bence
senin beynin bir konudaki sürekliliği devam ettiremiyor dimi trav setle ve sc ile 527 defe ulaşıyorum diyorum nasıl 650 olucak sen diyosun vit set tak bp nerf ama sanada kızmıyorum eskiden de böyleydin senişte bir adet bp playeri daha , Nerf istiyor oda kulak verin.... Nerf gelsin agaaa , Asıl jobum olan asas oynamak istiyorum bende haklısın haklııııııııııı
yahu kardeşim 8 fabric + vitaly set (400 hp de veriyor) + holy priest earring + Earring persiistance + (+6 arc sword) ile 669 defansın oluyor - 300 acsenin beynin bir konudaki sürekliliği devam ettiremiyor dimi trav setle ve sc ile 527 defe ulaşıyorum diyorum nasıl 650 olucak sen diyosun vit set tak bp nerf ama sanada kızmıyorum eskiden de böyleydin sen