BlackRussian
Üye

aynen her şeye nörf gelsin asas tek atsın sende oynuyorum diye içerik üret
karakterim full item öncelikle 7 8 spikle asas oynayıp tek atmayı bekleyenlere de deyinmek lazım o zamanTabi işine gelmiyor 0.5 sec skill + R her 1 saniye'de 1 Spike vurunca her mobu tek kesince 2 kuruş emek vermeyip görev itemleriyle takılınca hoşuna gitmez tabi. Sen 3 K Hp'yi nasıl tutmamızı bekliyorsun 1800 manayla ? Balık bile bassan ne kadar dayanacaksın kardeşim ? Ancak konusuyorsunuz çünkü işinize gelmiyor.
ben zaten karşıdaki oyuncuların çoğuna göre çok iyim hala görev itemleri ile bp içimden geçiyo neyden bahsediyosun sen ??aynen her şeye nörf gelsin asas tek atsın sende oynuyorum diye içerik üret ona buna nörf diye söylenceğinize biraz karşıdaki oyuncuya karşı ne yapsam daha iyi olurum diye dşünseniz daha çok zevk alırdınız ama amaç oyun zevk almak değil
Banane onlardan kardeşim sen hangi spike +7 , +8 giyen insanın bu konulardan muzdarip olduğunu gördün ? yani boş boş konuşuyorsun başka hiçbirşey değil sunacağın hiçbirşey yok amacın sadece anlamsızca savunmak.karakterim full item öncelikle 7 8 spikle asas oynayıp tek atmayı bekleyenlere de deyinmek lazım o zaman
yayında bile oyunu karalama kötülemek dışında bir şey yaptıkları yok oyun yeteneksizliğini başka şeylere yormak karakterler zaten kırılgan asas geliyor 1500 1430 1560 vuruyor full çhara ? napalım bizde bunu mu şey yapalım bp oynayın sizde madem o kadar basit her şeyBanane onlardan kardeşim sen hangi spike +7 , +8 giyen insanın bu konulardan muzdarip olduğunu gördün ? yani boş boş konuşuyorsun başka hiçbirşey değil sunacağın hiçbirşey yok amacın sadece anlamsızca savunmak.
yayında bile oyunu karalama kötülemek dışında bir şey yaptıkları yok oyun yeteneksizliğini başka şeylere yormak karakterler zaten kırılgan asas geliyor 1500 1430 1560 vuruyor full çhara ? napalım bizde bunu mu şey yapalım bp oynayın sizde madem o kadar basit her şey
kardeşim BP oynayın güclü diye Sende aç oyna kafasından bi cıkalım ben oynamak istemiyorum ben bp oynamak istemiyorum warrior oynamak istemiyorum mage oynamak istemiyorum zorla güclü diye oynucak halim yok eşit olsun anladın gereğinden fazla güclü bu kadar sende aç oyna ne demek ben okcu oynamak istiyorum ben asas oynamak istiyorum bu kadar basit ya warrior arkadasım var oda warrior oynamak istiyor güclü diye bp mi oynucaz.yayında bile oyunu karalama kötülemek dışında bir şey yaptıkları yok oyun yeteneksizliğini başka şeylere yormak karakterler zaten kırılgan asas geliyor 1500 1430 1560 vuruyor full çhara ? napalım bizde bunu mu şey yapalım bp oynayın sizde madem o kadar basit her şey
adam 1500 1600 vuruyorYa boş yapma kardeşim o adam asassian o adamın o damageyi attığı skill 11 saniye 'de dönüyor sen saniye'de o damageyi bırakıyorsun.