adalet priestlere nörf

CaesaR

Üye
gerçekten yeter artık elinizle bitiriyorsunuz oyunu neyi amaçlıyorsunuz yazık günah oyunun hepsi bp oldu gbyi kasan siteye veriyor pk yok bişey yok craft dediniz bayram dediniz ne gelen var ne giden yazık günah ya.

Mythali

Üye
priest nerf , okcuya nerf ,

her atılan ok kitlemez ne oldu böyle

xCBAx

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Aylardır emek verip çar dizmeye çalışıyorum ama görev eitemlerini almış 65 lvl bi priest karşısında ayakta kalma şansım 0 bu kadar rezil bi durum olamaz acil düzeltilmesi gerekiyor aksi halde bu oyunu oynamamın bi anlamı olmıycak benim gibi düşünen yüzlerce insan

frkn06

Üye
zamanında priestlere nerf gelmeli diye konu açmıştım fakat yönetim ekibini bile kalabalığız oyunu bırakırız diye tehdit eden bir oyuncu kitlesi varken yönetiminde bu priestin gücünün saçma oluşunu görüp hiç bir şey yapmaması üzerine priest açtım bedava ya priest dizip herkese bol ks atabilirsiniz asas hesabımı tamamiyle bozdum PRİEST ONLİNE!! :)

etoilev1

Üye
bıhtıh ya gerçekten bıhtıh ya.
gerçekten seri spike atan çar varken neden asas jobunu açtınız merak ediyorum.
saygılar,teşekkürler.

KAYBERENN

Üye
aynen her şeye nörf gelsin asas tek atsın sende oynuyorum diye içerik üret ona buna nörf diye söylenceğinize biraz karşıdaki oyuncuya karşı ne yapsam daha iyi olurum diye dşünseniz daha çok zevk alırdınız ama amaç oyun zevk almak değil

CaesaR

Üye
aynen her şeye nörf gelsin asas tek atsın sende oynuyorum diye içerik üret

Tabi işine gelmiyor 0.5 sec skill + R her 1 saniye'de 1 Spike vurunca her mobu tek kesince 2 kuruş emek vermeyip görev itemleriyle takılınca hoşuna gitmez tabi. Sen 3 K Hp'yi nasıl tutmamızı bekliyorsun 1800 manayla ? Balık bile bassan ne kadar dayanacaksın kardeşim ? Ancak konusuyorsunuz çünkü işinize gelmiyor.

Anthoony

Üye
Farm atarak zarar ettiğim ilk MMORPG oyunu oldu yazık çoğu kişi bırakıyor.

KAYBERENN

Üye
Tabi işine gelmiyor 0.5 sec skill + R her 1 saniye'de 1 Spike vurunca her mobu tek kesince 2 kuruş emek vermeyip görev itemleriyle takılınca hoşuna gitmez tabi. Sen 3 K Hp'yi nasıl tutmamızı bekliyorsun 1800 manayla ? Balık bile bassan ne kadar dayanacaksın kardeşim ? Ancak konusuyorsunuz çünkü işinize gelmiyor.
karakterim full item öncelikle 7 8 spikle asas oynayıp tek atmayı bekleyenlere de deyinmek lazım o zaman

xCBAx

Üye
aynen her şeye nörf gelsin asas tek atsın sende oynuyorum diye içerik üret ona buna nörf diye söylenceğinize biraz karşıdaki oyuncuya karşı ne yapsam daha iyi olurum diye dşünseniz daha çok zevk alırdınız ama amaç oyun zevk almak değil
ben zaten karşıdaki oyuncuların çoğuna göre çok iyim hala görev itemleri ile bp içimden geçiyo neyden bahsediyosun sen ??

CaesaR

Üye
karakterim full item öncelikle 7 8 spikle asas oynayıp tek atmayı bekleyenlere de deyinmek lazım o zaman
Banane onlardan kardeşim sen hangi spike +7 , +8 giyen insanın bu konulardan muzdarip olduğunu gördün ? yani boş boş konuşuyorsun başka hiçbirşey değil sunacağın hiçbirşey yok amacın sadece anlamsızca savunmak.

Lady

Üye
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Ayrıca burada birbirinizi yemeyin boşu boşuna. Aklınıza zarar.

KAYBERENN

Üye
Banane onlardan kardeşim sen hangi spike +7 , +8 giyen insanın bu konulardan muzdarip olduğunu gördün ? yani boş boş konuşuyorsun başka hiçbirşey değil sunacağın hiçbirşey yok amacın sadece anlamsızca savunmak.
yayında bile oyunu karalama kötülemek dışında bir şey yaptıkları yok oyun yeteneksizliğini başka şeylere yormak karakterler zaten kırılgan asas geliyor 1500 1430 1560 vuruyor full çhara ? napalım bizde bunu mu şey yapalım bp oynayın sizde madem o kadar basit her şey

CaesaR

Üye
yayında bile oyunu karalama kötülemek dışında bir şey yaptıkları yok oyun yeteneksizliğini başka şeylere yormak karakterler zaten kırılgan asas geliyor 1500 1430 1560 vuruyor full çhara ? napalım bizde bunu mu şey yapalım bp oynayın sizde madem o kadar basit her şey

Ya boş yapma kardeşim o adam asassian o adamın o damageyi attığı skill 11 saniye 'de dönüyor sen saniye'de o damageyi bırakıyorsun.

Burak YAKUT

Üye
kardeşim BP oynayın güclü diye Sende aç oyna kafasından bi cıkalım ben oynamak istemiyorum ben bp oynamak istemiyorum warrior oynamak istemiyorum mage oynamak istemiyorum zorla güclü diye oynucak halim yok eşit olsun anladın gereğinden fazla güclü bu kadar sende aç oyna ne demek ben okcu oynamak istiyorum ben asas oynamak istiyorum bu kadar basit ya warrior arkadasım var oda warrior oynamak istiyor güclü diye bp mi oynucaz.

KAYBERENN

Üye
Ya boş yapma kardeşim o adam asassian o adamın o damageyi attığı skill 11 saniye 'de dönüyor sen saniye'de o damageyi bırakıyorsun.
adam 1500 1600 vuruyor :D saniyede nasıl bırakıyor o damageyi bp ? oyunda denge şartta sizin abarttığınız gibi değil değindiniz yerlerde yanlış görevi temleri nerflenmeli bu kadar basit bp vuruyorsada 2 katı yiyor diğer karakterelre göre gerçek bu oyundaki hazımsızlığınızı buraya kadar taşıyorsunuz geç bp oyna seri spike ya o zaman ne bekliyorsun boş yapan sizsiniz neyse daha fazla yorum yaparakta kendimi yormaya gerek duymuyorum boş algı çünkü yaptıgınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt