adalet priestlere nörf

UndefeatebLe

Üye
Priest kadar pot harcayan var mı diyen arkadaş warrior denesin bi.. Hem bp hem warrior oynuyorum zindanda vs. warrior bariz daha fazla pot yiyor.

evocati

Üye
adminlerin bplere nerfle ilgili artık açıklama yapmaları gerekiyor,farm slotlarında bp dışında job yok ve millet ses çıkarmak yerine bp açıyor

Zbam

Üye
adminlerin bplere nerfle ilgili artık açıklama yapmaları gerekiyor,farm slotlarında bp dışında job yok ve millet ses çıkarmak yerine bp açıyor
bp neflensede sen kutu alamayacaksın bunu anlamıyosun adamlar gidip tekrar en iyi farm yapan charı açıcak oyunda partiyle farm cazip hale gelmedikçe diğer karakterlere farmda yer yok bp nerflensin ozaman tüm slotlar okçu olcak o nerflensin warrior bbuflansın busefer herkes warrior açıcak senin kutu alıp alamaman birşey ifade etmiyor metaya uyum sağla burda ağlıyacağına

evocati

Üye
bp neflensede sen kutu alamayacaksın bunu anlamıyosun adamlar gidip tekrar en iyi farm yapan charı açıcak oyunda partiyle farm cazip hale gelmedikçe diğer karakterlere farmda yer yok bp nerflensin ozaman tüm slotlar okçu olcak o nerflensin warrior bbuflansın busefer herkes warrior açıcak senin kutu alıp alamaman birşey ifade etmiyor metaya uyum sağla burda ağlıyacağına
ben oyunda denge olmasından bahsediyorum.sen bana metaya uyum sağla diyorsun.oyunu değil tamamen kendini düşünüyorsun.bu arada söyliyim sana ben de bp satın aldım.

Mythali

Üye
sadece şu soruyu merak ediyorum , şu an ki oyun dengelerini baz alırsak ,

elite ve eşit seviyede bir BP ile
elite ve eşit seviyede bir Rogue vs atarsa kim keser ,

Zbam

Üye

Oyunda herhangi bir şekilde bişey kazanıp kaybedebileceğin bir vs eventi var mı suan nerde vs atacaksın Afedersin ama SALAK GİBİ curse torment yedikten sonra bpnin kafasına koşarsan kaybedersin.Adam gibi açıkla 1 bp kafa kafaya girmeyen asas vuramaz bile yalansa yalan de hareket hızları farklı karakterlerin oyyundaki pk açık alanda dönüyor neden 1v1 atıyosun elinde asas varken sen elindeki charı düzgün oyna ilk sonra gel ağla laf yok.

cebraaa

Üye

bp yim paper ile 650 defansım var - Asasımın defansı 690 +7 fp setli ve takılı. saygılar :D

Zbam

Üye
bp yim paper ile 650 defansım var - Asasımın defansı 690 +7 fp setli ve takılı. saygılar :D
Güzel bp benim paper setle 577 defim var
1658754806265.png

cebraaa

Üye
konu şu zaten paper bp ile asasın defansı aynı saçmalığa bak !

Zbam

Üye
tam aksine kardeşim mantıklı insan defans takı takıyor 50 -60 defans asasın spikeından neredeyse 200 damage düşürüyor :) asasa gene 750 vuruyosun str etkili değil okadar
traveller set 40 def veriyor gerektiği durumda 1 adet earring of persistance takıp çıkartabilirsin vit set ne bileyim akmıyor bence

cebraaa

Üye
traveller set 40 def veriyor gerektiği durumda 1 adet earring of persistance takıp çıkartabilirsin vit set ne bileyim akmıyor bence
işte bir adet bp playeri daha , Nerf istiyor oda kulak verin.... Nerf gelsin agaaa , Asıl jobum olan asas oynamak istiyorum bende haklısın haklııııııııııı

Zbam

Üye
işte bir adet bp playeri daha , Nerf istiyor oda kulak verin.... Nerf gelsin agaaa , Asıl jobum olan asas oynamak istiyorum bende haklısın haklııııııııııı
senin beynin bir konudaki sürekliliği devam ettiremiyor dimi trav setle ve sc ile 527 defe ulaşıyorum diyorum nasıl 650 olucak sen diyosun vit set tak bp nerf ama sanada kızmıyorum eskiden de böyleydin sen

cebraaa

Üye
senin beynin bir konudaki sürekliliği devam ettiremiyor dimi trav setle ve sc ile 527 defe ulaşıyorum diyorum nasıl 650 olucak sen diyosun vit set tak bp nerf ama sanada kızmıyorum eskiden de böyleydin sen
yahu kardeşim 8 fabric + vitaly set (400 hp de veriyor) + holy priest earring + Earring persiistance + (+6 arc sword) ile 669 defansın oluyor - 300 ac
Ben suanda Earth shakere geçtim - Şuanda ufkun genişledimi ? Genişlediyse sorun yok. Herşeyi tektek mi anlatalım

Düzenleme : çok sağlam bir asasa bile kafa kafaya girebilirsin bu şekilde :) malice parazite bile gerek yok Z den dırek :) Hem asas oyuncusuyum Hem bp Bilen konusuyor yani.Tek Sağlam warıor sıkıntı.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt